S11E20
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Umbastyczny
- sole survivor
- Winners at War: Yul
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
S11E20
Nijaki odcinek. Wszystko znów kręciło się wokół Ferasa i Kirby, a zagrożeni Rianna i Mark byli w ich cieniu.
Rianna odpadła, była sympatyczna, dobra w zadaniach i tyle mogę powiedzieć.
Rianna odpadła, była sympatyczna, dobra w zadaniach i tyle mogę powiedzieć.
-
- 9th jury member
- Winners at War: Michele
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
S11E20
Zostały cztery odcinki, a ja nie wiem czy dam radę to skończyć... Ten sezon jest po prostu straszny. Równie fatalny co BvsW
Zamiast oglądać to człowiek siedzi w telefonie... takie to interesujące.
Odpadła Rianna i to tyle. Kolejna osoba ze słabym editem. A szkoda bo wydawała się spoko. Ale poza dobrymi występami w zadaniach to nie za bardzo pozwolili ją poznać, bo trzeba przedstawiać grę oczami pajaców Ferasa i Kirby. Rzygam tą dwójką
Nie ma sensu już oglądać tego ich Surva. Tu się już nigdy nic nie zmieni na lepsze. Lepiej odpalić sobie trzy pierwsze sezony, a nie męczyć się z tym gównem.
Niech jakimś cudem wygra to Caroline, ale raczej mało realna wizja.

Odpadła Rianna i to tyle. Kolejna osoba ze słabym editem. A szkoda bo wydawała się spoko. Ale poza dobrymi występami w zadaniach to nie za bardzo pozwolili ją poznać, bo trzeba przedstawiać grę oczami pajaców Ferasa i Kirby. Rzygam tą dwójką

Nie ma sensu już oglądać tego ich Surva. Tu się już nigdy nic nie zmieni na lepsze. Lepiej odpalić sobie trzy pierwsze sezony, a nie męczyć się z tym gównem.
Niech jakimś cudem wygra to Caroline, ale raczej mało realna wizja.