S49E04 "Go Kick Rocks, Bro"

Premiera: 24 września 2025
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Premiera: 15 października 2025

Awatar użytkownika
Fenistil
2nd jury member
Kontakt:

Post autor: Fenistil »

Niesamowite, że dopiero po rozpadnięciu się starych niebieskich zobaczyliśmy wyzwanie, które NIE było zakończone łamigłówką. Mam wrażenie, że to właśnie brak choćby jednego przyzwoitego puzzle-solvera w tamtej drużynie zaważył o ich losie. Dziś oglądało się to już o wiele lepiej. No i rozwalił mnie ten komentarz Sophie przed zadaniem, że nagroda do kitu. :lol: Jest chyba najbardziej niewidoczna z całej obsady, ale takie piękne zdeptanie jeffowego sekciarstwa długo będę jej pamiętał.

No a tak to co... tribe switch zawsze spoko, ale tu przez to jaką liczebność miały wcześniej plemiona, w tych nowo powstałych wyszło dość nudno, bo symetrycznie. O niebieskich trudno mi na razie cokolwiek powiedzieć, ale u żółtych podobało mi się jak ładnie Sophi się przytuliła do większości. Już w poprzednich odcinkach widać było, że dobrze gra, a tu się potwierdziło jak wszystko przychodzi jej naturalnie. Matt się spłoszył, zaczął grać strasznie agresywnie i nie dziwię się, że ostatecznie to na niego padło, bo z Jasonem przynajmniej wiedzą, czego mogą się spodziewać.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Survivor 49”