Dodatkowe informacje
Powód do dumy: Ukończenie studiów i życie na Hawajach przez 2 lata, to było moje marzenie
Życiowy inspiracja: Moja mama. Wychowała mnie i moją siostrę z niewielką pomocą, a potem kupiła nam dom po dwóch latach oszczędzania. Nauczyła mnie jak być dżentelmenem pomimo tego, że sprawiałem kłopoty, gdy byłem młody. Zaszczepiła we mnie wartości moralne i miłość do tych, którzy mnie otaczają.
Hobby: surfing, pływanie i okręty
Irytują go: Naprawdę nie lubię ludzi, którzy gadają za moimi plecami, zwłaszcza jeśli to nieprawda. Też niemiłych ludzi.
3 słowa, którymi się opisze: lubiący zabawę, lubiący przygody i pełen energii
Którego zawodnika Survivora przypominasz: Boston Roba, bo jest niezapomniany i prowadził jedną z najlepszych gier psychologicznych.
Dlaczego jest w Survivor: Chcę się ze sobą zmierzyć, poznać własne granice, które mogą przekroczyć. Chcę nie tylko przetrwać, ale wygrać. Jestem numerem jeden.
Dlaczego przetrwa: Mam siłę, inteligencję i certyfikaty. Mam zdolność radzenia sobie z bardzo stresującymi sytuacjami. Zawsze mam pozytywne nastawienie. Jestem gotowy zrobić wszystko, by przetrwać.
Dlaczego wygra: Potrafię ludziom wytłumaczyć, w jaki sposób moje decyzje są dla nich korzystne. Nigdy się nie poddaję. Nie wziąłbym udziału w programie, gdybym myślał, że nie mogę wygrać.
Jego filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=1CfejVNzAG4