S49E07 "Blood Will Be Drawn"
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Fenistil
- 2nd jury member
- Kontakt:
Kocham Sage i tę jej wykrzywioną w zdegustowaniu mordę.
Szkoda, że celowanie w Savannah się jej tym razem nie udało, ale przynajmniej będzie ciekawsze starcie w kolejnym odcinku.
W ogóle kilka pozytywnych zmian widzę w tym sezonie - aż dwa przemieszania, merge przy 11 osobach jak za starych dobrych czasów, ale też większa stabilność sojuszy. No i nareszcie brak tego durnego "earn the merge".
W ogóle kilka pozytywnych zmian widzę w tym sezonie - aż dwa przemieszania, merge przy 11 osobach jak za starych dobrych czasów, ale też większa stabilność sojuszy. No i nareszcie brak tego durnego "earn the merge".
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Pierwszy odcinek, który mnie wciągnął. Dużo się działo. Połączenie, szukanie przewagi, dwa zadania, akcja z szukaniem HII,. No ale przede wszystkim w końcu mamy początek porządnego konfliktu Sage vs Savannah. Trochę szkoda, bo akurat je dwie lubię najbardziej, bo są najmniej nowoerowe w tej chwili, ale zapowiada nam się teraz mega fajt i drama. No w końcu!
Cieszę się, że Sophie wygrała immunitet. W końcu ją więcej pokazali i wydaje się być ok. Mam nadzieję, że kolejny ep będzie wybuchowy!
Odpadł Nate i spoko, był papierowy jak większość osób.
PS. Co jeśli Savannah złapałaby te klucze przed MC? Czy ona mogła je zabrać? Przecież MC znalazła beware advantage i chyba tylko ona mogła zdobyć to HII...
![Obrazek]()
![Obrazek]()
Cieszę się, że Sophie wygrała immunitet. W końcu ją więcej pokazali i wydaje się być ok. Mam nadzieję, że kolejny ep będzie wybuchowy!
Odpadł Nate i spoko, był papierowy jak większość osób.
PS. Co jeśli Savannah złapałaby te klucze przed MC? Czy ona mogła je zabrać? Przecież MC znalazła beware advantage i chyba tylko ona mogła zdobyć to HII...