Hai i Evvie? Mam nadzieję, że nigdy nie powrócą.
Też jej nienawidzę XD. Urodziła dzieciaka jakiś tydzień, lub dwa temu, więc jest jakieś 99% szans, że nie powróci (przynajmniej w tym roku).
Też jej nienawidzę XD. Urodziła dzieciaka jakiś tydzień, lub dwa temu, więc jest jakieś 99% szans, że nie powróci (przynajmniej w tym roku).
Zazwyczaj było tak, że na stronie castingowej pojawiała się informacja do których konkretnie sezonów odbywa się casting i kiedy będą realizowane. Np. przy realizacji sezonów 43 i 44 od razu wyświetlało się info że poszukują uczestników właśnie do tych sezonów i będą one kręcone po kolei między kwietniem a lipcem.Umbastyczny pisze: ↑29 mar 2023, 08:50Osobiście jeszcze mnie to nie przekonuje, CBS zaniebuje swoją stronę, więc takie "szczegóły" jak numer sezonu jeszcze o niczym nie przesądzają.
Hm... Ta lista wygląda jak koncert życzeń przeciętnego fana Survivor tylko z nowych sezonów czyli najbardziej zapadające w pamięć osoby, najgłośniejsze, dokonujące wielkich ruchów lub wyłapujące każdy HII, pozycjonujące się blisko finału, zwycięzcy, runner upi itp. I teraz weźmy sobie za przykład pierwszy lepszy sezon "all stars", gdzie połowę grupy stanowiły jakieś randomy. Sytuacja oczekiwania vs rzeczywistość. To są czyjeś oczekiwania.CH23 pisze: ↑07 mar 2023, 11:27Znalazłem na forach coś takiego (podobno zaufane źródło niedaleko Redmonda)
Ricard S41
Jonathan S42
Jesse S43
Dwight S43
Men S45
Evvie S41
Tori S42
Maryanne S42 (win)
Cassidy S43 (runner)
Women S45
-------------------------------------
Xander S41(sec-runner)
Hai S42
Omar S42
Cody S43
Josh S44 (win?)
Shan S41
Drea S42
Carla S43
Sarah S44 (runner?)
Women S45
To już jest totalna żenada. Założę się że będzie to identyczny sezon jak wszystkie nowej ery. Te same zjebane twisty, albo nowe jeszcze gorsze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość