Angie Layton (20)
Plemię: Matsing
Miejsce zamieszkania: Provo, Utah
Zawód: modelka, studentka
Osobisty powód do dumy: Jestem Miss Utah Teen USA 2010 i trzecią Miss Teen USA 2010.
Życiowa inspiracja: Moja rodzina. Jestem najmłodsza wśród piątki starszych braci i jednej siostry. Nauczyli mnie, jak być silną, mieć twardą skórę i być dumną z tego kim jestem bez względu na wszystko.
Hobbies: Wszystkie sporty, siłownia, scrapbooking i spotykanie ze znajomymi
Irytują mnie: Leniwi ludzie i wolni kierowcy
Trzy słowa, którymi się opiszesz: waleczna, pewna siebie i wesoła
Gdybyś mógł zabrać 3 rzeczy na wyspę, co by to było i dlaczego:
Jedyną rzeczą, którą był wzięła, jest aparat, bym mogła zrobić sobie zdjęcia i zrobić z nich album z tej wycieczki.
Uczestnik, którego najbardziej przypominasz: Fabio, bo ludzie go nie doceniali i uważali za głupiego blondyna, a on wykorzystał to na swoją korzyść. I na koniec wszystkich zaskoczył. Ja jestem taka sama.
Powód bycia w SURVIVOR: Chcę wygrać, spotkać jakichś przystojniaków i udowodnić, że potrafię to zrobić.
Dlaczego przetrwasz w SURVIVOR: Bo jestem umysłowo silna i mam to, co jest potrzebne, by przetrwać na łonie natury i w zadaniach. Jestem też lojalna i łatwo się ze mną dogadać.
Dlaczego zostaniesz Sole SURVIVOR: Wiem, jak manipulować, by dotrzeć na szczyt. Ale, co najważniejsze, jestem ekstremalnie waleczna i chcę osiągnąć sukces. Nie boję się niczego.
filmik: http://www.ew.com/ew/gallery/0,,2035469 ... 06,00.html