Survivor 31 - Spekulacje/Możliwi uczestnicy

ODPOWIEDZ
TigerMan
5th voted out
Kontakt:

Post autor: TigerMan »

Dopiero teraz od dłuższego czasu zajrzałem do tego tematu i ... dawno nie czułem takiego niedosytu, irytacji i zawiedzenia zmieszanego z rezygnacją :| Ostatni raz namiastkę tych uczuć czułem przy ogłoszeniu castu do sezonu 26. Mam nadzieję, że ta lista się nie sprawdzi i dostaniemy więcej ciekawszych propozycji graczy, bo na chwilę obecną, większość z tych osób nie chciałbym zobaczyć w nowym sezonie i na pewno tak dowalą, że nikt z nielicznego grona, które lubię, nie znajdzie się w 20 wybrańców :P.

Jeff Varner - może być, ale nie sądzę, że amerykańce dadzą mu szansę, mimo iż na ową zasługuje, patrząc na dobór innych graczy :P

Andrew Savage - nawet dobrze go pamiętam, bo wystąpił w pierwszym sezonie, jaki obejrzałem, więc z sentymentu nawet chciałbym zobaczyć, jak sobie poradzi po tylu latach. Choć jakoś za bardzo za nim nie przepadałem. :wink:

Shane Powers - na pewno ubarwi sezon, szaleńców też potrzeba :)

Terry Deitz - proszę nie.... grał na farcie dzięki ukrytym, wzmocnionym jeszcze immunitem. Jego osobowość, jak i postawa była nie do zniesienia. Jeżeli powróci (co niestety jest prawdopodobne), to już na starcie edycja dużo straci, bo gracz z niego żaden.

Stephen Fishbach - jest mi totalnie obojętny, ale trzeba przyznać, że jako tako strategicznie ok.

Jim Rice - nawet gościa nie pamiętam, więc NIE

Troyzan Robertson - hmm, w porównaniu do innych panów wypada nieźle na tej liście, mimo iż nie kibicowałem mu w jego sezonie.

Hayden Moss - Z tego wyboru jestem zadowolony, jeżeli dostanie się, to już oficjalnie, wystąpi w survie więcej razy niż big brotherze :P

Brad Culpepper, Cliff Robinson, Keith Nale, Woo Hwang - zdecydowanie NIE. Nic nie pokazali swoim udziałem, byli wkurzający i nudni. (Szczególnie 2 pierwszych panów)

Jeremy Collins, Spencer Bledsoe - jakiś tam potencjał mają, ale nie przepadam za nimi i na pewno nie widziałbym ich w 20 zasługujących na powrót.

Vytas Baskauskas Ciekawa osobowość i gracz, więc z takiej "wymarzonej" listy graczy, jak najbardziej powinien się znaleźć w nadchodzącym sezonie.

Greg Buis - o tak, dobrze byłoby zobaczyć gracza z oryginalnego sezonu i jeszcze osobę, której się kibicowało :)

John Cody - ehhh NIE..

Tak więc z tych wybrańców CBS z męskiego grona chciałbym tylko zobaczyć: Hayden, Vytas, Greg, Andrew (+ ewentualnie Jeff i Shane).

Ladies:
Tutaj trochę lepiej, ale wciąż pozostaje wiele do życzenia..

Kelly Wiglesworth - może być, powracający z pierwszych dziesięciu sezonów zawsze mile widziani :)

Kimmi Kappenberg - coś ją kojarzę, ale nie sądzę, że grała jakoś wybitnie, żeby zasłużyć na powrót..

Teresa Cooper - ciekawa propozycja i mam nadzieję, że zostanie wybrana :)

Peih Gee Law - Tak ! :) Chociaż nie powinienem się tak cieszyć, bo jeszcze CBS pogrzebie moje nadzieje.

Stephanie Valencia - nie rozumiem fascynacji jej osobą, jak dla mnie nie zasługuje na drugą szansę, grała beznadziejnie.

Mikayla Wingle - nie pamiętam jej, oby się nie dostała, bo nie chce mi się przypominać dokładnie kto to i dlaczego. :L

Chelsea Meissner - pozytywna propozycja, chciałbym zobaczyć, jak zagrałaby bez Kim.

Sabrina Thompson - ewentualnie. Ale nie sądzę, że Sabrina i Chelsea dostałyby się razem do tego sezonu.

Abi Maria Gomes - TAK :P na pewno z wielkim zainteresowaniem oglądałoby się odcinki.

Tasha Fox, J'Tia Taylor, Kass McQuillen - jakoś nie chciałbym, żeby zabrały miejsca innym, no ale z obecnych propozycji, to mają szansę się dostać. JTia nie pokazała nic po za wysypaniem ryżu :)

Kelley Wentworth - dziwne, że dali szansę osobie, pokrzywdzonej przez edit, jak najbardziej zasługuje na powrót.

Ciera Eastin - też chciałbym ją zobaczyć ponownie.

Angie Layton - haha :D W sumie wolałbym ją w nowym sezonie niż połowę z tych wymienionych pań, więc czemu nie :)

Monica Padila - ehh nie. Nawet za bardzo jej nie kojarzę.

Natalie Tenerelli - kolejne rozczarowanie. Ashley z jej sezonu o wiele bradziej zasługiwałaby na powrót.

Podsumowanie na tak : Ciera, Kelley, Chelsea, Peih Gee, Abi!!!, Teresa, (+ Kelly oraz za wygląd i ciasteczka Angie :) )

TigerMan
5th voted out
Kontakt:

Post autor: TigerMan »

Ogólnie wolałbym zobaczyć poza wymienionymi na TAK:
(Jeżeli chodzi o graczy, którzy grali tylko 1 raz i nie wygrali)

S1 : Colleen
S2: Elisabeth
S3: Kelly
S4: Gina, Tammy, Sean, Paschal, Neleh
S5: --------
S6: Heidi
S7: Burton, Christa
S9: --------
S10: Ian
S11:-------
S12:-------
S13:-------
S14: Michelle,
S15: Jamie, Erik
S16: Natalie,
S17 Crystal :D
S18 Taj, Sierra, Erinn
S19 Brett,
S21 Sash,
S22 Ashley,
S23 Edna,
S24 Jay,
S25 Pete,
S26 -------
S27 -------
S28 -------
S29 Jaclyn,
S30 Joaquin, Jenn, Sierra, Shirin.
+ może jeszcze jacyś, o których zapomniałem ;d

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

Ostatnią kobietą (poza tymi z 30 sezonu), która otrzyma szansę na powrót, jest Natalie Bolton.

Jednakże do Redmonda doszły informacje, że być może Kass zrezygnowała z udziału, a także że producenci chcą zastąpić John'a Cody kimś innym - nie są to jednak wiadomości potwierdzone.

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Post autor: bobaas »

Oł jeeeeeeeeeeeee :) Natalie <333333
Obrazek

damian300d
5th jury member
Kontakt:

Post autor: damian300d »

Wszyscy się nią zachwycają a ja jakoś za nią nie przepadam.W dodatku od samego patrzenia na jej twarz bolą oczy.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Kontakt:

Post autor: Roxy »

natalie zdecydowanie musi wrócić! czekam na to od tylu sezonów :D

Vogue.
6th jury member
Kontakt:

Post autor: Vogue. »

Natalie <3333 nie wierzę, ona musi wrócić! :D

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Przykro mi, ale Redmond napisał, że informacja o Natalie Bolton okazała się nieprawdziwa.

Maciej-os
1st jury member
Kontakt:

Post autor: Maciej-os »

No to szkoda ze Natali nie bedzie ;(

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

No i proszę, dobrze czasami zrobić sobie odwyk od forum, dzięki temu oszczędziłem sobie złudnych nadziei na Natalie Bolton :lol:

Chociaż może Redmond pomylił Natalie i tak naprawdę nieprawdziwa okazała się informacja o Tenerelli? :D Nie potrafię zrozumieć, jak można choćby pomyśleć, żeby proponować powrót tego kołka zamiast Bolton :lol:
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Kobra
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Kobra »

Nie potrafię zrozumieć, jak można choćby pomyśleć, żeby proponować powrót tego kołka zamiast Bolton
Jeśli to ma być głosowanie widzów to doceń, że na liście pojawi się Natalie, na którą nikt nie zagłosuje i dzięki temu do 20 dostanie się Czelsi, albo Ciera.

Na powrót mojej kochanej Natalie już dawno przestałem robić sobie nadzieje.

skm94
2nd voted out
Kontakt:

Post autor: skm94 »

update od Redmonda (z "fajkami" - potwierdzeni, bez "fajek" - niepotwierdzeni, na czarno-biało - out):

Obrazek

edit: Chelsea jednak też out

korpiklaani
3rd voted out
Kontakt:

Post autor: korpiklaani »

Monica,Natalie, Chelsea - really? :evil:
Mikayla- kojarze twarz,ale nic więcej

Ciera <3
Z Abi będą niezłe jaja

Faceci jak dla mnie super,pewnie dodałabym jeszcze kilku innych,ale jestem zadowolona :wink:

Są duże szanse na Joe,Hali,Shirin z 30 :)

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Najnowszy update od Redmonda - Chelsea jednak nie będzie

Kobra
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Kobra »

Brak Czelsi trochę mnie dziwi - była obok Kim i Troyzana jednym z ulubionych graczy OW.
Jeśli głosowanie ma zacząć się teraz to brakująca piątka z WA zakończy się na kolejnym wyeliminowanym, ya? I to chyba spoiler:
Słyszałem, że cztery osoby mają być z połączenia plus jeden pan z etapu 3 plemion. Czyli oznaczałoby to, że poza Joe na liście pojawi się facet wyeliminowany w najbliższym odcinku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Survivor 31 - Spoilery”