Survivor 50 - Spoilery

Premiera: 25 lutego 2026
Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Post autor: ciriefan »

Aktualne spojlery mówią, że wygrywa Aubry, 2 miejsce Jonathan, 3 Joe i Rizo znowu przegrywa rozpalanie ognia.

maniana92
5th voted out
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Post autor: maniana92 »

Ale chujnia

Awatar użytkownika
Prus
8th jury member
Winners at War: Michele
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Post autor: Prus »

O Jezu XDDD. Jeśli to prawda, to ten sezon ma szansę pobić Gamę Changers i Caramoan w kategorii na najgorsze F4 w historii tego programu. Dosłownie ta cala F3 jest w gronie osób, którym życzyłem odpadki przy pierwszej okazji (razem z Devens’em).

No ale jeśli Aubry wygra, to Sarah Lacina w końcu będzie mogła odetchnąć, bo tytuł żeńskiej zwyciężczyni, do której pałam największą antypatią otrzyma ktoś inny…

Oby to był fejk i żeby wygrała Cirie, albo Steph.

StarFire1993
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Post autor: StarFire1993 »

Okropieństwo...oby to nie była prawda.
Aubry jako zwyciężczyni. Masakra.
Tak jak Sarah, Cochran, Jeremy.
Już wolałbym, żeby Jonathan wygrał 😏
Trzymam kciuki za stare przecieki co do wygranej Cirie/Steph.

Awatar użytkownika
joeytribbiani
4th jury member
Winners at War: Parvati
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Post autor: joeytribbiani »

Najchętniej zamieniłbym tę ekipę z Pre-Jury z tą z Jury + F3 bo jeśli nie wydarzy się cud i Cirie nie wygra tego sezonu to przestanę oglądać po eliminacji Genevive

Awatar użytkownika
Prus
8th jury member
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Czytałem też, że Jenna i Savannah mają duże szanse na bycie wyeliminowane w pierwszym odcinku, co sprawia, że ten boot order może być jeszcze gorszy.

Ogólnie Genevieve, Angelina, Colby, Q, Kamilla, Jenna, Savannah i Kyle odpadający w pre merge kiedy tacy Aubry, Jonathan, Joe, Devens i Rizo mogą obłożyć całe Endgame to tragedia dla tego programu…

Awatar użytkownika
Maw
sole survivor
Winners at War: Parvati
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Post autor: Maw »

Mam nadzieję, że te plotki to prawda i Aubry faktycznie wygra. Pasowałoby to też narracyjnie po jej przegranej w KR i na pewno odkupiłaby się w oczach wielu. Bardzo byłbym niezadowolony z wygranej Steph (bekowa ona jest, ale denerwuje mnie z tym byciem obnoxious, chociaż ironiczne by było, że niby taki woke Survivor, a znowu dali wygrać wielkiej fance Trumpa)... Chyba głównie one i Cirie (z której też ofc bardzo bym się cieszył) są spekulowane, ogólnie ta bootlist nie zapowiada się jakoś super, ale też mogło być dużo gorzej. Cieszy, że Aubry, Cirie i prawdopodobnie Chrissy zaszły bardzo daleko.

W sumie ta wygrana Aubry miałaby sens, bo ona siedzi cicho na sm, jak zazwyczaj zwycięzcy, a taka Stephenie jest strasznie obnoxious. Wydaje mi się, że gdyby wygrała to chociaż trochę próbowaliby ją uciszyć.

Awatar użytkownika
Prus
8th jury member
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Ogólnie to w CBS jest w trakcie emitowania odcinków różnych sezonów, aby przypomnieć widzom uczestników sezonu 50 i nie ma tam żadnego odcinka z Kaoh Rong i Game Changers dla Aubry. Jedyny odcinek, w którym pojawiła się to ten co będzie emitowany z sezonu 38, gdzie była widoczna przez jakieś 4 sekundy na ławie jury XDDD.

Także SU (jeden z najlepszych spoilerowców na sucks) powiedział na jakimś prywatnym serwerze discorda, że wygrać może faktycznie Cirie.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Kontakt:

Survivor 50 - Spoilery

Post autor: ciriefan »

Tak, można powiedzieć, że wiele wskazuje teraz na wygraną Cirie, ale SU nigdzie nie dał takiego spojlera wprost. SU też ma wpadki na koncie, np. podał informację, że Nick wygrał Survivor 40, więc nie chcę się ekscytować.

Nie mam czasu dokładnie czytać miliona spekulacji, ale wyłapałem jedynie (jeśli coś pokręciłem lub jest więcej info, dajcie znać):
SU uważa, że 10 odcinków wybranych do ponownej emisji przez CBS w ramach promocji sezonu jest bardzo ważne pod kątem tego, kto będzie ważny w tym sezonie. Cirie ma chyba ze 3 albo 4 odcinki, a Aubry nie ma praktycznie nic (jest odcinek z EOE, gdzie tylko siedzi w jury i to bardziej odcinek Devensa). To mocna sugestia, że wg jego źródeł Aubry nie wygra. Do tego Aubry prawie nie istnieje w promos. Chyba tylko w tym filmiku na reunion 49 dostała voice-over (nawet nie konfę). Tak więc Cirie jest praktycznie w każdym promo i ma masę odcinków promujących. Są argumenty, że Sarah w 34 wgl nie istniała w promos, ale Sarah była mało znanym graczem, trochę zapchaj dziurą jak teraz może trochę Tiffany i Kamilla (z całym szacunkiem, bo je uwielbiam i się cieszę ich obecnością, ale w porównaniu z innymi to są słabymi nazwiskami na 50). Produkcja i Jeff natomiast uwielbiają Aubry, to jej 4 sezon i równie dobrze mogliby ją promować jak jedną z gwiazd show, więc jeśli jest winnerką, to tak właściwie zero promocji jej osoby jest ruchem co najmniej dziwnym. Tym bardziej, że dałoby się coś wybrać z Kaoh Rong kosztem odcinków o osobach, które wiemy na 100%, że odpadły w pre-jury.

Ostatnio chyba na Grammy CBS wysłał Cirie, Joe i Ozzy'ego - czytałem, że niby gdzieś SU sugerował, że to jest final 3; ktoś może to potwierdzić? ja nie widziałem wpisu SU na ten temat.

Był też jakiś specjalny artykuł o Survivor 50, na którego okładce umieszczono 6 osób: 5 zwycięzców i Cirie. Druga ilustracja zawierała więcej graczy z Surva 50, ale Aubry na niej nawet nie było.

Generalnie osoba, która podała F3 Aubry-Joe-Jonathan, podała też, że Jenna to first boot. W tej chwili na podstawie zdjęć promocyjnych z różnych zadań nie da się potwierdzić obecności w więcej niż 1 odcinku Mike'a, Jenny i chyba Q. Jeśli Jenna nie odpadnie pierwsza, to przestanę wierzyć w to final 3. Nie mam ochoty wierzyć w wygraną Cirie, bo nie chcę po raz kolejny mieć złamanego serduszka (a wiadomo, że zaszła co najmniej do F7-F6 wg wszystkich źródeł). Chociaż i tak już wiem, że pewnie będę je miał i się znowu mocno rozczaruję... To jest zbyt piękne, by było prawdziwe.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Survivor 50”