Imię i nazwisko: Sierra Dawn-Thomas
Miejsce zamieszkania: Roy, Utah
Poprzedni sezon: Sezon 30: Worlds Apart - Miejsce 5.
Plemię: Nuku
Jak się zmieniłaś od swojego sezonu?: Jestem silniejsza fizycznie, bardziej świadoma i lepsza w czytaniu ludzi. Jestem też mniej wrażliwa emocjonalnie.
Co możesz dać od siebie, co sprawi, że będziesz pożyteczna dla plemienia i czego się nauczyłaś od czasu swojego sezonu?: Mogę zrobić wszystko na świeżym powietrzu! Jestem silna, lojalna, łatwo się ze mną rozmawia i ludzie mi ufają. Jestem w lepszej formie niż kiedykolwiek. Codziennie ćwiczę puzzle. Jestem psychicznie i fizycznie gotowa.
Z czego jesteś najbardziej dumna w swojej grze?: Ze swojej lojalności. Odłożyłam dumę na bok i grałam w tę grę. Jestem dumna ze swojej siły. Byłam silną zawodniczką w każdym zadaniu.
Żałujesz czegoś w swojej grze?: Żałuję, że nie zrobiłam wielkiego ruchu, a żeby wygrać musisz go zrobić. Tym razem jestem gotowa na zrobienie wszystkiego.
Jak zmieni się twoja gra tym razem?: Ostatnio byłam zbyt skupiona na grze socjalnej. Wiem, że jest ważna, ale muszę wykorzystać przyjaźnie, które zawrę z innymi. Chcę robić wielkie ruchy, blindsidować innych i zrobić rzeczy, które sprawią, że będę godną zwyciężczynią. Jestem silna fizycznie. Będę zdeterminowana żeby wygrać wiele immunitetów!