12x24-26
Cudnie się oglądało ten tydzień. Karma dopadła V. Po tym jak idiotycznie wywalala lubiane przeze mnie osoby, które chciały szczerze z nią grać np. Kaele, to pięknie się obserwowało, jak najpierw nie jest niczego świadoma, potem wije się przed Anthonym i błaga o pozostanie, a na koniec się obraża. Piękna historia, że wyjebał ją ten, któremu akurat wybrała być lojalna i poświęciła tyle osób dla niego. To było przecież do przewidzenia od dawna, że tak się to skończy i tak jak zapowiedziałem, Anthony ją zjadł na śniadanko.
Jedyna nadzieja w Baileigh. Reszcie nie da się kibicować. Anthony jest zbyt wyrachowany i ma ogromne ego, nadal dla mnie jest jak robot. Todd to jakiś żart dla mnie. Lexus grała ok, ale jest tak nijaka osobowościowo. Baileigh uwielbiam za to jako postać. Do tego jako jedyna przejrzała Anthonyego i jego intencje. Też pięknie go zmanipulowała, żeby jej nie nominował. Ten moment, jak zakomunikowal jej, że nominuję Lexus - te kąciki ust, które poszły w górę, ale nie, dalej szlochała nad tematem ich lojalności. Mistrzostwo. Jedyna nadzieja Baileigh na uratowanie sezonu, który w sumie oceniam naprawdę dobrze, ale oby końcówka nie rozczarowała jak to zazwyczaj się dzieje.
Big Brother Canada 12
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Canada 12
12x27-29
Cóż mogę rzec - finał uratował sezon, dzięki werdyktowi można uznać ten sezon za jeden z lepszych.
Najpierw przewidywalna odpadka Todd'a. Ale co odwalił Anthony wywalając Lexus w final 3 i idąc do finału z B XD no nie wierzę. Czytałem w necie, że nie chciał drugiej czekoladki obok siebie i sądził, że zgarnie głos czekoladek. No cóż, przeliczył się. Nawet Tola na niego nie zagłosował XD W sumie Anthony po raz kolejny pokazał to samo. Nie dziwię się ani trochę, że nie wygrał - jemu nie da się kibicować, ma tak odpychający sposób bycia. Wgl nie napisałbym lepszego scenariusza niż to, że na koniec w final 4 jego rekord był złamany i siedział na bloku; a potem w finale znowu przegrał. Jego finałowa mowa była w odbiorze arogancka i agresywna - w życiu bym po niej na niego nie zagłosował, jeszcze zagrał śmiercią brata. Słabo.
Baileigh to moja ulubiona zawodniczka sezonu, a rzadko się zdarza, że wygrywa maj fejwryt, więc jestem bardzo zadowolony z tego finiszu. Love her <3
Sezon naprawdę dobry, sporo dramek, emocji, blindsidów, ciekawych zagrać. Końcówka mogła być fatalna, a poszła wg mnie idealnie. Także dla mnie jedna z lepszych edycji.
Moi faworyci, których powrotu bym chciał: 1. Baileigh 2. Kayla i w sumie tyle XD Nigdy więcej Spicy V i Anthony'ego please. Ich dramki na social mediach teraz są mega beczkowe. I jedno i drugie bitter as fuck.
A i szok, że Todd wygrał głosowanie widzów xd
![Obrazek]()
Cóż mogę rzec - finał uratował sezon, dzięki werdyktowi można uznać ten sezon za jeden z lepszych.
Najpierw przewidywalna odpadka Todd'a. Ale co odwalił Anthony wywalając Lexus w final 3 i idąc do finału z B XD no nie wierzę. Czytałem w necie, że nie chciał drugiej czekoladki obok siebie i sądził, że zgarnie głos czekoladek. No cóż, przeliczył się. Nawet Tola na niego nie zagłosował XD W sumie Anthony po raz kolejny pokazał to samo. Nie dziwię się ani trochę, że nie wygrał - jemu nie da się kibicować, ma tak odpychający sposób bycia. Wgl nie napisałbym lepszego scenariusza niż to, że na koniec w final 4 jego rekord był złamany i siedział na bloku; a potem w finale znowu przegrał. Jego finałowa mowa była w odbiorze arogancka i agresywna - w życiu bym po niej na niego nie zagłosował, jeszcze zagrał śmiercią brata. Słabo.
Baileigh to moja ulubiona zawodniczka sezonu, a rzadko się zdarza, że wygrywa maj fejwryt, więc jestem bardzo zadowolony z tego finiszu. Love her <3
Sezon naprawdę dobry, sporo dramek, emocji, blindsidów, ciekawych zagrać. Końcówka mogła być fatalna, a poszła wg mnie idealnie. Także dla mnie jedna z lepszych edycji.
Moi faworyci, których powrotu bym chciał: 1. Baileigh 2. Kayla i w sumie tyle XD Nigdy więcej Spicy V i Anthony'ego please. Ich dramki na social mediach teraz są mega beczkowe. I jedno i drugie bitter as fuck.
A i szok, że Todd wygrał głosowanie widzów xd
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Big Brother Canada 12
12x27-29
Dopiero teraz zauważyłem, że zapomniałem skomentować finał.
Jak już wspomniał Cirie, eliminacja Todda była przewidywalna.
Jednak to co wydarzyło się po finalnym zadaniu o HoH było dziwne
Anthony chyba serio nie wyczuł nastrój w jury. W dodatku sposób eliminacji Lexus był hmm lekko mówiąc odrażający.
Bay super zaprezentowała się w finale i zasłużenie zebrała tyle głosów.
Jeżeli chodzi o potencjalną edycję z powracającymi graczami to również chciałbym zobaczyć Baileigh i Kaylę. Jeżeli byłaby to edycja drugich szans, bądź jakieś early boots to może Donnę, DInisa i VIvika
Dopiero teraz zauważyłem, że zapomniałem skomentować finał.
Jak już wspomniał Cirie, eliminacja Todda była przewidywalna.
Jednak to co wydarzyło się po finalnym zadaniu o HoH było dziwne

Bay super zaprezentowała się w finale i zasłużenie zebrała tyle głosów.
Jeżeli chodzi o potencjalną edycję z powracającymi graczami to również chciałbym zobaczyć Baileigh i Kaylę. Jeżeli byłaby to edycja drugich szans, bądź jakieś early boots to może Donnę, DInisa i VIvika

- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt: