Big Brother USA - ogólnie
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Chyba większość głosujących też nie oglądała i wybierali po prostu bardziej znane osoby.
Osoby, które naprawdę nieźle grały przegrywały w tym głosowaniu z jakimiś przypadkowymi ludźmi grającymi w ostatnich 3 sezonach...
Osoby, które naprawdę nieźle grały przegrywały w tym głosowaniu z jakimiś przypadkowymi ludźmi grającymi w ostatnich 3 sezonach...
-
frasiek
- sole survivor
- Kontakt:
Patrząc na to jak Dan wygrywa w półfinale 85 do 15 to podejrzewam, że większość głosujących to widzowie grupy youtuberów z którymi Dan trzyma.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Szczerze mówiąc to Dan jest jednym z najlepszych uczestników w historii pod względem strategii, jednak taka przewaga nad Janelle z pewnością nie wynika z sympatii widzów 
-
frasiek
- sole survivor
- Kontakt:
Wynika z sympatii widzów, tyle, że nie są to widzowie BB
Jak w odpowiednim miejscu został założony temat z wezwaniem do walki w półfinale to było 54 do 46 dla Dana.
Jak w odpowiednim miejscu został założony temat z wezwaniem do walki w półfinale to było 54 do 46 dla Dana.
-
frasiek
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Przewaga Dan'a trochę się zmniejszyła, ale nadal jest miażdżąca.
Jeżeli byłoby to głosowanie na najlepszego gracza w historii to powiedziałbym, że wygrywa zasłużenie.
Jeżeli byłoby to głosowanie na najlepszego gracza w historii to powiedziałbym, że wygrywa zasłużenie.
- Meciek
- sole survivor
- Kontakt:
http://www.latimes.com/business/hollywo ... story.html
Les Moonves, obecny dyrektor programowy CBSu oraz mąż Julie Chen, może opuścić CBS. Jeżeli to zrobi Julie prawdopodobnie odejdzie razem z nim, więc możliwe, że niedługo amerykański Big Brother poprowadzi ktoś nowy.
Les Moonves, obecny dyrektor programowy CBSu oraz mąż Julie Chen, może opuścić CBS. Jeżeli to zrobi Julie prawdopodobnie odejdzie razem z nim, więc możliwe, że niedługo amerykański Big Brother poprowadzi ktoś nowy.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Meciek
- sole survivor
- Kontakt:
Julie opowiedziała o początkach amerykańskiego Big Brothera w drugim odcinku For Real: The Story of Reality TV.
Oprócz Julie w odcinku pojawili się: Faysal (BB20), Josh (BB19).
![Obrazek]()
Oprócz Julie w odcinku pojawili się: Faysal (BB20), Josh (BB19).

-
jed84
- Kontakt:
Cześć wszystkim,
chciałem sięgnąć do przeszłości i obejrzeć sezony 2-4.
Nie mogę jednak znaleźć żadnego źródła, które oferowałoby dobrą jakość nagrań.
Czy jest jakaś grupa, np. na Telegram, gdzie można uzyskać pomoc w obejrzeniu starszych sezonów?
W jaki sposób oglądacie starsze sezony?
chciałem sięgnąć do przeszłości i obejrzeć sezony 2-4.
Nie mogę jednak znaleźć żadnego źródła, które oferowałoby dobrą jakość nagrań.
Czy jest jakaś grupa, np. na Telegram, gdzie można uzyskać pomoc w obejrzeniu starszych sezonów?
W jaki sposób oglądacie starsze sezony?
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
Ja korzystam z tej stronki do nowych sezonów: https://bstsrs.in/show/big-brother-us
Nie wiem, czy ma działające linki do pierwszych sezonów, a jeśli tak, to jaka jest jakość - cudów bym się nie spodziewał, to było nagrywane 25 lat temu ówczesnym poziomem technologicznym. Strony, na których ja oglądałem stare sezony, już niestety dawno nie istnieją.
Nie wiem, czy ma działające linki do pierwszych sezonów, a jeśli tak, to jaka jest jakość - cudów bym się nie spodziewał, to było nagrywane 25 lat temu ówczesnym poziomem technologicznym. Strony, na których ja oglądałem stare sezony, już niestety dawno nie istnieją.