Być może zgłębienie mrocznych tajników marketingu wciąż jeszcze przede mną, ale nie chce mi się wierzyć, żeby taka spoilerownia miała przynieść jakiś niesamowity efekt reklamowybardzo dobra reklama. Darmowa, a może nawet dofinansowana przez pierwszego wyeliminowanego.
Agent - Gwiazdy
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
-
- sole survivor
- Kontakt:
Gdybym uważali, że bardziej ty im się opłaciło to by nie ogłaszali składu przed kręceniem i nie dawali na bieżąco zdjęć z Afryki. Wybrali wariant, że o Agencie ma być głośno już teraz, no i zobacz ile już piszemy o tym przecieku.tombak90 pisze:Być może zgłębienie mrocznych tajników marketingu wciąż jeszcze przede mną, ale nie chce mi się wierzyć, żeby taka spoilerownia miała przynieść jakiś niesamowity efekt reklamowybardzo dobra reklama. Darmowa, a może nawet dofinansowana przez pierwszego wyeliminowanego.Tzn. ok, może jest grupa osób, która pomyśli sobie łooo, włączmy dzisiaj zobaczyć jak X czy Y dostaje w czambuł, ale mimo wszystko mam wrażenie, że utrzymanie tajemnicy bardziej opłacałoby się im pod względem, hmm "oglądalnościowym".
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Zgadzam się z ciriefanem. A chyba o to chodzi w programie. To tropienie Agenta jest najlepszą częścią tego wszystkiego. Chociaż dla niektórych może ważniejsze będzie czy Jabłczyńska skoczy na bungee albo czy Maślak ubrudzi sobie włosy. I chyba właśnie tę drugą grupę ludzi chce przed telewizory przyciągnąć TVN.ciriefan pisze:Pisać piszemy, tylko czy to się przeniesie na oglądalność? Ciężko jest mieć frajdę z tropienia agenta, gdy już od początku jest zawężone grono podejrzanych.
-
- sole survivor
- Kontakt:
Pytanie brzmi ile osób zrezygnuje z oglądania, bo spojlery, a ile osób zyskają dzięki temu, że już teraz o Agencie się mówi.ciriefan pisze:Pisać piszemy, tylko czy to się przeniesie na oglądalność? Ciężko jest mieć frajdę z tropienia agenta, gdy już od początku jest zawężone grono podejrzanych.
Moim zdaniem jak ktoś jest tak przeciwko spojlerom, że aż by zrezygnował to się postara i spojlerów uniknie. Ot, ja na przykład się dowiedziałem tylko o pierwszym wyeliminowanym, czyli jest coś czego i tak bym się dowiedział już po pierwszym odcinku, czyli najgłośniej jest o najmniej znaczącym spojlerze.
-
- sole survivor
- Kontakt:
Tyle, że i tak zobaczysz tylko co zmontuje TVN, a montaż to potężna narzędzie. W zasadzie to czy cokolwiek wytropisz to decyzja producentów, a ja jakoś nie mam wiary w to, że uda mi się uczynić tropienie agenta ciekawym zajęciem.Jack pisze:Zgadzam się z ciriefanem. A chyba o to chodzi w programie. To tropienie Agenta jest najlepszą częścią tego wszystkiego.ciriefan pisze:Pisać piszemy, tylko czy to się przeniesie na oglądalność? Ciężko jest mieć frajdę z tropienia agenta, gdy już od początku jest zawężone grono podejrzanych.
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
No ja wcale nie szukałem spojlerów i jakoś ich nie uniknąłem. Na fejsie mi wyskoczył news, że osobę X widziano w sklepie, a osoba X też była widziana w PL kilka dni później (i to nie było tak, że musiałem wchodzić w link, sam nagłówek wszystko mówił). Nie szukałem spojlerów, a do mnie trafiły, więc to nie jest tak, że widzi się je tylko wtedy, kiedy się tego chce.
Edit nie ma nic do powiedzenia, jeżeli z góry można wykluczyć kilka osób. Choćby edit chciał w 1 odcinku zrobić podejrzanym kogoś, kto wiem, że odpadł, to jak mam się nabrać? Być może jest grupa Polaków, która obejrzy to dla Maślaka czy innego Szpaka, ale jednak dla prawdziwych fanów, którzy przez przypadek zobaczą spojler, jest to rozczarowujące. Zawsze lubiłem tropić agenta - aż milo sobie przypomnieć lato sprzed 3 lat, gdy była ostatnia edycja australijskiego agenta i to genialna. Chciałbym mieć podobną frajdę i w polskiej edycji. Zwłaszcza, że trochę na nią czekaliśmy.
Edit nie ma nic do powiedzenia, jeżeli z góry można wykluczyć kilka osób. Choćby edit chciał w 1 odcinku zrobić podejrzanym kogoś, kto wiem, że odpadł, to jak mam się nabrać? Być może jest grupa Polaków, która obejrzy to dla Maślaka czy innego Szpaka, ale jednak dla prawdziwych fanów, którzy przez przypadek zobaczą spojler, jest to rozczarowujące. Zawsze lubiłem tropić agenta - aż milo sobie przypomnieć lato sprzed 3 lat, gdy była ostatnia edycja australijskiego agenta i to genialna. Chciałbym mieć podobną frajdę i w polskiej edycji. Zwłaszcza, że trochę na nią czekaliśmy.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Nie TVN, tylko Jake Vision. Producent takich programów jak "Must be the music", "Top Chef" i "Hell's kitchen" - właśnie dlatego trochę się obawiam poziomu :)frasiek pisze:Tyle, że i tak zobaczysz tylko co zmontuje TVN, a montaż to potężna narzędzie. W zasadzie to czy cokolwiek wytropisz to decyzja producentów, a ja jakoś nie mam wiary w to, że uda mi się uczynić tropienie agenta ciekawym zajęciem.Jack pisze:Zgadzam się z ciriefanem. A chyba o to chodzi w programie. To tropienie Agenta jest najlepszą częścią tego wszystkiego.ciriefan pisze:Pisać piszemy, tylko czy to się przeniesie na oglądalność? Ciężko jest mieć frajdę z tropienia agenta, gdy już od początku jest zawężone grono podejrzanych.
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Nie mówię, że jest aż taki zły poziom, poprawia się z edycji na edycję w Top Chef czy HK. Chodzi mi o edit. Ci, którym udaje się dojść najdalej są najbardziej eksponowani. A w dogrywkach łatwo przewidzieć kto odpadnie po wypowiedziach uczestników - więc tego się obawiam.ciriefan pisze:Przecież lubisz MBTM i przesłodzoną do bólu Paulinkę, która teraz będzie odstraszać widzów TzG :D Aż taki zły jest poziom? Widziałem, że sporo osób komentuje odcinki na forum, więc chyba nie ma aż takiej tragedii?
A MBTM nie oglądałem już chyba od 4/5 edycji.
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
To w sumie nawet dobrze zwiastuje, niektórzy ubili na takiej polityce ponad trzydzieści sezonów i wciąż są gotowi na nowe wyzwaniaChodzi mi o edit. Ci, którym udaje się dojść najdalej są najbardziej eksponowani. A w dogrywkach łatwo przewidzieć kto odpadnie po wypowiedziach uczestników - więc tego się obawiam.

"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 6th voted out
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Kontakt:
No to trzeba "zbanować" źródła tego newsa, bo spojlery w nagłówkach to wina, tego kto daje spojlery, a nie TVN-u.ciriefan pisze:No ja wcale nie szukałem spojlerów i jakoś ich nie uniknąłem. Na fejsie mi wyskoczył news, że osobę X widziano w sklepie, a osoba X też była widziana w PL kilka dni później (i to nie było tak, że musiałem wchodzić w link, sam nagłówek wszystko mówił).
Rzecz gustu. Mnie w ogóle nie bawi, to że montażysta może sobie zrobić podejrzanym kogo tylko chce, ja chcę jak najpełniejszej informacji i sprytnych graczy. Na starcie wiem, że tego mieć nie będę, więc ja się w ogóle nie napalam na szukanie agenta.Edit nie ma nic do powiedzenia, jeżeli z góry można wykluczyć kilka osób. Choćby edit chciał w 1 odcinku zrobić podejrzanym kogoś, kto wiem, że odpadł, to jak mam się nabrać?
-
- 5th voted out
- Kontakt: