Szczerze, to spodziewałem się, że będzie miała opory i dlatego miało być śmiesznie. Gdyby tańczyła Soszyńska, to na bank byłaby jego partnerką.
Jak to przeczytałem to się zacząłem zastanawiać jak bardzo będzie kaleczyć język, ale z Polski wyjechała jak miała 17/18 lat, więc raczej nie będzie szału.
Piękna twarz polskiego showbiznesu. Ekspresem podbiła szklane ekrany. Modelka Renata Kaczoruk
To i tak jesteś gość, ja nie kojarzę nawet owej "jednej piosenki", tylko coś mi się mamrocze, że lata temu piał w Dewojsach. Nie wiedziałem, że po programie w ogóle zajął się muzyką, obstawiałem raczej, że robi gdzieś na myjni albo turla twistery w KFC, tak jak większość "nadziei polskiej sceny muzycznej" z tego szoła.Smykiewicz(...) czy on ma jakiś inny hit poza tą jedną piosenką?
Za co, za hajs matki? Czy ta porażka wychowawcza robi w ogóle w życiu cokolwiek innego niż trzaskanie sobie minety do plakatów swojego idola i opowiadanie o tym w internecie? Nie chce mi się pytać wuja Google o szczegóły jej "kariery", ale jeśli są osoby gotowe jej z to zapłacić, to świat zmierza w bardzo złym kierunku. Wstydziliby się w ogóle ładować kogoś takiego do programu, który oglądają też dzieciaki i wyrabiają sobie jakieś tam wzorce z takiego głupeczkowania.ta cała Litle Monster coś tam (...) jeździ do Los Angeles
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość