Survivor 25 - Spekulacje
- Stach
- 4th jury member
- Kontakt:
podoba mi się, do tego 4 tribes to:MaTiX pisze:Moja ostateczna spekulacja
Będzie to survivor ALL in one
4 tribes + 1 beach + hii hiden + Redemption Island + Exile Island + Medalion of Power
Chyba lekko przesadziłem :D
Villains
Heroes
Favorites
Fans
z podziałem na kobiety i mężczyzn, do tego jeszcze Outcast Tribe dla tych co odpadną z Redemption Island.
ale by były jazdy :D
-
- sole survivor
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
-
- 6th jury member
- Kontakt:
hahahahahah to by było piękne, czekam na taki sezon.Stach pisze:podoba mi się, do tego 4 tribes to:MaTiX pisze:Moja ostateczna spekulacja
Będzie to survivor ALL in one
4 tribes + 1 beach + hii hiden + Redemption Island + Exile Island + Medalion of Power
Chyba lekko przesadziłem :D
Villains
Heroes
Favorites
Fans
z podziałem na kobiety i mężczyzn, do tego jeszcze Outcast Tribe dla tych co odpadną z Redemption Island.
ale by były jazdy :D
mam nadzieję, że nie będzie znowu Samoa, bo coś mnie trafi -.- niektóre sezony były świetne też właśnie ze względu an lokalizację, która dodawała im fajny klimat, tak jak np. The Amazon, China czy Africa (akurat to był słaby sezon jak dla mnie, ale miejsce świetne). rozumiem, że chodzi o kasę, więc mogą zrobić kolejne dwa sezony w tym samym miejscu, ale mogliby chociaż co dwa zmieniać, a nie co cztery, bo tak to się skończy ;o
-
- 4th jury member
- Kontakt:
Vogue. pisze:hahahahahah to by by³o piêkne, czekam na taki sezon.Stach pisze:podoba mi siê, do tego 4 tribes to:MaTiX pisze:Moja ostateczna spekulacja
Bêdzie to survivor ALL in one
Chyba lekko przesadzi³em :D
Villains
Heroes
Favorites
Fans
z podzia³em na kobiety i mê¿czyzn, do tego jeszcze Outcast Tribe dla tych co odpadn± z Redemption Island.
ale by by³y jazdy :D
mam nadziejê, ¿e nie bêdzie znowu Samoa, bo co¶ mnie trafi -.- niektóre sezony by³y ¶wietne te¿ w³a¶nie ze wzglêdu an lokalizacjê, która dodawa³a im fajny klimat, tak jak np. The Amazon, China czy Africa (akurat to by³ s³aby sezon jak dla mnie, ale miejsce ¶wietne). rozumiem, ¿e chodzi o kasê, wiêc mog± zrobiæ kolejne dwa sezony w tym samym miejscu, ale mogliby chocia¿ co dwa zmieniaæ, a nie co cztery, bo tak to siê skoñczy ;o
Ile ja bym da³ ¿eby znowu w China zrobili sezon :(
-
- 2nd voted out
- Kontakt:
Jako ze jestem nowy na tym forum to i ja wypowiem sie w tym temacie:)
Będzie to 25 sezon więc z uwagi na to sądze iż napewno zobaczymy znajome twarze i bedzie to cos w stylu all stars ale pod nazwa np. przegrani kontra wygrani albo stratedzy vs dominatorzy fizyczni.
Troszke poszperalem po twiterach roznych graczy w tym tych najbardziej znanych i wyciagnalem pare wniosków, no chyba ze 26 sezon bedzie tym all stars ale watpie bo gdzies wyczytalem ze podpisali umowy na 2 sezony po 23 wiec one world + ten o ktorym spekulujemy :)
Będzie to 25 sezon więc z uwagi na to sądze iż napewno zobaczymy znajome twarze i bedzie to cos w stylu all stars ale pod nazwa np. przegrani kontra wygrani albo stratedzy vs dominatorzy fizyczni.
Troszke poszperalem po twiterach roznych graczy w tym tych najbardziej znanych i wyciagnalem pare wniosków, no chyba ze 26 sezon bedzie tym all stars ale watpie bo gdzies wyczytalem ze podpisali umowy na 2 sezony po 23 wiec one world + ten o ktorym spekulujemy :)
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
-
- 2nd voted out
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
To ja się podzielę moimi informacjami i spostrzeżeniami.
Pewna osoba z produkcji napisała gdzieś, że prawdopodobnie sezon 25 i 26 będzie filmowany na Samoa.
Jest też news, z którego wynika, że pewna amerykańska stacja tv chce kręcić program na Filipinach i teraz finalizuje umowę. Jednak na to teraz chyba trochę za późno, ponieważ jak ktoś wspomniał 3 czy 5 marca ma rozpocząć się filmowanie sezonu 25.
I teraz mamy co najmniej 5 możliwości:
Survivor: Filipiny (o ile tam powstanie)
Survivor: Oceania (albo coś w tym stylu, o ile będzie na Samoa)
Survivor: 2nd Chance (pierwotnie sezon 24 miał być tym sezonem)
Survivor: Winners (o tym kiedyś wspominała Jenna Morasca)
albo Survivor: Reality Stars
Prawie codziennie Jeff i Jordan (BB i TAR) oraz Jaime Edmondson (TAR 14/18) dodawali na twitterze nowe wpisy. Od kilku dni cisza. Czyżby byli już na Samoa?
EDIT:
Jednak Jaime zatweetowała. Ostatni jej wpis:
"Headed to LaLa Land...gotta catch up on my left coast life! ✈"
Pewna osoba z produkcji napisała gdzieś, że prawdopodobnie sezon 25 i 26 będzie filmowany na Samoa.
Jest też news, z którego wynika, że pewna amerykańska stacja tv chce kręcić program na Filipinach i teraz finalizuje umowę. Jednak na to teraz chyba trochę za późno, ponieważ jak ktoś wspomniał 3 czy 5 marca ma rozpocząć się filmowanie sezonu 25.
I teraz mamy co najmniej 5 możliwości:
Survivor: Filipiny (o ile tam powstanie)
Survivor: Oceania (albo coś w tym stylu, o ile będzie na Samoa)
Survivor: 2nd Chance (pierwotnie sezon 24 miał być tym sezonem)
Survivor: Winners (o tym kiedyś wspominała Jenna Morasca)
albo Survivor: Reality Stars
Prawie codziennie Jeff i Jordan (BB i TAR) oraz Jaime Edmondson (TAR 14/18) dodawali na twitterze nowe wpisy. Od kilku dni cisza. Czyżby byli już na Samoa?
EDIT:
Jednak Jaime zatweetowała. Ostatni jej wpis:
"Headed to LaLa Land...gotta catch up on my left coast life! ✈"
- MD
- 4th jury member
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt: