Survivor - konwent
- Sa!nt
- 7th voted out
- Kontakt:
Survivor - konwent
Zastanawiam się że przy tak dużym Waszym zaangażowaniu w Survivor (oglądnięcie wszystkich odcinków nie tylko edycji US, robienie internetowych odpowiedników) dlaczego nikt nie wpadł na pomysł zorganizowania konwentu Survivor. Wiem, że fani larpów, gier, fantasy urządzają już od dawna takie konwenty np.: Polcon, Falcon.
Pozostawiam temat do dyskusji.
Pozostawiam temat do dyskusji.
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
- Sa!nt
- 7th voted out
- Kontakt:
A grami i fantasy zajmują się starzy nadziani dziadki:P
Pewnie że potrzeba do tego trochę kasy ale myślę że nie tak dużo, bardziej potrzeba pomysłów a Wam chyba tego nie brakuje. Na forum zarejestrowanych jest 60 użytkowników co jest nie dużą grupą ale i też nie małą bo nawet i 10 by wystarczyło aby poprowadzić konwent z grą larp na zasadach survivor.
Pewnie że potrzeba do tego trochę kasy ale myślę że nie tak dużo, bardziej potrzeba pomysłów a Wam chyba tego nie brakuje. Na forum zarejestrowanych jest 60 użytkowników co jest nie dużą grupą ale i też nie małą bo nawet i 10 by wystarczyło aby poprowadzić konwent z grą larp na zasadach survivor.
-
Guest
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
-
ctoria
- 7th jury member
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
Guest
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
nie lubisz naszych podpisów :P uraz na całe życie 
nie no ale poważnie mówiąc to by nie wyszło, bo raz rzeczywiście ktoś musi być mega zorganizowany i wszystko mieć dopiete na ostatni guzik, a wiemy, że tak się nie da xd a dwa odpowiedzialność jest wielka, bo jakby nie patrzeć kilka osób ci się zwala na głowe
nie no ale poważnie mówiąc to by nie wyszło, bo raz rzeczywiście ktoś musi być mega zorganizowany i wszystko mieć dopiete na ostatni guzik, a wiemy, że tak się nie da xd a dwa odpowiedzialność jest wielka, bo jakby nie patrzeć kilka osób ci się zwala na głowe
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Stach
- 4th jury member
- Kontakt:
Uczestniczyłem w niejednym konwencie bądź czymś podobnym w klimatach fantasy itp. i w cale to nie musi być wielki wydatek finansowy ani jako organizator ani jako uczestnik.
taka prawda że chcieć to móc, zawsze można się dopiąć do jakiegoś konwentu, na takich dużych imprezach nie wszystko się obija od fantasy, jak ktoś wyskoczy z dobrym pomysłem do organizatorów to na pewno znajdzie się miejsce dla niego.
Wydaje mi się że spokojnie że organizatorzy jakiegoś większego konwenty nie mieli by nic przeciwko temu żeby jedną z atrakcji były "gry i zabawy" w stylu Survivor.
Co do kosztów dla uczestników to jest to wejście na konwent (max 40zł) i dojazd do danego miasta + wiadomo jedzenie ;] Chyba, wiele to to nie jest za np. 3 dni fajniej zabawy gdzie można wygrać pełno nagród.
taka prawda że chcieć to móc, zawsze można się dopiąć do jakiegoś konwentu, na takich dużych imprezach nie wszystko się obija od fantasy, jak ktoś wyskoczy z dobrym pomysłem do organizatorów to na pewno znajdzie się miejsce dla niego.
Wydaje mi się że spokojnie że organizatorzy jakiegoś większego konwenty nie mieli by nic przeciwko temu żeby jedną z atrakcji były "gry i zabawy" w stylu Survivor.
Co do kosztów dla uczestników to jest to wejście na konwent (max 40zł) i dojazd do danego miasta + wiadomo jedzenie ;] Chyba, wiele to to nie jest za np. 3 dni fajniej zabawy gdzie można wygrać pełno nagród.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
Szewik
- 1st jury member
- Kontakt: