Miejsce zamieszkania: Bethesda, Maryland
Zawód: Sanitariusz
Hobby: Podróżowanie, robienie zakupów i jedzenie.
Irytują mnie: Bycie ignorowaną, głośnie przeżuwanie i kiedy ludzie dokumentują WSZYSTKO na mediach społecznościowych.
Trzy słowa, które Cię opisują: Żądna przygód, wytrzymała i ujmująca.
Osobisty powód do dumy?
Zdecydowanie jestem dumna z tego, że jestem pierwszą osobą w mojej rodzinie, która skończyła koledż i utorowała drogę młodszym siostrom i rodzinie.
Kto lub co jest twoją inspiracją w życiu?
Moja mama. Stawiła czoło najtrudniejszym życiowym wyzwaniom, ale pozostała piękna wewnątrz i utrzymała optymizm. Mogę tylko mieć nadzieję, że będę tak silna jak ona.
Trzy rzeczy, które wzięłabyś ze sobą na wyspę?
Długopis i papier, żeby zapisywać swoje myśli, historię i strategię.
Radio albo coś co odtwarza muzykę, bo to pomaga mi iść dalej.
Zdjęcie mojej rodziny. Wszystko co robię jest dla niech. Bardzo by mi to pomogło przejść przez trudne chwile w grze.
Którego uczestnika najbardziej przypominasz?
Jeremy! Był zagrożeniem fizycznym, ale był strategiczny w użyciu swoich idoli, lojalny sojuszowi i zawsze szczery i czarujący w swojej grze. Był bardzo zrównoważonym graczem.
Powód do bycia w Survivor?
Wzięcie udziału w Survivor było moim marzeniem odkąd zaczęłam oglądać program jako dziecko. Zaczęło się to kiedy zmarł mój tata i w pewnym sensie pomogło mi “przetrwać” własne wyzwania. Chcę udowodnić sobie, że mogę to zrobić. Możliwość wygrania miliona dolarów jest wielką motywacją. Mam kredyty studenckie do spłaty i chciałabym pomóc mojej siostrze i mamie.
Dlaczego “przetrwasz” Survivor?
Jestem graczem zespołowym i świetnie się komunikuję z innymi. Mam urok i spryt i nie boję się ryzykownych ruchów.