The Circle

Awatar użytkownika
Umbastyczny
sole survivor
Winners at War: Yul
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

The Circle

Post autor: Umbastyczny »

Sezon 7 - FINAŁ

OK, mamy za sobą chyba najbardziej strategiczny sezon tego programu :o Jestem zaskoczony jak dynamiczna była sytuacja, jak ludzie zmieniali strony, wrzucali się pod autobus, robili dymy na czatach grupowych itd. Do tego coraz bardziej próbują ustawiać wyniki głosowań, co jest w sumie logiczne, a jakoś dawniej mi tego brakowało.

Bardzo udany sezon polecam.

Trochę znowu zaskoczył mnie brak hosta na finale.

Ocena finałowych graczy:

JADEJHA - ok, była nawet ok, ale jak na ten sezon grała za mało strategicznie. Po utracie sojuszników próbowała się jakoś pozbierać, ale jej nie wyszło.

ANTONIO/TIERRA - dla mnie najbardziej nijaki uczestnik, w zasadzie bez pomysłu na grę. Miałem nadzieję, że odpadnie wcześniej, żeby ktoś ciekawszy zajął jego miejsce w finale.

DEB/RACHEL - uwielbiam. W sumie trzymałem kciuki, żeby to wygrała. Uwielbiałem jej duet z Madelyn. Fajna osobowość i całkiem dobra, agresywna gra.

MADELYN - kolejna co robiła rozjebundę xD Bardzo polubiłem, choć momentami grała za ostro, dymiła zbyt otwarcie. Szanuję za pomysły na kłamstwa i realizację kolejnych eliminacji. Mimo wpadnięcia w tarapaty, zawsze dała radę przetrwać i przed finałem to ona ustawiła się najlepiej i jeszcze rozdawała karty jako superinfluencer. Szkoda, że odpaliła Jadejhę, ale zakładam, że w końcu postanowiła zagrać bardziej sercem, a nie strategią. Szkoda mi jej było jak się rozkleiła, gdy opowiadała o swoich kłamstwach i zobaczyła, że niektórzy uczestnicy nie są zbytnio zadowoleni z jej podejścia do gry.

KEVIN - o matko, dziwny przypadek. Z jednej strony totalny nieogar, ale z drugiej miał dobry socjal, ludzie chcieli z nim grać, ciągle był u władzy itd. Finalnie dobrze, że nie wygrał, bo jednak dawał się manipulować łatwo.

JOJO&NICKY/GIANNA - pomijając początek i jednak dość randomową pierwszą eliminację (no i wciąż w moim przekonaniu ustawiony "Disrupt") to zagrali świetnie. Wciąż mieli otwartych wiele opcji, wciąż na szczycie, wciąż lubiani. Wolałem zwycięstwo Rachel lub Madelyn ze względu na sympatię do nich, ALE w sumie oni to lepiej rozegrali i zasłużyli. Aż dziwne, że w finale ludzie im nie zaniżyli tych ocen...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”