Piszę do Was w sprawie uczestnictwa na jednym z nowych fanonów. Ale tym razem nie chodzi o uczestnictwo na znanym wszystkim http://pl.survivorfanonpolska.wikia.com ... olska_Wiki i jest to totalnie inna zabawa, z totalnie innymi zasadami. Oto one.
Masz szansę na uczestnictwo w jednym z moich fanonów, który odbędzie się na nowej wiki, z nowymi graczami. I to TY decydujesz o grze swojego uczestnika.
Zasady gry:
Kiedy już stworzysz osoby na stronie, do której link podam na koniec opisu tej gry, następuje casting. Zostaje wybrane 16/18/20 osób do gry, zależnie od edycji. Inni gracze nie wiedzą kto stworzył postać i jakie są postacie, nic o ich cechach charakteru, o planie strategii etc. Powstaje profil twojego uczestnika i jedyne co wiesz o swoich rywalach - to jak wyglądają.
Rozgrywka:
Rozgrywka wygląda następująco: odcinków będzie 13/14, też w zależności od liczby uczestników. Odcinki raczej co 4 dni, wysyłane każdemu na GG/prywatna wiadomość na forum, fanon powinien trwać średnio 2,5 tygodnia do 3. NIE GŁOSUJECIE na plemię, które ma przegrać na immunitet, lecz decydujecie o wszystkim, co Wasza postać ma robić w grze. Nie będzie to polegało na tym, że "Niech moja postać założy sojusz z Baśką". Nie będzie tak łatwo. Wasza postać będzie miała pewne 'prawa' na odcinek, czyli wyszukiwanie HII, można decydować o tym, czy wasza postać ma śledzić osoby, które w podejrzany sposób grzebią w drzewach w poszkiwaniu idola, a wtedy ty jako użytkownik dostaniesz info. Możesz zdobywać różnorodne informacje, to jak chcesz grać zależy
od Ciebie, ale nie mógłbyś doprowadzać do milionów ruchów i strategii na odcinek.
Wyzwania o immunitet czy o nagrodę - tutaj wszystko przypada na los, czyli po prostu losowanie kto wygrywa, etc.
Zdobywanie sojuszów to totalnie inna sprawa. Jak już mówiłem, nie będzie tak łatwego decydowania o tym. Wasze sojusze polegać będą na wspólnym zaufaniu. Będziecie mogli decydować, że wasza postać chce podjać się relacji z innym uczestnikiem i jeśli użytkownik, który jest właścicielem tej postaci również będzie chciał z Waszą - pyk, macie sojusz. Macie wpływ na sojusze, na grę waszych uczestników, na przekonywanie pozostałej części plemienia kto jest najsłabszy/najniebezpieczniejszy, ale nie na bezpośrednią eliminację. Jako, że ja jestem autorem fanonu, to ja będę pisał odcinki, ale będą one tak naprawdę "zlepkiem" waszych
decyzji i waszej gry.
Uczestnictwo:
W zależności od zasad każdego z castingów, będzie to polegało na stworzeniu od 2-3 postaci na stronie https://www.faceyourmanga.com/ - dalsze informacje, kiedy już wyrazisz chęć na uczestnictwo.

No i cel tego wszystkiego? Dobra zabawa. Każdy z nas lubi Survivor, a ten fanon byłby tak naprawdę wspólną sprawą! Strategia, kombinowanie i rywalizacja to coś, co chyba wszyscy lubimy!
Jeśli jesteś chętny/a na uczestnictwo - zapraszam o pisaniu w sprawie uczestnictwa na GG: 48849107, lub jeśli nie posiadasz GG - piszcie w prywatnej wiadomości tutaj, na forum.
Strona Fanonu: http://survivorfanonbybartosh.wikia.com ... tosh_Wikia
Pozdrawiam, Bartosh.