S14E16 "Arts and Crafts"

Premiera: 23 lutego 2026
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

S14E16 "Arts and Crafts"

Post autor: Jack »

Premiera: 29 marca 2026

Awatar użytkownika
Umbastyczny
sole survivor
Survivor 50: Cirie
Survivor 49: Sage
Kontakt:

S14E16 "Arts and Crafts"

Post autor: Umbastyczny »

OK odcinek. Keeley dobrze się pokazała.

W sumie to ona zrobiła cały fake HI, który wyglądał bardzo dobrze, do tego dobrze wyczuła jak zagrać prawdziwym HI, dzięki czemu udało się jej przetrwać i uratować Brooke. Niby finalnie odpadła Blanche, a nie jej cel Ben - ale i tak dobra runda i jak na osobę z dna, to sporo osiągnęła.

Simon - postanowił zagłosować na Brooke, a nie na Bena razem z dziewczynami. Z jednej strony rozumiem, że próbował ratować tyłek i w sumie jego głos zrobiłby tylko remis między Benem i Blanche, który prawdopodobnie i tak skończyłby się eliminacją Blanche (choć ciężko stwierdzić przy jej edicie). Z drugiej strony, trochę liczyłem, że bardziej zaryzykuje, tym bardziej, że miał immu.

Blanche - nawet mnie intrygowała jako postać, ale w sumie było jej bardzo mało, edit kiepski, nie pokazano nam jej gry, więc nie jestem w żaden sposób poruszony tą eliminacją.

Jackson, Ben i Cameron - wrzucili głosy na Blanche bojąc się 2 HI. W sumie trochę rozumiem, niby kilka osób (np. Loz) mówiło im, że HI Brooke to fake, ale jednak ryzyko jest i poświęcenie Blanche nie było najgorszą opcją.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Australian Survivor: Redemption”