Survivor 26 - Spekulacje

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Do sezonu 8 brali z 1-7. Do 16 brali z 9-15 (+1 wyjątek). Jeżeli będzie second chance to pewnie będą brać uczestników ze wszystkich edycji. Ale jeżeli to all-stars z jakimś innym motywem przewodnim to może 17-25 (ew. 21-25).

Vogue.
6th jury member
Kontakt:

Post autor: Vogue. »

Liczę na 17-25, bo będzie można znaleźć jeszcze dużo ciekawych charakterów, gorzej z 21-25.

Awatar użytkownika
Eska
7th jury member
Winners at War: Yul
Kontakt:

Post autor: Eska »

Jack, to, że Coltona ktoś nie lubi nie oznacza, że uważa, że nie myślał strategicznie, on po prostu ma podły charakter i tyle.

Kobra
sole survivor
Winners at War: Natalie
Kontakt:

Post autor: Kobra »

Cochran, Matt, Phillip.......... o boże
+1
Na siłę to i z 21-25 idzie dozbierać te 18 osób. Jeffowi pewnie marzy się rodzinka Hantzów - tatuś, synek i wujaszek. Poważnie, o ile Matta jeszcze rozumiem i zniósłbym... Cochran to będzie strata jednego miejsca.

Guest

Post autor: Guest »

A i zapomnia³em dodaæ ¿e ten sezon ma niby byæ na wzór FvF czyli 10 starsów 10 nowych

Bartosh
4th jury member
Kontakt:

Post autor: Bartosh »

MaTiX pisze:A i zapomniałem dodać że ten sezon ma niby być na wzór FvF czyli 10 starsów 10 nowych
To by było coś. Ciekawe są takie sezony.

colby
sole survivor
Kontakt:

Post autor: colby »

Ciekawy to był tylko jeden taki sezon, bo tylko jeden taki zrealizowano. A jego największym plusem byli powracający gracz + Natalie. A tutaj z tego towarzystwa, wyjdzie miazga... eh, jak ja nienawidzę Jeffa, zaspamowałem mu twittera -,- brr

Guest

Je¶li chodzi o mnie to z castu podoba mi siê to ¿e wróci Troy je¶li to prawda od strony kobiet te¿ czyta³em ¿e niby Kat uda³o siê wyb³agaæ Jeffa i te¿ siê pojawi :) Zobaczymy po¿yjemy na razie czeka nas Philip-ines :p

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

Ja nie byłbym tego taki pewien, co piszecie, bo to w większości są plotki. W to, że Kat ubłagała Jeff'a, to nie wierzę, bo jakby o 5 szansę błagał go BRob albo znowu Russell, to bym zrozumiał, ale ona dla niego jest kimś nieistotnym. Poza tym jeśli ta lista powstaje na podstawie aktywności na twitterze, to Kat jest cały czas aktywna.

A jeśli o Russellu mowa
http://www.reality-tv.pl/2012/05/17/rus ... zing-race/

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Haha :D Przecież Dick miał być w drużynie z Hatchem. Teraz zmieniły się plany? Na razie na szczęście to tylko plotka.

Wydaje mi się, że Russell już się przejadł i chyba nawet Jeff nie chce go widzieć. Teraz jest Colton, Cochran.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: Roxy »

no miałam o tym pisać i łukasz mnie ubiegł :lol:

ale tak szczerze, jeżeli w jednym sezonie będą philip. karaluch i młody hantz to ja nawet nie chcę myśleć co to za syf będzie...

Guest

s³onko pisze:no mia³am o tym pisaæ i ³ukasz mnie ubieg³ :lol:

ale tak szczerze, je¿eli w jednym sezonie bêd± philip. karaluch i m³ody hantz to ja nawet nie chcê my¶leæ co to za syf bêdzie...
Brandon - Thank you Jesus
Cochroan - I have to make a big move
Troy - This is my island

Mo¿e byæ komicznie ^^,

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Jeśli będzie powrót Brandona i Coltona, to chyba nawet ja stracę do prigramu cierpliwość.

Zero powrotów! No, chyba, że w odpowiednim czasie jakieś normalne osoby. Ale to jeszcze nie teraz, nie przez kilka sezonów.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Guest

Edna z 23 nie umia³a utrzymaæ sekretu w tajemnicy i sama powiedzia³a ¿e w 26 pojawi± siê: [23] Cochran, [17] Corinne

Vogue.
6th jury member
Kontakt:

Post autor: Vogue. »

MaTiX pisze:Edna z 23 nie umiała utrzymać sekretu w tajemnicy i sama powiedziała że w 26 pojawią się: [23] Cochran, [17] Corinne
Jeśli to prawda to nareszcie ktoś sensowny! Corinne jest genialna :mrgreen:. Cochran mi aż tak bardzo nie przeszkadza, więc na razie nie jest źle.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Survivor 26 - Spoilery”