I odpadła Kim, radość!

Teraz jedynymi zwycięzcami tego sezonu mogą być Tony albo Sarah.
Po co wy oglądacie ten program, jak tutaj każdy jeden post jest jednym wielkim narzekaniem, a co de reunion show to raczej nie bedzie przez kwarantanne.Kobra pisze: ↑02 maja 2020, 11:11Z odcinka na odcinkek jakoś tracę zainteresowanie sezonem. Zastanawia mnie jedynie dlaczego były te wielkie kary za spoilerowanie, ukrywanie na siłę spoilerów, plotki o fejkowych bootlistach jeśli program od 2-3? odcinków i tak wskazuje konkretnego zwycięzcę? Takie chowanie się ma sens jeśli faktycznie mamy kilku kandydatów do zwycięstwa.
W dużej mierze jest to sezon wzlotów i upadków - dla jednych udział w nim może być rozczarowaniem dla fanów, a dla innych "odkupieniem". Najlepsza część odcinka to nadal eoe i teraz faktycznie zaczynam zastanawiać się, czy ten cały twist nie jest przypadkiem ratunkiem dla sezonu. W ogóle nie kapuję podjarania tokenami, w zasadzie używane są od święta, większość jeszcze nic pożytecznego z nimi nie zrobiła, a każdy łaszczy się na nie jakby niewiadomo czym były.
Teraz najbardziej ciekawy jestem reunion show.
Bo mogę. Masz z tym problem?maniana92 pisze: ↑02 maja 2020, 23:52Po co wy oglądacie ten program, jak tutaj każdy jeden post jest jednym wielkim narzekaniem, a co de reunion show to raczej nie bedzie przez kwarantanne.Kobra pisze: ↑02 maja 2020, 11:11Z odcinka na odcinkek jakoś tracę zainteresowanie sezonem. Zastanawia mnie jedynie dlaczego były te wielkie kary za spoilerowanie, ukrywanie na siłę spoilerów, plotki o fejkowych bootlistach jeśli program od 2-3? odcinków i tak wskazuje konkretnego zwycięzcę? Takie chowanie się ma sens jeśli faktycznie mamy kilku kandydatów do zwycięstwa.
W dużej mierze jest to sezon wzlotów i upadków - dla jednych udział w nim może być rozczarowaniem dla fanów, a dla innych "odkupieniem". Najlepsza część odcinka to nadal eoe i teraz faktycznie zaczynam zastanawiać się, czy ten cały twist nie jest przypadkiem ratunkiem dla sezonu. W ogóle nie kapuję podjarania tokenami, w zasadzie używane są od święta, większość jeszcze nic pożytecznego z nimi nie zrobiła, a każdy łaszczy się na nie jakby niewiadomo czym były.
Teraz najbardziej ciekawy jestem reunion show.
O kurka, naprawdę ludzie w USA tak mocno hejtują niektórych graczy z tego sezonu, że aż im życzą śmierci? O_ociriefan pisze: ↑01 maja 2020, 21:21Poruszam to nie bez powodu - ciekawy jestem, czy Jeff poruszy na reunion temat internetowego hejtu w tym sezonie. To, co się dzieje w USA, przechodzi wszelkie granice. Na graczy spada tak ogromny hejt, że już kilku z nich zablokowało konta na portalach społecznościowych. Grożenie śmiercią i wyzywanie od najgorszych jest okropne, a przecież ten program to przede wszystkim ma być rozrywka i dobra zabawa i niech tak zostanie. Amen.
Niestety tak. Denise postanowiła opuścić Twittera bo ludzie nazywali ją m.in. rasistą dlatego, że uciszyła Jeremy'ego. Adam, Ben, Sarah i Nick usunęli konta z Twittera z powodu hejtu. Ludzie w mediach społecznościowych potrafią być strasznie toksyczni.Davos pisze: ↑03 maja 2020, 22:07O kurka, naprawdę ludzie w USA tak mocno hejtują niektórych graczy z tego sezonu, że aż im życzą śmierci? O_ociriefan pisze: ↑01 maja 2020, 21:21Poruszam to nie bez powodu - ciekawy jestem, czy Jeff poruszy na reunion temat internetowego hejtu w tym sezonie. To, co się dzieje w USA, przechodzi wszelkie granice. Na graczy spada tak ogromny hejt, że już kilku z nich zablokowało konta na portalach społecznościowych. Grożenie śmiercią i wyzywanie od najgorszych jest okropne, a przecież ten program to przede wszystkim ma być rozrywka i dobra zabawa i niech tak zostanie. Amen.
Masakra... Rozumiem, że można kogoś nie lubić i życzyć mu szybkiego odpadnięcia, ale żeby aż tak się nakręcać :/
Reunion show mogą zrobić zdalnie, sporo już takich rzeczy powstało podczas kwarantanny i jest całkiem możliwe, że taki bieda format wpłynąłby korzystnie na samą zawartość
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość