Survivor Pearl Islands (sezon 7)

ODPOWIEDZ
colby
sole survivor
Kontakt:

Post autor: colby »

Ale to jest właśnie dla mnie w niej fajne, że ona jest taka nieporadna trochę w konkurencjach, mi to w ogóle nie przeszkadza, to nawet dodaje jej jeszcze uroku

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Według mnie lepiej, że wygrała Sandra niż Lill. Gdyby w finale miały zmierzyć się Sandra i Darrah wybrałbym - Darrah.

colby
sole survivor
Kontakt:

Ja wolałbym w tym duecie ponownie Sandrę, Darrah naprawdę nic tam nie zrobiła, prócz wygrania tych 3 immunitetów. Za czwartym razem się nie udało i odpadła - tak, uznali ją za zagrożenie, ale fizyczne, nie strategiczne

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Darrah za bardzo nie miała z kim trzymać. Jej sojusz był w mniejszości, więc jedyną deską ratunku było zaufanie Johnowi i zdobywanie immunitetów :wink:

colby
sole survivor
Kontakt:

Sandra też nie miała kolorowo swego czasu o ile dobrze pamiętam

Guest

Post autor: Guest »

Ta i wtedy wymy¶li³a "wspania³± strategiê" - sabota¿, chowa wszystko co by siê im mog³o przydaæ, jak odpadnie :D Szalona kobieta.

colby
sole survivor
Kontakt:

Ale to wszystko okazało się skuteczne, bo wygrała :)

Guest

Dla mnie Sandra jest jedyna w swoim rodzaju. :D Uwielbiam jej wyszczekanie i pomys³y np. pamiêtna scena z pods³uchiwaniem.
Gra w specyficzny sposób, który zdecydowanie kupujê, choæ zazwyczaj czê¶ciej kibicuje osob±, które prowadz± grê zarówno strategiczn±, jak i dobrze radz± sobie w wyzwaniach.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Tak macie rację, Sandra miała wiele pomysłów na grę: podsłuchiwanie innych, rozrzucanie ryb czy stosowanie zasady "może odpaść każdy, byle nie ja".

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: Roxy »

to teraz takie wtrącenia w prywatne życie zawodników z tego sezonu :wink:

dwóch z panów ciągnie do modelek
zarówno Johnny jak i Burton zasmakowali w uczestniczkach America's next top model i obydwaj wybrali panie z tej samej 4 edycji
i o ile Johnny wciąz jest z Michelle i ma z nią córkę Piper, to nie wiem jak Burton ale spotykał się z Brittany

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Dzięki za informację. A masz może jakieś wiadomości na temat Christy, albo Darrah.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

Co do Christy, to nie wiem, bo nie interesowałem się nią zbytnio, ale z Darrah czytałem wywiad. Otóż z tego co mówiła, miała nadzieję na jakieś propozycje z czasopism, bo marzy o tym, aby być modelką. Przyznała też, że gdyby pieniądze były odpowiednie, rozebrałaby się dla Playboy'a. Niestety, propozycji nie było i jej kariera się nie rozwinęła. Darrah wróciła na studia, chyba dentystyczn o ile pamiętam. Chce być szkolną higienistką. A co do jej chłopaka, który nie znał odpowiedzi na proste pytania jej dotyczące podczas jednej z konkurencji, nie pokłócili się o to. Darrah wyznała, że on potem jej przyznał, że zrobił to specjalnie, aby nie oddaliła się od drużyny i żeby nie dać szansy jej przeciwnikom na rozmowy bez niej i próbowanie wyeliminowania jej. To tyle jeśli chodzi o jej życie prywatne :)

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Ok. Dzięki za informację. Dobrze pamiętasz, że Darrah chciała studiować stomatologię. Z przyjemnością zobaczyłbym ją w kolejnych all-starsach.

Guest

Za to Christa otrzyma³a propozycjê od Playboy'a.
http://backseatcuddler.com/2010/02/15/s ... arch-2010/

Wysz³a te¿ za m±¿ za swojego ch³opaka Peter'a, który jest kierowc± samochodów wy¶cigowych. Sama podobno jest cz³onkiem klubu samochodowego, ale nie wiem, czy te¿ mo¿e braæ udzia³ w wy¶cigach.

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Kontakt:

Post autor: Roxy »

czytałam cos włąśnieo Chriście że wyszła a maż
a o innych nic nie wiem, o Johnnym i Burtonei wiem stąd że ogladam ANTM
a no i chyba, powtarzam chyba bo nie poteierrdzone jest to Ryan O poślubił uczestniczkę 16 edycji Survivor Mary

ODPOWIEDZ

Wróć do „Survivor 1 - 47”