Survivor 27 - Spekulacje/Mo¿liwi uczestnicy
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Hahaha co za kpina... Russell ma rację, stracą tylko widzów. Może zamierzają powoli kończyć program i stąd takie wydziwianie na koniec. Ciekawe, jak oni sobie wyobrażają taką grę... Sojusze po mergu byłyby z góry ustalone... No i wiadomo, że potem członkowie rodzin podzielą się kasą. Więcej sensu miałoby danie faworytów, a do drugiego plemienia danie rodzin INNYCH faworytów, ale to też byłoby głupie i też byłbym na nie;p
Wywalić Jeffa bo to pewnie on ma takie posrane pomysły.
Wywalić Jeffa bo to pewnie on ma takie posrane pomysły.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
-
- 1st jury member
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
-
- 1st jury member
- Kontakt:
-
- 6th jury member
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 4th voted out
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
To znaczy tak. Miało odbywać się od kwietnia - lipca (2 edycje). Na stronie castingowej do Survivor podawali, że zaczną filmować pierwszy z tych sezonów w połowie kwietnia. Teraz na stronie pojawiło się coś takiego "Filming dates are tentative for the next two seasons. They are scheduled for late April -August 2013."Quercus pisze:kręcenie S27 bedzie się odbywało chyba w czerwcu/lipcu
Podobno mieli te sezony filmować na jakiejś japońskiej wyspie, ale nie wiem czy nie zmienią lokalizacji z powodu wojny zaplanowanej na 15 kwietnia.
Może produkcja się przestraszy i zmienią temat edycji
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Czytałeś kiedyś jakąś wypowiedź Jeffa Probsta? :D Według niego to byłby na pewno świetny pomysł. I według niego to na pewno jest możliwe do zrealizowania xd Przecież dość często zachwala członków rodzin i mówił, że sporo z nich nadawałoby się do gry np. ten brat Russella (ojciec Brandona). W końcu jak to on kiedyś powiedział "ja nie jestem tutaj tylko prowadzącym".bushmaster pisze:Eee tam - byzydura. Wg mnie jest oczywiste, ze taki scenariusz jest niemozliwy do zrealizowania - ten news to jakis humbug i nie ma sie czym ekscytowac. 8)
A to info o japońskiej wyspie mam od Ciriefana, znalazł to gdzieś na survivorsucks.
-
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
Dżef już od dawna jest w swoim świecie.
Co do tych rodzin może powiem tak. To prawda, wiele osób z członków rodzin nadawałoby się do programu: brat Lisy, ojciec Brandona, babcia Fairplaya. Na członków rodzin jeszcze można przymknąć oko, ale nie chciałbym, aby byli oni tylko pretekstem do ponownego wciśnięcia do Survivor ulubieńców produkcji, którzy grali już 2, a może 3 razy.
Co do tych rodzin może powiem tak. To prawda, wiele osób z członków rodzin nadawałoby się do programu: brat Lisy, ojciec Brandona, babcia Fairplaya. Na członków rodzin jeszcze można przymknąć oko, ale nie chciałbym, aby byli oni tylko pretekstem do ponownego wciśnięcia do Survivor ulubieńców produkcji, którzy grali już 2, a może 3 razy.
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
o tej Japonii 1 kwietnia pisano na facebooku, na fanowskiej stronie, ale czy to prawda to ja tam nie wiem ;d
a co do tych rodzin, to ja w ogóle proponuję Abi i jej mamę która nie zna angielskiego
oby to był jakiś głupi żart ze strony produkcji, bo niektórych 'mord' nie mam ochoty oglądać po raz enty 
a co do tych rodzin, to ja w ogóle proponuję Abi i jej mamę która nie zna angielskiego
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
Najnowsze pogłoski mówią, że sezon 27 i 28 powstaną jednak znowu na Filipinach, jednak jest to niepotwierdzone.
Osoba, która spojlerowała sezon 25 i 26 (spojlery były dobre, jej źródłem jest znajomy z produkcji show) zdradziła pierwszą osobę, której powrót jest w tej chwili mocno rozważany, a mianowicie Natalie Bolton z Fans vs Favorites.
Osoba, która spojlerowała sezon 25 i 26 (spojlery były dobre, jej źródłem jest znajomy z produkcji show) zdradziła pierwszą osobę, której powrót jest w tej chwili mocno rozważany, a mianowicie Natalie Bolton z Fans vs Favorites.