Premiera: 12 października 2022
Źródło
Zazwyczaj bardziej kibicuję kobietom i normalnie taka sytuacja wydawałaby mi się słaba, ale czy faktycznie jest kogo żałować? Wiadomo, że pewnie wielu rzeczy nie pokazano i każda z wyeliminowanych zasługiwała na to, żeby pokazano ją choć trochę bardziej, bo wszystkie wydają się niedoedytowane, ale ja jakoś nie czuję większej straty. Morriah byłaby tylko wkurzającą podróbą Maryanne, mówiącą jak wszystkich dookoła kocha, niezależnie czy odpadłaby przed finałem czy jako pierwsza (w wywiadzie po odpadnięciu mniej więcej tyle potrafiła powiedzieć na temat ludzi ze swojego plemienia), Nneka miała jakieś całe 2 nienudne momenty, Lindsay może i miała potencjał, ale sama się wywaliła, Justine mogłaby czymś bardziej zaskoczyć, ale też powód jej odpadki jest uzasadniony. Jak o tym myślę, to mam w głowie Gabon, gdzie było podobnie, a jednak Sugar, Susie, Crystal i Corinne, każda śmieszna i ciekawa na swój sposób, zaszły daleko. Wszystkie kobiety, które jeszcze nie odpadły, według mnie są o wiele ciekawsze od tych wyeliminowanych. Zobaczymy, chociaż ogólnie ten cast nie zachwyca.
Zgadzam się tutaj w 100% z tym co napisałeś Jasasiek. Również z reguły kibicuję kobietom, ale w tej edycji to ja nawet nie wiem czy one grają w SurvivorJasasiek pisze: ↑14 paź 2022, 15:01Zazwyczaj bardziej kibicuję kobietom i normalnie taka sytuacja wydawałaby mi się słaba, ale czy faktycznie jest kogo żałować? Wiadomo, że pewnie wielu rzeczy nie pokazano i każda z wyeliminowanych zasługiwała na to, żeby pokazano ją choć trochę bardziej, bo wszystkie wydają się niedoedytowane, ale ja jakoś nie czuję większej straty. Morriah byłaby tylko wkurzającą podróbą Maryanne, mówiącą jak wszystkich dookoła kocha, niezależnie czy odpadłaby przed finałem czy jako pierwsza (w wywiadzie po odpadnięciu mniej więcej tyle potrafiła powiedzieć na temat ludzi ze swojego plemienia), Nneka miała jakieś całe 2 nienudne momenty, Lindsay może i miała potencjał, ale sama się wywaliła, Justine mogłaby czymś bardziej zaskoczyć, ale też powód jej odpadki jest uzasadniony.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości