Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
-
- 1st jury member
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 1st jury member
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Pietrkowa Jola? Kuszą, kuszą... Gdyby to się potwierdziło, byłaby to pierwsza osoba w polsatowskim TyZyGy, której losy obchodziłyby mnie bardziej niż to, czy został mi jeszcze ostatni zozol w paczce, czy pochłonąłem już wszystkie. Babeczka jest mega sympatyczna i oczarowała mnie w Jak Oni Śpiewają - pomimo tego, że brzmiała jak kot krztuszący się flegmą.
Jak tak patrzę na tego "Pana Lotto" w rodzinnym albumie wujka Google Grafika, nachodzi mnie refleksja, że byłby z niego idealny first boot. No spójrzcie tylko na tego ryjka i przypomnijcie sobie innych first bootów. Te klimaty, no nie?
Ciekawe, kto będzie tym razem główną gffiasdą/ jedną z dwóch głównych gffiasd, na którą/które Nina sypnie 80% hajsu przeznaczonego na pensje wszystkich uczestników razem wziętych i która automatycznie znajdzie się co najmniej w top 3. Jakoś nie widzę w tej roli Stankiewicz, bo ją już trochę kurz przysypał. Nie można całe życie jarać się piosenką o wzbijającym się... ptaku.
Natomiast w niejakiej Opiździe dopatruję się kolejnej Zosi Zosińskiej od Maseraka. Chyba dobrze się ostatnio czuje zbierając takie indywidua i robiąc za gwiazdę w parze.
Jak tak patrzę na tego "Pana Lotto" w rodzinnym albumie wujka Google Grafika, nachodzi mnie refleksja, że byłby z niego idealny first boot. No spójrzcie tylko na tego ryjka i przypomnijcie sobie innych first bootów. Te klimaty, no nie?
Ciekawe, kto będzie tym razem główną gffiasdą/ jedną z dwóch głównych gffiasd, na którą/które Nina sypnie 80% hajsu przeznaczonego na pensje wszystkich uczestników razem wziętych i która automatycznie znajdzie się co najmniej w top 3. Jakoś nie widzę w tej roli Stankiewicz, bo ją już trochę kurz przysypał. Nie można całe życie jarać się piosenką o wzbijającym się... ptaku.
Natomiast w niejakiej Opiździe dopatruję się kolejnej Zosi Zosińskiej od Maseraka. Chyba dobrze się ostatnio czuje zbierając takie indywidua i robiąc za gwiazdę w parze.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
Korzystając z odrobiny świątecznego wolnego nadrobiłem sobie edycje zagraniczne i pora na update.
21 edycja amerykańska:
3 miejsce - żołnierz, bohater narodowy Alek Skarlatos i jego partnerka Lindsay Arnold
2 miejsce - wokalista, jeden z Backstreet Boys Nick Carter i jego partnerka Sharna Burgess
1 miejsce - bohaterka programów przyrodniczych Bindi Irwin i (niestety znowu) jej partner Derek Hough
13 edycja brytyjska:
3 miejsce - aktorka serialu EastEnders Kellie Bright i jej partner Kevin Clifton
2 miejsce - aktorka i modelka Georgia May Foote i jej parter Giovanni Pernice
1 miejsce - wokalista, jeden z The Wanted Jay McGuinnes i jego partnerka Aliona Vilani
21 edycja amerykańska:
3 miejsce - żołnierz, bohater narodowy Alek Skarlatos i jego partnerka Lindsay Arnold
2 miejsce - wokalista, jeden z Backstreet Boys Nick Carter i jego partnerka Sharna Burgess
1 miejsce - bohaterka programów przyrodniczych Bindi Irwin i (niestety znowu) jej partner Derek Hough
13 edycja brytyjska:
3 miejsce - aktorka serialu EastEnders Kellie Bright i jej partner Kevin Clifton
2 miejsce - aktorka i modelka Georgia May Foote i jej parter Giovanni Pernice
1 miejsce - wokalista, jeden z The Wanted Jay McGuinnes i jego partnerka Aliona Vilani
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
O Chotecka ciekawe :) Kultowa Danka z Miodowych Lat, nieźle, w końcu ktoś znany. Stankiewicz też w sumie mocno znana osobom, które pamiętają lata 90. Mamy sportowca. Romanowska też na plus, ciekawie będzie oglądać jej zmagania - może wyrośnie z niej druga Ania Guzik? Opozda jak na razie jest dla mnie jedynym noł nejmem.
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
"Tadzik, na górę!"
Jestem na tak. Może Elka Romanowska ją namówiła, w końcu pracują razem w wilkowyjskim sklepie. Co do Izu, to myślałem, że strzelił wtedy w wywiadzie takim-tam żarcikiem, na zasadzie "taaa i może jeszcze włożę różową miniówkę", no ale widać on tak na poważnie :D Może być śmiechuiście.
Co do zmian w "stałej" ekipie, to mam nadzieję, że pójdą jeszcze dalej i w dupie wylądują także Hrabina Beata i La Toya Ibisz, no ale pewnie tak tylko sobie marzę... Obie panie planują pewnie umrzeć na wizji.

Co do zmian w "stałej" ekipie, to mam nadzieję, że pójdą jeszcze dalej i w dupie wylądują także Hrabina Beata i La Toya Ibisz, no ale pewnie tak tylko sobie marzę... Obie panie planują pewnie umrzeć na wizji.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt: