Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami
- Eska
- 7th jury member
- Winners at War: Yul
- Kontakt:
Mnie zaskoczyło, że Sawczuk grała w Belfrze, ale jak sprawdziłam jaką postać to zrozumiałam czemu aż tak jej nie pamiętałam ;d Po prostu była trochę martwa XD Ale o niej ostatnio głośniej było właśnie przez udział w szopce noworocznej. Chociaż dla mnie jest to przede wszystkim aktorka z "Czasu honoru"
Co do obsady widziałam otwarcie TzG i w sumie nie znałam tylko dwóch osób, Iwony i chłopaka, który tańczy z Kaczorowską. Co do Koszuckiego, to choć nie oglądam "Na dobre i na złe" to aktora z twarzy kojarzę. Osobiście uważam, że jeden z lepszych cast'ów jeśli chodzi o edycje polsatowskie.
No i też chyba inaczej się pamięta osoby takie jak wymieniony Żmijewski i Foremniak, bo dawniej aż tylu serialów w Polsce nie było ;p a teraz tego wszystkiego jest tyle, że nawet się nie ogarnia tego, bo człowiek ma inne zajęcia niż jak był mały i mama oglądała wieczorem serial ;p
Co do obsady widziałam otwarcie TzG i w sumie nie znałam tylko dwóch osób, Iwony i chłopaka, który tańczy z Kaczorowską. Co do Koszuckiego, to choć nie oglądam "Na dobre i na złe" to aktora z twarzy kojarzę. Osobiście uważam, że jeden z lepszych cast'ów jeśli chodzi o edycje polsatowskie.
No i też chyba inaczej się pamięta osoby takie jak wymieniony Żmijewski i Foremniak, bo dawniej aż tylu serialów w Polsce nie było ;p a teraz tego wszystkiego jest tyle, że nawet się nie ogarnia tego, bo człowiek ma inne zajęcia niż jak był mały i mama oglądała wieczorem serial ;p
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
To i ja dołączę do biadolących jak można nie kojarzyć Sawczuk :D Pyszczek nie najgorszy, a ostatnio pojawia się to w jednym projekcie, to w drugim.
Przykro słyszeć, że widzowie aż tak mocno dali jej po rajtach, zwłaszcza że na 20 sezonów to dopiero druga kobieta, która wylatuje jako pierwsza. Szopka Noworoczna musiała się bardzo nie spodobać
A po resztą, co za różnica - w jakiejkolwiek kolejności by sobie nie odpadali, program i tak wygra pewnie ta niesłysząca, nawet jeśli źle sobie wyobrazi melodię, nogi ją nieodpowiednio poniosą i wleci mordą w to jurorskie siedzisko.
Przykro słyszeć, że widzowie aż tak mocno dali jej po rajtach, zwłaszcza że na 20 sezonów to dopiero druga kobieta, która wylatuje jako pierwsza. Szopka Noworoczna musiała się bardzo nie spodobać

A po resztą, co za różnica - w jakiejkolwiek kolejności by sobie nie odpadali, program i tak wygra pewnie ta niesłysząca, nawet jeśli źle sobie wyobrazi melodię, nogi ją nieodpowiednio poniosą i wleci mordą w to jurorskie siedzisko.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Mam nadzieję, że ta informacja nie wywoła u nikogo spazmów, torsji i myśli samobójczych, ale podobno TyZyGy właśnie zakończyło swój żywot (a przynajmniej będzie w śpiączce na jesień).
Tym samym, La Toya Ibisz zostaje na bezrobociu, co brzmi lekko creepy w kontekście nadchodzącej Wyspy Przetrwania
Mam nadzieję, że info o tej dziabulince od Hyżego jako prowadzącej szybko się potwierdzi.
Tym samym, La Toya Ibisz zostaje na bezrobociu, co brzmi lekko creepy w kontekście nadchodzącej Wyspy Przetrwania

- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Tak. Przez jakiś czas "Taniec z gwiazdami" nie będzie emitowany, jednak Polsat już pracuje nad nowy programem i szuka osób do jury.
Ibisz będzie prowadzić przez lato jakie koncerty/festiwale/kabaretony, wiec na pewno nie zabraknie dla niego pracy w telewizji
Ibisz będzie prowadzić przez lato jakie koncerty/festiwale/kabaretony, wiec na pewno nie zabraknie dla niego pracy w telewizji

- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
A w sumie może i dobrze, że będzie przerwa. Ostatni sezon przeszedł granice żenady, gdy:
- był odcinek disco polo i po każdym tańcu leciał oryginał, a na parkiecie były weselne tańce
- gdy dosłownie zrobili challenge, że uczestnicy wyciągali ludzi z publiczności i na parkiecie robili "weselne" tańce, aż sam nie wiem, co oceniali wtedy jurorzy
Tak, wtedy poczułem wstyd sam przed sobą, że to oglądam. Jak nisko może upaść Polsat?
- był odcinek disco polo i po każdym tańcu leciał oryginał, a na parkiecie były weselne tańce
- gdy dosłownie zrobili challenge, że uczestnicy wyciągali ludzi z publiczności i na parkiecie robili "weselne" tańce, aż sam nie wiem, co oceniali wtedy jurorzy
Tak, wtedy poczułem wstyd sam przed sobą, że to oglądam. Jak nisko może upaść Polsat?
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
A to się nie zdziw jak się Kurski na to poślini, bo to zdaje się jego klimaty. Może więc niedługo tańce połamańce dostaną trzecie życie na jeszcze innym kanale. Mrrau, już sobie wyobrażam Dankę Holecką, jak jej kieca w dżajfie podwiewa, ukazując takie granny panties z symbolami Polski Walczącej.- był odcinek disco polo i po każdym tańcu leciał oryginał, a na parkiecie były weselne tańce
- gdy dosłownie zrobili challenge, że uczestnicy wyciągali ludzi z publiczności i na parkiecie robili "weselne" tańce
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
W argentyńskiej wersji programu udział bierze piosenkarz o polskich korzeniach - El Polaco.
Emisja programu rozpoczęła się w maju, a zakończy się w grudniu. W trwającej edycji bierze udział 28 par, a nowe odcinki emitowane są kilka razy w tygodniu.
Przez ostatni miesiąc odpadły tylko 2 pary, a inna para została zdyskwalifikowana.
Nadal w grze pozostaje więc 25 par.
El Polaco brał udział również w ubiegłorocznej edycji programu. Zajął wtedy 2 miejsce i przetrwał w programie 214 dni.
Emisja programu rozpoczęła się w maju, a zakończy się w grudniu. W trwającej edycji bierze udział 28 par, a nowe odcinki emitowane są kilka razy w tygodniu.
Przez ostatni miesiąc odpadły tylko 2 pary, a inna para została zdyskwalifikowana.
Nadal w grze pozostaje więc 25 par.
El Polaco brał udział również w ubiegłorocznej edycji programu. Zajął wtedy 2 miejsce i przetrwał w programie 214 dni.
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
Gdyby ktoś tęsknił za polską edycją, można śledzić edycję amerykańską i brytyjską. Jeśli ktoś jest ciekawy, podaję obsadę 
25 sezon amerykański:
Victoria Arlen - dziennikarka Eurosport News, była paraolimpijka w pływaniu (11 lat była sparaliżowana, rok temu zaczęła znowu chodzić, tańczy nie czując swoich nóg)
Nikki Bella - wrestlerka, dwukrotna mistrzyni WWE Divas Championship
Barbara Corcoran - businesswoman, jurorka programu Shark Tank
Debbie Gibson - wokalistka, gwiazda muzyki pop lat 80 i 90
Derek Fisher - koszykarz, pięciokrotny mistrz NBA
Jordan Fisher - wokalista i aktor (głównie musicalowy)
Nick Lachey - wokalista, lider boysbadnu 98 Degrees, aktor, były mąż Jessici Simpson
Vanessa Lachey - modelka, aktorka, prezenterka telewizyjna, Miss Teen USA 1998, żona Nick'a
Frankie Muniz - aktor, kierowca rajdowy, odtwórca tytułowej roli w serialu "Zwariowany świat Malcolma"
Terrell Owens - zawodnik footballu amerykańskiego
Sasha Pieterse - aktorka, Alison z Pretty Little Liars
Drew Scott - prowadzący program Property Brothers
Lindsey Stirling - skrzypaczka
15 sezon brytyjski:
Alexandra Burke - wokalistka, zwyciężczyni X Factor
Aston Merrygold - wokalista boysbandu JLS, który przegrał w finale X Factor z Alexandrą
Brian Conley - komik, aktor, prezenter telewizyjny
Charlotte Hawkins - dziennikarka, prezenterka telewizji śniadaniowej
Chizzy Akudolu - aktorka
Davood Ghadami - aktor z opery mydlanej EastEnders
Debbie McGee - prezenterka radiowa, osobowość telewizyjna (asystentka telewizyjnego magika)
Gemma Atkinson - aktorka, była modelka
Joe McFadden - aktor
Jonnie Peacock - dwukrotny mistrz paraolimpijski w bieganiu
Mollie King - wokalistka z girlsbandu The Saturdays
Richard Coles - dziennikarz, muzyk, ksiądz
Ruth Langsford - prezenterka telewizyjna
Simon Rimmer - kucharz telewizyjny
Susan Calman - komik, prezenterka telewizyjna

25 sezon amerykański:
Victoria Arlen - dziennikarka Eurosport News, była paraolimpijka w pływaniu (11 lat była sparaliżowana, rok temu zaczęła znowu chodzić, tańczy nie czując swoich nóg)
Nikki Bella - wrestlerka, dwukrotna mistrzyni WWE Divas Championship
Barbara Corcoran - businesswoman, jurorka programu Shark Tank
Debbie Gibson - wokalistka, gwiazda muzyki pop lat 80 i 90
Derek Fisher - koszykarz, pięciokrotny mistrz NBA
Jordan Fisher - wokalista i aktor (głównie musicalowy)
Nick Lachey - wokalista, lider boysbadnu 98 Degrees, aktor, były mąż Jessici Simpson
Vanessa Lachey - modelka, aktorka, prezenterka telewizyjna, Miss Teen USA 1998, żona Nick'a
Frankie Muniz - aktor, kierowca rajdowy, odtwórca tytułowej roli w serialu "Zwariowany świat Malcolma"
Terrell Owens - zawodnik footballu amerykańskiego
Sasha Pieterse - aktorka, Alison z Pretty Little Liars
Drew Scott - prowadzący program Property Brothers
Lindsey Stirling - skrzypaczka
15 sezon brytyjski:
Alexandra Burke - wokalistka, zwyciężczyni X Factor
Aston Merrygold - wokalista boysbandu JLS, który przegrał w finale X Factor z Alexandrą
Brian Conley - komik, aktor, prezenter telewizyjny
Charlotte Hawkins - dziennikarka, prezenterka telewizji śniadaniowej
Chizzy Akudolu - aktorka
Davood Ghadami - aktor z opery mydlanej EastEnders
Debbie McGee - prezenterka radiowa, osobowość telewizyjna (asystentka telewizyjnego magika)
Gemma Atkinson - aktorka, była modelka
Joe McFadden - aktor
Jonnie Peacock - dwukrotny mistrz paraolimpijski w bieganiu
Mollie King - wokalistka z girlsbandu The Saturdays
Richard Coles - dziennikarz, muzyk, ksiądz
Ruth Langsford - prezenterka telewizyjna
Simon Rimmer - kucharz telewizyjny
Susan Calman - komik, prezenterka telewizyjna
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Sandra Kubicka pierwszą gwiazdą, która zatańczy w kolejnej edycji.
- Umbastyczny
- sole survivor
- Winners at War: Yul
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Wiem, powinienem napisać inaczej, że pierwszą uczestniczką jest Sandra Kubicka 
[Pisząc poprzedniego posta napisałem, że to Sabina i dopiero po ponownym sprawdzeniu poprawiłem imię na właściwe
]

[Pisząc poprzedniego posta napisałem, że to Sabina i dopiero po ponownym sprawdzeniu poprawiłem imię na właściwe

- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
Wczoraj zakończyła się 25 edycja amerykańskiego tańca z gwiazdami. Wygrał wokalista i aktor Jordan Fisher. Drugie miejsce zajęła skrzypaczka Lindsey Stirling. Ostatni na podium znalazł się aktor, kierowca rajdowy, odtwórca tytułowej roli w serialu "Zwariowany świat Malcolma" Frankie Muniz.
Wg najnowszej edycji 26 sezon ma być edycją, w której uczestnikami będą sami sportowcy.
Wg najnowszej edycji 26 sezon ma być edycją, w której uczestnikami będą sami sportowcy.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
Wczoraj zakończyła się 15 edycja brytyjskiego TzG.
Zwyciężył aktor filmowy i teatralny Joe McFadden.
Nie podali, kto w finale zajął które miejsce. W finale przegrali: wokalistka, zwyciężczyni X Factor Alexandra Burke, prezenterka radiowa, osobowość telewizyjna (asystentka magika), 59-letnia (!) Debbie McGee, a także aktorka i była modelka Gemma Atkinson.
Zwyciężył aktor filmowy i teatralny Joe McFadden.
Nie podali, kto w finale zajął które miejsce. W finale przegrali: wokalistka, zwyciężczyni X Factor Alexandra Burke, prezenterka radiowa, osobowość telewizyjna (asystentka magika), 59-letnia (!) Debbie McGee, a także aktorka i była modelka Gemma Atkinson.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Spekuluje się, że kolejną uczestniczką 21. edycji Tańca z Gwiazdami jest Tamara Gonzalez Perea.