Jeff Varner - może być, ale nie sądzę, że amerykańce dadzą mu szansę, mimo iż na ową zasługuje, patrząc na dobór innych graczy :P
Andrew Savage - nawet dobrze go pamiętam, bo wystąpił w pierwszym sezonie, jaki obejrzałem, więc z sentymentu nawet chciałbym zobaczyć, jak sobie poradzi po tylu latach. Choć jakoś za bardzo za nim nie przepadałem.
Shane Powers - na pewno ubarwi sezon, szaleńców też potrzeba :)
Terry Deitz - proszę nie.... grał na farcie dzięki ukrytym, wzmocnionym jeszcze immunitem. Jego osobowość, jak i postawa była nie do zniesienia. Jeżeli powróci (co niestety jest prawdopodobne), to już na starcie edycja dużo straci, bo gracz z niego żaden.
Stephen Fishbach - jest mi totalnie obojętny, ale trzeba przyznać, że jako tako strategicznie ok.
Jim Rice - nawet gościa nie pamiętam, więc NIE
Troyzan Robertson - hmm, w porównaniu do innych panów wypada nieźle na tej liście, mimo iż nie kibicowałem mu w jego sezonie.
Hayden Moss - Z tego wyboru jestem zadowolony, jeżeli dostanie się, to już oficjalnie, wystąpi w survie więcej razy niż big brotherze :P
Brad Culpepper, Cliff Robinson, Keith Nale, Woo Hwang - zdecydowanie NIE. Nic nie pokazali swoim udziałem, byli wkurzający i nudni. (Szczególnie 2 pierwszych panów)
Jeremy Collins, Spencer Bledsoe - jakiś tam potencjał mają, ale nie przepadam za nimi i na pewno nie widziałbym ich w 20 zasługujących na powrót.
Vytas Baskauskas Ciekawa osobowość i gracz, więc z takiej "wymarzonej" listy graczy, jak najbardziej powinien się znaleźć w nadchodzącym sezonie.
Greg Buis - o tak, dobrze byłoby zobaczyć gracza z oryginalnego sezonu i jeszcze osobę, której się kibicowało :)
John Cody - ehhh NIE..
Tak więc z tych wybrańców CBS z męskiego grona chciałbym tylko zobaczyć: Hayden, Vytas, Greg, Andrew (+ ewentualnie Jeff i Shane).
Ladies:
Tutaj trochę lepiej, ale wciąż pozostaje wiele do życzenia..
Kelly Wiglesworth - może być, powracający z pierwszych dziesięciu sezonów zawsze mile widziani :)
Kimmi Kappenberg - coś ją kojarzę, ale nie sądzę, że grała jakoś wybitnie, żeby zasłużyć na powrót..
Teresa Cooper - ciekawa propozycja i mam nadzieję, że zostanie wybrana :)
Peih Gee Law - Tak ! :) Chociaż nie powinienem się tak cieszyć, bo jeszcze CBS pogrzebie moje nadzieje.
Stephanie Valencia - nie rozumiem fascynacji jej osobą, jak dla mnie nie zasługuje na drugą szansę, grała beznadziejnie.
Mikayla Wingle - nie pamiętam jej, oby się nie dostała, bo nie chce mi się przypominać dokładnie kto to i dlaczego. :L
Chelsea Meissner - pozytywna propozycja, chciałbym zobaczyć, jak zagrałaby bez Kim.
Sabrina Thompson - ewentualnie. Ale nie sądzę, że Sabrina i Chelsea dostałyby się razem do tego sezonu.
Abi Maria Gomes - TAK :P na pewno z wielkim zainteresowaniem oglądałoby się odcinki.
Tasha Fox, J'Tia Taylor, Kass McQuillen - jakoś nie chciałbym, żeby zabrały miejsca innym, no ale z obecnych propozycji, to mają szansę się dostać. JTia nie pokazała nic po za wysypaniem ryżu :)
Kelley Wentworth - dziwne, że dali szansę osobie, pokrzywdzonej przez edit, jak najbardziej zasługuje na powrót.
Ciera Eastin - też chciałbym ją zobaczyć ponownie.
Angie Layton - haha :D W sumie wolałbym ją w nowym sezonie niż połowę z tych wymienionych pań, więc czemu nie :)
Monica Padila - ehh nie. Nawet za bardzo jej nie kojarzę.
Natalie Tenerelli - kolejne rozczarowanie. Ashley z jej sezonu o wiele bradziej zasługiwałaby na powrót.
Podsumowanie na tak : Ciera, Kelley, Chelsea, Peih Gee, Abi!!!, Teresa, (+ Kelly oraz za wygląd i ciasteczka Angie :) )