Twoja twarz brzmi znajomo to polski program rozrywkowy oparty na hiszpańskim formacie Your Face Sounds Familiar, emitowany w telewizji Polsat.
To obejrzyj American Idol (tylko nie najnowszy sezon, bo jest kijowy)ale wolałbym, żeby jednak były jakieś eliminacje. Krew, walka i upokorzenie przegranego zawsze lepiej się sprzedają
Pewnie program doczeka się kilku kolejnych edycji. Oglądalność jest dość spora jak na sobotę i to 22:00. 2,76 mln po dwóch odcinkach to naprawdę dobry wynik. Z wszystkich show tylko "Taniec z Gwiazdami" gromadzi więcej widzów.Kobra pisze:Widziałem kawałek, ale jakoś nie przekonało mnie to na tyle, aby zostać z tym programem na dłużej. I z samego konceptu wydaje mi się, że ten program nie doczeka się kilku następnych edycji.
Jak możesz? Przecież to TEN Marcin Przybylski!!!Jack pisze:Przybylskiego kompletnie nie znam, nawet po wpisaniu w google nazwiska. Pierwszy raz o kimś takim słyszę.
Ciocia Wikipedia pisze: *2003: Psie serce – głos psa Maksa
*1999: Złotopolscy – akwizytor bielizny
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość