Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami

ODPOWIEDZ
Kobra
sole survivor
Winners at War: Natalie
Kontakt:

Post autor: Kobra »

Bożence widocznie nie zależy na wygranej :(
Szczerze, to spodziewałem się, że będzie miała opory i dlatego miało być śmiesznie. Gdyby tańczyła Soszyńska, to na bank byłaby jego partnerką.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Soszyńska teraz młoda mama, to i niespecjalnie jej zależy, żeby "wylecieć w powietrze" :lol:
Ja to bym mu Ankę Głogowską podsunął. Mieliby wspólne tematy i dawaliby sobie razem po kablach w szatni. Na takim doładowaniu to dziesiątki by im się za dżajfa posypały, że aż miło.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Kobra
sole survivor
Kontakt:

Sugerujesz, że komuś zależy? Soszyńska zawsze dostawała kolce za partnerów. Nie ma bata, że i tego by dostała. Chociaż Głogowska też pasuje.
Nawet obejrzę premierę ze względu na króla. Spodziewam się po nim dużej ilości wesołkowania.

Co do Bożenki to myślę, że może nie zależy jej na jakiejś gimbusowej klienteli w szkole tańca, a na utrzymaniu obecnych uczniów, którzy możliwe są ąę i nie przebaczyliby jej Popka.

frasiek
sole survivor
Kontakt:

Post autor: frasiek »

Moim zdaniem Popek nie miałby żadnego wpływu na jej szkołę tańca, ale artykuły o tym, że ma szkołę tańce nie zaszkodzą.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

Nową jurorką zostanie Ola Jordan - tancerka polskiego pochodzenia, która wielokrotnie brała udział w brytyjskiej wersji programu.

Tańczyła z następującymi "gwiazdami":
DJ Spoony.
Scottish rugby player Kenny Logan
GMTV presenter Andrew Castle.
reporter Chris Hollins
magician Paul Daniels
former Wales international footballer Robbie Savage
EastEnders actor Sid Owen
former Hollyoaks actor and singer Ashley Taylor Dawso
wildlife expert, presenter of the popular children's show Deadly 60 and its spinoffs, Steve Backshall.
sports commentator and Olympic medalist Iwan Thomas

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

No to teraz Ferdas będzie już tam totalnie wyglądał jak ogórek :lol:

Kobra
sole survivor
Kontakt:

Ciekawostka z dupy: Mąż Oli brał udział w brytyjskim Celebrity Big Brother.

frasiek
sole survivor
Kontakt:

ciriefan pisze:
22 lut 2018, 16:20
tancerka polskiego pochodzenia
Jak to przeczytałem to się zacząłem zastanawiać jak bardzo będzie kaleczyć język, ale z Polski wyjechała jak miała 17/18 lat, więc raczej nie będzie szału.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

A bo to trzeba tam długo siedzieć? Pjoootł Kłeeśkoooł zaczął głupeczkować z akcentem od razu po tym jak go wypuścili za ocean, żeby zastąpił Maxa. Kwestia tego, czy ktoś jest normalny i szanuje swój kraj, czy ma kiełbie we łbie. Może ta też będzie strugać kapiszona, że eee... emmm... jak wy to mówicie na tej waszej wilidż... SIESIĘĘĆ!

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

No i mamy premierę za sobą. Oglądało się całkiem przyjemnie, ale całość psuło kilka szczegółów.

Najbardziej psuły mi wszystko wypowiedzi Iwony i jej oceny. Ja nie wiem, co się z nią stało, ale wygaduje kompletne głupoty, a jej oceny kompletnie nie są adekwatne do jakości występu. Zdecydowanie najlepsze były Kaczoruk i Gąsiewska, a ta im daje takie same oceny jak Tadli, która była co najwyżej przeciętna, wręcz słaba? Chyba Polsat macza palce w tych ocenach, bo trzeba promować swoich, a Renulka jest przecież z TVN. I ten pojazd po Angelice i to 3 dla niej, gdzie jej czacza była o wiele lepsza od Tadli XD (Michał chyba dał im po tyle samo).

Po drugie Ola jako jurorka to ogromne rozczarowanie. Zachowuje się jak druga Beatka zamiast oceniać fachowo. Jej wysokie oceny to jakaś kpina i kompromitacja dla zawodowej tancerki. No i śmiać mi się chciało z tego jej znikającego i pojawiającego akcentu. Oglądałem z nią wywiad przed premierą i mówiła normalnie po polsku, a potem pierwsza jej wypowiedź i nagle akcent angielski XD A potem się zapomniała i mówiła normalnie, a później znowu z akcentem XD Ewidentnie jej kazali udawać Dżoanę Krupę i well, nie wyszło to naturalnie XD Może Ola się jeszcze ogarnie, bo nie spodziewałem się, że to powiem, ale na ten moment wolałem Beatkę, bo ta przynajmniej miała prawo mówić nierzeczowe głupoty.

Co na plus? Jak zwykle muzyka. Poziom tańca uczestników jest chyba najgorszy ze wszystkich edycji w historii programu, bo wszyscy oprócz 3 osób byli słabi albo tragiczni. Kret faktycznie ma szansę stać się najgorszym uczestnikiem w historii (pierwsza "1" od Michała <3), a nie sądziłem, że ktoś jest w stanie wypaść gorzej od Zdrójkowskiego czy Sławomira XD Ale niski poziom to akurat na plus, bo będzie można obserwować ich progres i ich "journey", a to jest ciekawsze niż jakby połowa tańczyła zajebiście od 1 odcinka. Na plus o dziwo Andrzej, który tak jeździł po tych uczestnikach i walił takie teksty XD

A no i trzeba wspomnieć o Popku. Jak pokazali montaż z treningów, to myślałem, że będzie gorzej niż Kret. A tu proszę bardzo, może nie były to wyżyny taneczne, ale jak na niego zatańczył naprawdę przyzwoicie - jest rytmiczny, robił pięta palce, wznoszenia i upadania i wcale nie wydawał się być "ciężki" w tym tańcu. Brakuje mu na razie przede wszystkim płynności ruchu, ale w porównaniu z montażem z treningu, to jeśli on w miesiąc zrobił taki progres, to jak przetrwa z połowę odcinków, to może stać się całkiem dobry w standardzie. Ciekawy jestem jego łaciny, bo jednak nie widzę go w rumbie czy sambie, ale kto wie, może też zaskoczy.

Na razie moi faworyci to Renulka, Gąsiewska i o dziwo Popek XD

Awatar użytkownika
Kamel
5th jury member
Winners at War: Parvati
Kontakt:

Post autor: Kamel »

JAK ja dawno nie ogladalem tego programu..ale warto było wrocic. choćby dla komentarzy Andrzeja, który wygrał odcinek xD. Kibicuje Renulce, POPKOWI i tej biednej Angelice, dla której głownie wlaczylem ten odcinek, a oni ją tak nokautowali tymi uszczypliwymi oceniami :(. Malitowski to już przesadził...
Obrazek
nie ma edycji nie ma podpisu

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

A tak z brudnej ciekawości: Jak zapowiedzieli występ niejakiej Kaczoruk? Dziewczyna Kuby Powiatowego? Bo nurtuje mnie jakim zgrabnym sformułowaniem można przedstawić kogoś, kto potrafi tylko dać dupy i zrobić kanapki.

frasiek
sole survivor
Kontakt:

Piękna twarz polskiego showbiznesu. Ekspresem podbiła szklane ekrany. Modelka Renata Kaczoruk

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Odcinek 2

Chyba nigdy nie było edycji o aż tak niskim poziomie XD Ale to w sumie dobrze, bo jak wszyscy byli dobrzy, to było nudno, a tutaj jest przynajmniej beka. Popek dostał łacinę i niestety tragedia, ale no standard będzie mu leżał.

Najmocniejszym punktem epizodu były wczoraj wypowiedzi jury, które nieźle cisnęło uczestnikom i jeszcze śmieszniej się dzięki temu oglądało.

Jeśli chodzi o samych uczestników, to w sumie identycznie jak w premierze - dobrze tańczą tylko Kaczoruk, Gąsiewska i Dziurska. Potem długo, długo nic i są same tragedie taneczne XD

Dziwi mnie strasznie nieprofesjonalizm Iwony w ocenach. Mówi Kaczoruk, że jest super i ma tylko jedną małą uwagę i daje jej 6, a potem za straszne paso daje temu komuś (serio, nie wiem, kim jest ten koleś i nie pamiętam, jak się nazywa) 7. Mam wrażenie, że produkcja kazała im zaniżać oceny Kaczoruk, bo jest z TVNu - inaczej się tego chyba nie da wyjaśnić. Dla mnie właśnie Renulka jest najlepszym uczestnikiem (znowu miała standard, więc jestem ciekawy łaciny) - w standardzie wygląda tak pięknie, jest taka elegancka, z klasą, technicznie po prostu super, a potem takie oceny XD Jej tango to zdecydowanie jak na razie najlepszy taniec edycji (z resztą jej walc jest dla mnie na 2 miejscu).

Odpadli Smykiewicz i Kret. Antek był jednym z moich pre-season favorites, ale no ok, taniec nie jest dla niego. Można się było tego spodziewać, bo słabo tańczył, a nie jest jakiś super znany (czy on ma jakiś inny hit poza tą jedną piosenką?) i nie jest z Polsatu. Z kolei eliminacja Jarka dziwi, bo sądziłem, że utrzymają go długo, jako że jest jedną z bardziej rozpoznawalnych osób, do tego jego żona tańczy z kimś innym, więc mogli to pociągnąć dłużej. Poza tym jego taniec dostarczał beki XD Ale podejrzewam, że mógł sam zrezygnować i poprosić o wywalenie.

Miałem nadzieję, że odpadnie ta cała Litle Monster coś tam - jest tragiczna i te jej wypowiedzi, że powiesiła plakat Biebera na sali i to jest tak, jakby na nią patrzył. Jeździ do Los Angeles, bo tam mieszka Justin i ma nadzieję, że do spotka. Matko, co za bezmózg, zabierzcie ją XD Najlepszy Andrzej - "tydzień temu dotknęłaś Justina BOBERA" XD

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Widzę, że Nina przywdziała mundur, wzięła pałę i stanęła na straży obyczajowości. Jednym cięciem pognała z programu dwójkę najświeższych villainów celebryckiego grajdołka. Powiedzieć, że Kret i Błodzienka mają ostatnio złą prasę, to jak nazwać Brandona Hantza lekko stukniętym albo stwierdzić, że Żyrafa bywa niestała w uczuciach.

Błodzienkę pozwolę sobie przy okazji nominować na najlepszego stratega tego sezonu. Myślę, że nawet jej serialowy brat wychyliwszy w wannie kilka "Bartków" szybciej by wykminił, że bezpieczniej byłoby w tej sytuacji pohulać z Popkiem, niż brać sobie jakiegoś ochłapa.
Smykiewicz(...) czy on ma jakiś inny hit poza tą jedną piosenką?
To i tak jesteś gość, ja nie kojarzę nawet owej "jednej piosenki", tylko coś mi się mamrocze, że lata temu piał w Dewojsach. Nie wiedziałem, że po programie w ogóle zajął się muzyką, obstawiałem raczej, że robi gdzieś na myjni albo turla twistery w KFC, tak jak większość "nadziei polskiej sceny muzycznej" z tego szoła.
ta cała Litle Monster coś tam (...) jeździ do Los Angeles
Za co, za hajs matki? Czy ta porażka wychowawcza robi w ogóle w życiu cokolwiek innego niż trzaskanie sobie minety do plakatów swojego idola i opowiadanie o tym w internecie? Nie chce mi się pytać wuja Google o szczegóły jej "kariery", ale jeśli są osoby gotowe jej z to zapłacić, to świat zmierza w bardzo złym kierunku. Wstydziliby się w ogóle ładować kogoś takiego do programu, który oglądają też dzieciaki i wyrabiają sobie jakieś tam wzorce z takiego głupeczkowania.

Ogólnie chwalić Wisznu, że nie trzeba nawet włączać tego cyrku, bo Polsat jest na tyle głupi, że ładuje tańce na TwojąTubę zamiast dawać sobie cień nadziei, że taki na przykład ja poświęcę się i obejrzę któryś odcinek, żeby pośmiać się z akrobacji Popka i krajanki pięknej Melanii. Dla pociśnięcia kiszonki w zupełności wystarczy mi to:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”