Na uczestników czeka upragniona wizyta bliskich, a także - jeden uczestnik musi zdobyć "ukryty" immunitet.
 Miałem Lauren za dobrego gracza i jej kibicowałem, ale w tym odcinku mnie bardzo zawiodła. Rozegrała to beznadziejnie. Tak naprawdę to ona wcale nie musiała dzisiaj odpaść. No i tak btw. siostra Lauren. <3 A w kolejnym odcinku Chrissy oczywiście będzie targetować ostatnią kobietę. <3
 Miałem Lauren za dobrego gracza i jej kibicowałem, ale w tym odcinku mnie bardzo zawiodła. Rozegrała to beznadziejnie. Tak naprawdę to ona wcale nie musiała dzisiaj odpaść. No i tak btw. siostra Lauren. <3 A w kolejnym odcinku Chrissy oczywiście będzie targetować ostatnią kobietę. <3
 Ben ostatnio zdecydowanie za bardzo cwaniakuje i zaczyna mnie lekko irytować, natomiast Ashley wciąż wypada na tle reszty dość bezbarwnie i nawet sama zdaje sobie z tego sprawę.
 Ben ostatnio zdecydowanie za bardzo cwaniakuje i zaczyna mnie lekko irytować, natomiast Ashley wciąż wypada na tle reszty dość bezbarwnie i nawet sama zdaje sobie z tego sprawę. Trochę się bałem, że nie będzie umiała sobie poradzić z HII, ale tego się po niej nie spodziewałem. Moim zdaniem ona pozbywając się głosu i idola/muszelki chciała zrzucić z siebie target, co w sumie jej się udało, pokazała się w jury jako kiepski strateg i faktycznie reszta nie chciała się jej nawet pozbyć. Dostała tylko głos od Bena, przez którego w ogóle znalazła się na celowniku, więc pewnie po tych akcjach nie byłaby chętna do współpracy z nim, dlatego ze strony Bena pozbycie się jej było dobrym rozwiązaniem.
 Trochę się bałem, że nie będzie umiała sobie poradzić z HII, ale tego się po niej nie spodziewałem. Moim zdaniem ona pozbywając się głosu i idola/muszelki chciała zrzucić z siebie target, co w sumie jej się udało, pokazała się w jury jako kiepski strateg i faktycznie reszta nie chciała się jej nawet pozbyć. Dostała tylko głos od Bena, przez którego w ogóle znalazła się na celowniku, więc pewnie po tych akcjach nie byłaby chętna do współpracy z nim, dlatego ze strony Bena pozbycie się jej było dobrym rozwiązaniem. .  Tak z innego punktu widzenia, wyglądało to na zadanie, które dało się łatwo ustawić. No chyba, że wcześniejsza scena o tym, jak Chrissy jest wkurzona na Bena i późniejsza jej wygrana zadania, gdzie mogła się nacieszyć nie wybraniem Bena na reward to przypadek.
.  Tak z innego punktu widzenia, wyglądało to na zadanie, które dało się łatwo ustawić. No chyba, że wcześniejsza scena o tym, jak Chrissy jest wkurzona na Bena i późniejsza jej wygrana zadania, gdzie mogła się nacieszyć nie wybraniem Bena na reward to przypadek.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości