<center>http://vignette3.wikia.nocookie.net/sur ... 0120173144</center>
Imię i nazwisko (wiek): Julia Sokolowski (19)
Plemię: Gondol - piękni
Miejsce zamieszkania: Boston, Mass.
Zawód: Studentka
Osobisty powód do dumy: Mój wyjazd do Tanzanii. Uczyłam angielskiego osiemdziesięciu trzech uczniów trzeciej klasy i odbudowałam oraz odnowiłam sale lekcyjne. Wędrowałam też u podnóża Kilimanjaro.
Życiowa inspiracja: Mój siedemnastoletni brat Eric. Urodził się z zespołem nierodozwoju lewego serca i przeszedł serię czterech operacji na otwartym sercu. Jest waleczny, inspiruje mnie każdego dnia.
Hobby: Jazda na nartach, hip hop i taniec współczesny.
Irytują mnie: Osoby, które chodzą naprawdę wolno i uważają, że wszystko im się należy.
Trzy słowa, które cię opiszą: Otwarta, zdecydowana, wszechstronna.
Trzy rzeczy, które wziąłbyś ze sobą na wyspę oraz powód ich wzięcia: Zdjęcie mojej rodziny, bo są dla mnie wielkim wsparciem! Aparat, bo uwielbiam robić zdjęcia, żeby móc udokumentować wspomnienia i dla instagrama! iPoda, bo każda dziewczyna musi mieć się jak zrelaksować!
Uczestnik, którego najbardziej przypominasz: Natalie Tenerelli, bo obie jesteśmy młodymi kobietami, Jenna Morasca i Parvati Shallow, z powodu ich umiejętności strategicznego połączenia sex appealu i inteligencji oraz Andrea Boehlke, bo jest farmerką z wielkimi marzeniami.
Powód bycia w Survivor: Chcę wygrać milion dolarów i zapłacić swoje czesne! Chcę udowodnić wszystkim, którzy we mnie wątpili, że jestem silna, inteligentna i myślę strategicznie, nie jestem jakąś Barbie, głupią blondynką.
Dlaczego "przetrwasz" Survivor?: Będę wielką pomocą dla obozu. Byłam w Habitat for Humanity, więc wiem jak zbudować szałas. Zabijałam krowy w Afryce, pracowałam na farmie, wiem, jak rozpalić ogień. Jestem zręczna, genialna w puzzlach, jestem dobra w relacjach z innymi dzięki moim doświadczeniom w pracy i temu, że jestem studentką.
Dlaczego wygrasz Survivor?: Mam świetne umiejętności socjalne, ponieważ studiuję PR, więc uczę się sposobów przekonywania i manipulowania ludźmi. Mam silny instynkt i jestem wysportowana. Zawsze byłam ambitna i jestem ciężko pracującą, sprytną dziewczyną.