Kelley Wentworth
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Kelley Wentworth
Imię: Kelley Wentworth (28 )
Związek z innym zawodnikiem: córka Dale'a
Miejsce zamieszkania: Seattle, WA
Zawód: Marketing Manager
Osobisty powód do dumy: Wyprowadzka z małego miasteczka z niewielką szansą na poradzenie sobie samej. Nigdy nie prosiłam o pieniądze ani o pomoc. Sama wspięłam się na pozycję, na której teraz jestem. Nigdy nie przestanę próbować.
Życiowa inspiracja: Moi dziadkowie od strony ojca. To dwójka najtwardszych i najciężej pracujących ludzi, jakich poznałam. Mój dziadek był na drugiej wojnie światowej, a babcia była pielęgniarką. Przeprowadzili się do Waszyngtonu, żeby od podstaw założyć farmę. Nadal żyją i są o wiele bardziej aktywni niż większość 80-latków.
Hobbies: Piłka nożna, puzzle i kopanie innym tyłków w scrabble (albo każdej innej grze planszowej)
Irytują mnie: leniwi ludzie, zbyt duża pewność siebie, nie dotrzymywanie słowa, kiepscy kierowcy i wściekli ludzie (pogódźcie się z tym, co was wkurzyło)
3 słowa, którymi się opiszesz: waleczna, solidna i uparta
Gdybyś mogła zabrać 3 rzeczy na wyspę, co by to było i dlaczego:
Książkę, żebym miała co robić w wolnym czasie. Zdjęcia mojej mamy, bo to moja najlepsza przyjaciółka. Dziennik, żebym mogła opisać moje doświadczenia.
Zawodnik, którego przypominasz najbardziej: Parvati. To silna, inteligentna kobieta, która zrobiła to, co musiała zrobić, żeby dotrzeć na szczyt.
Powód bycia w Survivorze: Oczywiście, żeby wygrać!!! Chciałabym również udowodnić sobie i mojemu tacie, że mogę to zrobić. Chcę przeć naprzód i nigdy się nie poddam w najcięższych sytuacjach.
Dlaczego przetrwasz w Survivorze: Dorastałam na farmie, więc wszystko widziałam i robiłam. Karmiłam krowy, sprzątałam odchody, jeździłam na traktorze, nosiłam drewno i ta lista się dalej ciągnie. Jestem bardzo waleczna i nigdy nie poddam się w trakcie zadania.
Dlaczego zostaniesz Sole Survivor: Jestem waleczna i nigdy się nie poddaję. Zawsze próbuję pójść w górę na wyższy stopień i nie boję się lekko ściemniać czy ranić innych ludzi, by dotrzeć na szczyt. Odniosłam sukces we wszystkim, czego próbowałam w życiu, więc wiem, jak to zrobić.
Co dla ciebie znaczy możliwość zagrania z kimś bliskim: Nie ma idealnego słowa, które opisałoby, jak to jest grać z moim tatą. Przeszliśmy razem przez tyle wzlotów i upadków przez ostatnich kilka lat i uwielbiam to, że mam tą nadzwyczajną możliwość wzmocnienia naszej więzi. On naprawdę jest jedyną osobą, z którą chciałabym to zrobić.
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Umbastyczny
- sole survivor
- Winners at War: Yul
- Survivor AU All Stars: Shonee