Roxy pisze:Karen nie może nominować Sindy bo zdobyły immunitet obydwie

i nie wiem czy to tylko ja tak zrozumiałam, ale czy one mogły wybrać kogokolwiek na HOH czy tylko spośród siebie?
Wydaje mi się, że mogły wybrać kogokolwiek, bo i tak obie miały immunitet.
5x02
Zacznę od tego, że bardzo miłym zwyczajem w BB Canada jest przychodzenie uczestników z poprzednich sezonów na odcinki live. Tym razem na widowni zasiedli m.in. Pilar, Sarah, Godfrey, Ramsey.
Odcinek po raz kolejny był dość chaotyczny, a głosowanie zajęło z 3 minuty :D Mam nadzieję, że od przyszłego tygodnia będzie już lepiej.
Uwielbiam
Ikę. O ile w sezonie 2 wzbudzała mieszane uczucia, to tutaj jest jedną z nielicznych osób, które da się polubić. Chyba nie ma najlepszych relacji z
Sindy i jej reakcja na powrót pani S nie była przypadkowa. Dla Sindy to i tak w sumie trzecia szansa na walkę o główną wygraną :D
Karen - śmiesznie się ją oglądało. Publiczności bardzo spodobały się jej teksty i jak na razie rządzi z grona "newbies". Najbardziej denerwuje mnie to, że jest mało czasu na zadania i pokazanie "strategizowania", a oni wrzucają rozmowę
Williama i Gary'ego o tym jaki piękny jest Kevin...
Mark i Demetres - Ciekawe czy to była decyzja tylko Karen czy rzeczywiście Sindy tak ją zmanipulowała jak zostało to pokazane w odcinku. Cieszę się, że odpadł Mark i że powracający gracze nie byli jednomyślni w swojej decyzji, a mieli przewagę liczebną podczas głosowania 8-5.
Czy
Dallas tam w ogóle jest? Nawet
Dre było więcej w tym odcinku, bo powiedziała kilka słów. Liczyłem tych uczestników i wyszło mi, że powinna być tam jeszcze jakaś
Emily? Pierwszy raz zobaczyłem ją w tym odcinku dopiero podczas głosowania :D
Nie wiem czy zauważyliście, ale
Gary miał zielone czoło. Takie coś teraz się "nosi"?
Roxy, może ty wiesz? :D
Na szczęście
Neda wygrała ten immunitet do jury.. Myślałem, że będzie to Gary, ale Kanada nie zawiodła tym razem. W ogóle w tym głosowaniu oddać można było dowolną ilość głosów (Sam oddałem z 30 na Ikę).