Survivor w TV

igor94
4th voted out
Kontakt:

Survivor w TV

Post autor: igor94 »

jak dotad ogladalem 2sezony tajlandia i amazon czyli 5,6. Bardzo spodobal mi sie ten realityshow, interesuje mnie czy w tv bedzie mozna obejrzec kolejne sezony? Na jakich kanalach sa dostepne, oprocz tv4?

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Na razie ani AXN, ani TV4 nie planuje emisji kolejnych sezonów "Survivor".

igor94
4th voted out
Kontakt:

moze jakis wspolna inicjatywa na fejsie pomoze, w koncu w kupie sila. Co o tym sadzicie?

Quercus
1st jury member
Kontakt:

Post autor: Quercus »

pfff facebook to nie wszystko , wg mnie taka inicjatywa nie ma szans
lepiej ściągnąć z neta edycje , napisy do tego i nie być uzależnionym od godzin transmisji

igor94
4th voted out
Kontakt:

wlasnie w tym problem ze sciagnac niebardzo sie da, a w telewizji jednak lepiej sie oglada
:p

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: Roxy »

to oglądaj on line :wink: jest temat z linkami do stron xd

Guest

Post autor: Guest »

Na Chomikuj masz sezony z wtopionymi napisami :P

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

To nie jest tak, że napiszemy do jakiejś stacji i oni od razu wyemitują program... Prawa do emisji "Survivor" jednak nie należą do najtańszych + program na AXN miał dość słabą widownię, więc stacja zdecydowała się nie emitować kolejnych sezonów, chociaż centrala w Budapeszcie kupuje w pakiecie dla różnych państw i np. wiem, że w Czechach Survivor jest dość popularny.
A Czwórka pewnie dostała te sezony 3-6 w pakiecie z jakimś filmem, albo serialem kupionym przez Polsat.

Guest

Nie ma sensu siê nikogo prosiæ o to ¿eby survivor lecia³ w tv bo wszystko bez problemu jest dostêpne w necie :P

Karolina
2nd voted out
Kontakt:

Post autor: Karolina »

Dokładnie, nie ma sensu emitowania survivora w telewizji. Bo powiedzmy, że nawet jeżeli komuś by się spodobały odcinki, to wiadomo że nie będzie czekał tydzień, na każdy kolejny, tylko ściągnie sobie w internecie resztę. Ja polecam Ci ściągać na torrentach, bo chyba najszybciej i najłatwiej.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Byłoby ok gdyby emitowali, ale też jestem pewien, że to nie ma szans. Mimo wszystko chyba nie byłoby nas aż tak dużo, którzy by o to poprosili xD W sieci ogląda się dużo swobodniej, tłumaczenia są różne, a próbowanie w oryginalnej wersji językowej jest do tego bardzo przydatne. Półtora roku temu jak zacząłem oglądać w sieci, nie rozumiałem jeszcze wielu tekstów, a teraz rozumiem właściwie wszystko. Na uczelni poziom lektoratu miałem w poprzednim roku żenujący, więc postęp musi wynikać z oglądania, także polecam:)
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Tak jak widzicie TV4 emitowała jeden odcinek o 8:00 rano w soboty, a następny o 13:30 chyba. Później zmienili trochę porę emisji, aż na końcu Survivor wylądował w piątki o 19:00... Wydaje mi się, że prawa do emisji tych sezonów otrzymali w pakiecie z jakimś innym serialem/filmem i wyemitowali jako zwykły "zapychacz".

igor94
4th voted out
Kontakt:

jak wczesniej pisalem z tym pobranie sezonow niejest latwo w moim przypadku bo mam ograniczon transfer, a w telewizji ogladalo mi sie calkiem przyjemnie nie patrzac na to ze odcinek emitowali raz w tygodniu. Pisalem z /kims/ od tv4 o survivor dostalem wiadomosc ze narazie niemaja w planach kolejnych sezonow ale zawsze moze sie cos wydarzyc, dlatego ten temat...

Guest

Jak ograniczony ? np. na torrentach p³acisz raz 11z³ a pó¼niej pobierasz ile chcesz ;p

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

igor94TV4 emitowała 2 odcinki tygodniowo. Dopiero chyba od połowy Survivor: Thailand zaczęli emitować po 1 odc. na tydzień. Wtedy gdy emitowali 2 nowe tygodniowo to jeden emitowany był w soboty o 8:00 (powtórka w niedziele o 6:20), a drugi ok. 13:00 w sobotę (powtórka, niedziela 8:30).

Igorowi pewnie chodziło o ograniczony transfer internetu, że ma limit danych na miesiąc.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim, ale o Survivor”