S14E09 "Don't Talk Dirty to Me"

Premiera: 23 lutego 2026
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Premiera: 11 marca 2026

Awatar użytkownika
Umbastyczny
sole survivor
Survivor 50: Cirie
Survivor 49: Sage
Kontakt:

Post autor: Umbastyczny »

Ze względu na twist w obu plemionach sporo się wydarzyło, więc na plus.

BARREN

Uuu... ciekawie tu, bo doszło (no, chyba doszłoby) do przewrotu. Wydawało się, że Lottie i Aisha trzymają tu władzę, ale chyba tylko Cameron i Blanche zostaliby po ich stronie. Osobiście bardziej lubię Aishę, więc jeśli mają być rozdzielone, to mam nadzieję, że padnie jednak na Lottie.

Sojusz Ben, Brooke, Loz, Simon i Jackson wydaje się ciekawy. Nie wiem o ile przeskok Simona ma sens. Loz i Jackson byli na dnie, więc rozumiem, ale Simon w sumie miał dobrą relację z dziewczynami. Wydaje mi się, że bardzo chce grać z innymi returnees. W ogóle rozbawiło mnie jak chciał pogadać z Jacksonem, potem dziewczyny zapytały go o czym gadali i totalnie się pogubił xD Ten wyraz totalnej pustki na twarzy i przerażenia xD

PS: Czy tylko mi się wydaje dziwne, że mógł przekazać immu już po tym, gdy całe ich plemię było bezpieczne i było wiadomo, że oni nie uczestniczą w radzie? o.O

BOUNTY

Ciekawe na ile Rich byłby bezpieczny bez tego immu od Simona i co by się wydarzyło.

Odpadł Tez i dobrze - oglądanie go było bardzo męczące. Dawno nie widziałem kogoś, kto grałby aż tak nieporadnie i totalnie nie umiał w interakcje z ludźmi.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Australian Survivor: Redemption”