Vytas Baskauskas
Sezon 27
Survivor: Blood vs. Water
Miejsce zamieszkania: Santa Monica, CA
A w jaki sposób mieliby egzekwować te restrykcyjne zasady? Przykuwać niepokornych do ściany? No, chyba jednak wolność osobista to coś ważniejszego niż brak spojlerów, więc co najwyżej mogą w kontraktach przewidzieć jakieś kary finansowe.Kobra pisze: Dziwi mnie, że produkcja nie ma jakichś bardziej restrykcyjnych zasad, bo teraz to trochę wygląda jakby ludzie z premergu robili im grzeczność siedząc w Ponderosie, a kto chce to może sobie pojechać do domu.
Sam sobie odpowiedziałeś.frasiek pisze:A w jaki sposób mieliby egzekwować te restrykcyjne zasady? Przykuwać niepokornych do ściany? No, chyba jednak wolność osobista to coś ważniejszego niż brak spojlerów, więc co najwyżej mogą w kontraktach przewidzieć jakieś kary finansowe.Kobra pisze: Dziwi mnie, że produkcja nie ma jakichś bardziej restrykcyjnych zasad, bo teraz to trochę wygląda jakby ludzie z premergu robili im grzeczność siedząc w Ponderosie, a kto chce to może sobie pojechać do domu.
To może wolisz zasady współżycia społecznego? Troska o wizerunek? Naprawdę jesteś za światem w którym korporacja ma moc zabronić człowiekowi wrócić do domu bez żadnej istotnej przyczyny? Bo, nawet gdyby Vytas nie wrócił do domu to spojlery i tak by były.Kobra pisze:Sam sobie odpowiedziałeś.frasiek pisze:A w jaki sposób mieliby egzekwować te restrykcyjne zasady? Przykuwać niepokornych do ściany? No, chyba jednak wolność osobista to coś ważniejszego niż brak spojlerów, więc co najwyżej mogą w kontraktach przewidzieć jakieś kary finansowe.Kobra pisze: Dziwi mnie, że produkcja nie ma jakichś bardziej restrykcyjnych zasad, bo teraz to trochę wygląda jakby ludzie z premergu robili im grzeczność siedząc w Ponderosie, a kto chce to może sobie pojechać do domu.
A tekst z wolnością osobistą jest wyjątkowo nietrafiony.
Widać nie rozumiesz o czym piszę, opcjonalnie nie chcesz tego przyjąć do wiadomości. Wyjaśniać ci nie będę. Zresztą pewnie dalej będziesz ciągnął dyskusję o niczym.To może wolisz zasady współżycia społecznego? Troska o wizerunek? Naprawdę jesteś za światem w którym korporacja ma moc zabronić człowiekowi wrócić do domu bez żadnej istotnej przyczyny? Bo, nawet gdyby Vytas nie wrócił do domu to spojlery i tak by były.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość