Ta piosenka Smykiewicz to tak była katowana przez polskie staje, że nie da się jej nie znać XD Pewnie jakbyś puścił, to byś poznał

A ja dzisiaj mam bekę z tego XD
Nie no, Popka to ja akurat całkiem lubię i nawet wkręciło mi się kilka jego kawałków, mnie idzie po prostu o to, że otoczka tego programu i zwłaszcza tego tańca jest do niego tak kurewsko niepasująca, że bardziej chrumkałbym pod nosem już chyba tylko z Anki Sobeckiej przebranej za wampa i hulającej do "Mobscene" Marilyna MansonaTombak, czepiasz się XD Akurat jak na niego (i w porównaniu z tym, co było widać w montażu z treningów), to walc akurat poszedł mu całkiem nieźle i zrobił ogromny progres. Widać, że się starał i pracował nad techniką. No chyba, że po prostu masz bekę z Popka we fraku tańczącego coś romantycznego XD
Czelendż akseptyd, ale niestety po odsłuchaniu refrenów z dwóch pierwszych arcydzieł, które podsunęła mi TwojaTuba, moje receptory mózgowe odpowiedziały odmownie. Inna sprawa, że to taka typowa eremefowa papka, że pewnie nawet nie wychwyciłem jeśli grało gdzieś w tle, a ja jechałem akurat autem i zastanawiałem się, czy nie zakręcić jeszcze do Żabki po masło.Ta piosenka Smykiewicz to tak była katowana przez polskie staje, że nie da się jej nie znać XD Pewnie jakbyś puścił, to byś poznał
Jak to są kiełbasy z Sokołowa to rzeczywiście słabo to wygląda, ale jakieś regionalne specjały odpowiedniej jakości to w zupełności bym zrozumiał.
Myślisz, że w tym przypadku po karierze w "modelingu" nadchodzi czas na karierę taneczną?
Myślę, że mamy do czynienia z kobietą renesansu, tak jak większość tych dupeczek znanych sportowców. Tańczy, śpiewa, projektuje, zrobi loda, ugotuje... Dlaczego miałaby się kryć ze swoim talentem, zamiast olśnić nim widzów słonecznej telewizji?Myślisz, że w tym przypadku po karierze w "modelingu" nadchodzi czas na karierę taneczną?![]()
Z każdym Twoim postem uczę się czegoś nowegoSkille to są tam, gdzie startują profesjonaliści i są oceniani przez innych profesjonalistów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości