No cast s³aby, ale na szczê¶cie s± trzy, fajne osoby, którym kibicujê.
Moje top 3:
Ania Wyszkoni - komentowaæ chyba nie trzeba

"£zy" mówi± wszystko.
Agnieszka Sienkiewicz - uwielbiam j±, piêkna i utalentowana. Jedna z g³ównych aktorek M Jak Mi³o¶æ, wystêpuje te¿ w Przyjació³kach i go¶cinne w innych serialach, gra te¿ w do¶æ znanej sztuce teatralnej "Kochanie na kredyt"
Mateusz Banasiuk - bardzo fajny aktor, m±dry. Gra w Na Wspólnej, ostatnio zagra³ jedn± z g³ównych ról, w podobno bardzo dobrym filmie "P³yn±ce wie¿owce"
A reszta... No có¿, mniej lub bardziej do przyjêcia. Nie wiem po co oni bior± jak±¶ "Honey"... Ja nie wiem kim on tam jest, miodkiem, myde³kiem czy tam ¶lin±... Albo Koterskiego, który pewnie siê zaæpa i nie wyjdzie zatañczyæ. Albo¶ Ma¶lak, no kur**.
Mela... Go¶æ jest spoko, ale totalnie nie wiem jak on sobie poradzi... Na pewno na wspó³czuciu daleko zajedzie.
Podobno Anita Soko³owska, aktorka (Na dobre i na z³e, Przyjació³ki) mia³a pewne miejsce w edycji, ale ostatecznie zamiast niej wziêli Wierzbick±. Nie wiem dlaczego, mo¿e nie chcieli dwóch aktorek "Przyjació³ek" w jednym sezonie, no ale kurczê... Wierzbicka? Really?
Swoj± drog± - wola³em tvnowski TZG, tam przynajmniej nie by³o robienia s³itfoci co 15 minut...
No ale có¿, cz³owiek siê, niestety, przyzwyczaja.