Najlepszy moment Survivor (czyli czego nigdy nie zapomnisz)
-
colby
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
To nie ma znaczenia, że to dwie inne edycje. To po prostu pokazuje, jaką Lex jest niedojrzałą osobą. Sytuacja jest praktycznie identyczna. Za pierwszym razem to Lex komuś mówił, że odpada i uważał, że jest super uczciwy i wspaniały. Za drugim razem to jemu powiedziano, że odpada, a on się zachował, jak się zachował, a potem walnął taką finałową mowę. To była hipokryzja, bo Lex sam nie stosował się do tego, o czym mówił. A nawet zapominając już o Afryce, w All-Starsach Lex tak samo zachował się wobec Jerri i wobec swojego przyjaciela "Ethan'a". Ok, z Ethan'em tym razem nie miał sojuszu, ale Jerri została ewidentnie przez niego zdradzona - planowała być wierna wobec niego. Ale on postanowił podjąć jedną z najgłupszych decyzji w historii i pozbyć się swojego najsilniejszego sojusznika. Cieszy mnie, że go to spotkało, bo zasłużył sobie. Szkoda tylko, że to pociągnęło za nim Kathy i Shi Ann. Z kolei Kathy pokazała swoją dojrzałość. Była zawiedziona do Rob'a, ale ostatecznie zagłosowała na niego i powiedziała, że mimo tego, co jej zrobił, nadal go uwielbia - to jest dojrzała postawa.
-
colby
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
-
Guest
Je¶li chodzi o Lex'a, na pocz±tku All-Stars bardzo go lubia³am, wydawa³ mi siê ciekaw± postaci±. Natomiast pozbycie siê Jerri by³o moim zdaniem jednym z najg³upszych ruchów w ca³ej historii Survivor. Oczywi¶cie - Rob nie zachowa³ siê uczciwie wobec Lex'a, ale taka jest w³a¶nie ta gra. Nie mo¿na nikomu do koñca ufaæ. Lex powinien wzi±æ to pod uwagê pozbywaj±c siê swojego najsilniejszego sojusznika. Szkoda, ¿e przez to musia³a odpa¶æ Shii Ann.
-
Vogue.
- 6th jury member
- Kontakt:
zgadzam się, to było piękne :D:D.słonko pisze:czego nie zapomnę?
wszystkich podejsć na TC w 16, były genialen, a podejście Ericka mistrzostwno
było wiele takich momentów, m.in. w 15 edycji jak Todd i Amanda zdejmowali HII, a widział to Frosti XD. albo w Samoa jak Brett pozostał jako jedyny ze swojego plemienia i ich znaki porozumiewawcze, uśmiechy, podnoszenie kciuków :D. w Cook Islands jak została tylko 4 - Yul, Sandra, Becky, Ozzy, przeciwko 7 z drugiego plemienia :). FTC w Borneo czyli przemowa Susie; podejście Randy'ego i jak Crystal darła się jak na niego głosowała, że ma go dość etc :D. oj dużo było takich momentów !
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
-
Vogue.
- 6th jury member
- Kontakt:
zgadza się, jestem !! :D zobaczyłam link u Ciebie na telenowelach i stwierdziłam, że muszę tu zaglądnąć :)słonko pisze:aaaa normalnie zawitałaś tu :):)
bardzo fajnie :):)
a co do ciekawych momentów to pamiętam jeszcze jak na FTC w Chinach Jean-Roberta wcięło po tym co jak Todd odpowiedział mu na pytanie ;D. kompletnie nie wiedział co powiedzieć, a wszyscy się śmiali, że tak zamilkł, to było piękne, haha ;D.
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
-
Guest
-
elvis329
- 5th voted out
- Kontakt:
-
Arti
- 2nd jury member
- Kontakt:
:D
Może na początek tak na świeżo, czyli HvV:
- Sandra przeskakująca i wpadająca do dziury haha
- Courtney naśladująca Coacha podczas konkurencji polegającej na utrzymaniu się w tych 'bramkach' na kawałkach drewna.
- Sandra i ''Should I let you finish?" oraz imunitet w biustonoszu jako dodatek.
- Sandra i jej gadki do Russela, spalenie kapelutka itp.
- Płaczący Coach po słowach Sandry :O
Tak ogólnie to:
- Erik i prezent dla Natalie.
- Eliza jako jury w 16 sezonie :O
- w ogóle wszystkie podejścia w Micronesii
- Heidi i Jenna i pokaz za masło orzechowe
- Michelle z Fiji i jej upadek z podestu w jednej konkurencji. Niby z nieszczęść się nie powinno śmiać, ale ona sama się z tego śmiała, więc nie mam wyrzutów sumienia :D
- wszystkie konkurencje o spotkanie z bliskimi zawsze mi się podobały. Szczególnie ta z Vanuatu, Panamy, Tocantins.
- Aukcja w Micronesii i Erik oblizujący palce Cirie :O oraz dziewczyny rzucające się na ciasto :D
- Rupert i kradzież butów w Pearl Islands
- John Dalton i jego słowa i śmierć babci.
Dużo tego było, to nawet nie połowa z tego co lubię i nigdy nie zapomnę :D
Może na początek tak na świeżo, czyli HvV:
- Sandra przeskakująca i wpadająca do dziury haha
- Courtney naśladująca Coacha podczas konkurencji polegającej na utrzymaniu się w tych 'bramkach' na kawałkach drewna.
- Sandra i ''Should I let you finish?" oraz imunitet w biustonoszu jako dodatek.
- Sandra i jej gadki do Russela, spalenie kapelutka itp.
- Płaczący Coach po słowach Sandry :O
Tak ogólnie to:
- Erik i prezent dla Natalie.
- Eliza jako jury w 16 sezonie :O
- w ogóle wszystkie podejścia w Micronesii
- Heidi i Jenna i pokaz za masło orzechowe
- Michelle z Fiji i jej upadek z podestu w jednej konkurencji. Niby z nieszczęść się nie powinno śmiać, ale ona sama się z tego śmiała, więc nie mam wyrzutów sumienia :D
- wszystkie konkurencje o spotkanie z bliskimi zawsze mi się podobały. Szczególnie ta z Vanuatu, Panamy, Tocantins.
- Aukcja w Micronesii i Erik oblizujący palce Cirie :O oraz dziewczyny rzucające się na ciasto :D
- Rupert i kradzież butów w Pearl Islands
- John Dalton i jego słowa i śmierć babci.
Dużo tego było, to nawet nie połowa z tego co lubię i nigdy nie zapomnę :D
- MD
- 4th jury member
- Kontakt:
-
omi
- 1st jury member
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David