S50E12 "Inconceivable"
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Jasasiek
- 8th jury member
- Survivor 50: Dee
- Survivor 49: Sage
- Kontakt:
S50E12 "Inconceivable"
Czyli Aubry wygra, bo dwa głąby Joe i Jonathan nie potrafią literować w swoim własnym języku XD Wspaniałe zakończenie sezonu

-
Koxer
- 1st voted out
- Kontakt:
S50E12 "Inconceivable"
Sezon w mojej opinii mocno średni. Rizzo pre merge był lepszy mimo, że teraz jakby nie było zdradził swoich sojuszników.
Mocno na siłę niektóre rzezy robione byle aby było coś historycznego (na pewno udał się historycznie najgorszy odcinek gdzie to pan muzyk był pokazywany przez większość odcinka)
Tiff pre merge nawet nie istniała mimo, że dotarła bardzo daleko i wygrała 3 immunitety.
Bardzo przewidywalny ostatni odcinek
Tiff teraz odpadnie bo już ją mieli wywalić
Rizzo odpada w wyzwaniu o ogień
Joe zgarnia 0 głosów w ostatniej radzie plemienia
Jonathan Kilka
Aubry za 4 razem wygrywa sezon. Miała dosyć kiepski edit więc na początku nie wierzyłem że to ona ma wygrać ale ostatnie kilka odcinków nie zostawiają wątpliwości.
Mocno na siłę niektóre rzezy robione byle aby było coś historycznego (na pewno udał się historycznie najgorszy odcinek gdzie to pan muzyk był pokazywany przez większość odcinka)
Tiff pre merge nawet nie istniała mimo, że dotarła bardzo daleko i wygrała 3 immunitety.
Bardzo przewidywalny ostatni odcinek
Tiff teraz odpadnie bo już ją mieli wywalić
Rizzo odpada w wyzwaniu o ogień
Joe zgarnia 0 głosów w ostatniej radzie plemienia
Jonathan Kilka
Aubry za 4 razem wygrywa sezon. Miała dosyć kiepski edit więc na początku nie wierzyłem że to ona ma wygrać ale ostatnie kilka odcinków nie zostawiają wątpliwości.
- Prus
- 8th jury member
- Survivor 50: Genevieve
- Survivor 49: Savannah
- Kontakt:
S50E12 "Inconceivable"
XD
Jaki jest sens robienia dwóch eliminacji w przedostatnim odcinku, zwłaszcza, że ostatnia ciekawa osoba w tym sezonie odpadła na etapie F6? Pomysł, żeby w pre-merge robić prawie same pojedyncze eliminacje był okropny, bo od połączenia w prawie każdym odcinku odpadały przynajmniej 2 osoby.
Mamy za to najgorszą finałową piątkę w historii tego programu (nawet Game Changers i Caramoan mogą się chować). Dosłownie żadnej osoby z tej piątki nie powinno być nawet w tym sezonie.
Devens'a mi nie szkoda. Odpadł 11 odcinków za późno.
Cirie prowadziła najlepszą grę, ale przegrała, bo Ozzy nie mógł zamknąć mordy w poprzednim odcinku.
Ten sezon się tak na prawdę właśnie skończył.
Jaki jest sens robienia dwóch eliminacji w przedostatnim odcinku, zwłaszcza, że ostatnia ciekawa osoba w tym sezonie odpadła na etapie F6? Pomysł, żeby w pre-merge robić prawie same pojedyncze eliminacje był okropny, bo od połączenia w prawie każdym odcinku odpadały przynajmniej 2 osoby.
Mamy za to najgorszą finałową piątkę w historii tego programu (nawet Game Changers i Caramoan mogą się chować). Dosłownie żadnej osoby z tej piątki nie powinno być nawet w tym sezonie.
Devens'a mi nie szkoda. Odpadł 11 odcinków za późno.
Cirie prowadziła najlepszą grę, ale przegrała, bo Ozzy nie mógł zamknąć mordy w poprzednim odcinku.
Ten sezon się tak na prawdę właśnie skończył.