Joe Anglim
- MD
- 4th jury member
- Kontakt:
Joe Anglim
Miejsce zamieszkania: Ogden, Utah
Zawód: Artysta multimedialny
Poprzedni sezon: Worlds Apart, Second Chance
Hobby: Tworzenie filmów, sztuka i terapia z końmi, design, sztuka kreatywna, joga i piesze wycieczki.
Irytują mnie: Bardzo drażni mnie kiedy widzę gdy ktoś traci cierpliwość i staje się agresywny, niemiły i okazuje brak szacunku.
Trzy słowa, które cię opisują: Dostosowujący się, żądny przygód i zręczny.
Osobisty powód do dumy?
Całe życie marzyłem żeby zagrać w Survivor i spotkać się z tatą na rodzinnej wizycie. Miałem też zaszczyt wziąć udział specjalnym odcinku “The Price is Right” z moją przyjaciółką Latriną, która też jest superfanem.
Kto lub co inspiruje cię w życiu?
Sierra Dawn Thomas. Nigdy wcześniej nie byłem bardziej zainspirowany przez tak ciężko pracującą, piękną i troskliwą kobietę. Każdego dnia inspiruje mnie do tego, żebym był najlepszą wersją siebie.
Trzy rzeczy, które wziąłbyś ze sobą na wyspę?
Zdjęcie mojej rodziny i dziewczyny.
Pędzle, farba i płótna, żeby trochę malować.
Go-Pro.
Uczestnik, którego najbardziej przypominasz:
Kim Spradlin. Serdeczna i opanowana, ale świetny gracz.
Powód do bycia w Survivor?
Żeby wygrać i Jeff wypowiedział te magiczne słowa “Ostatni Ocalały”. Też żeby udowodnić, że wszystko jest możliwe i nigdy nie odpuszczać marzeniom.
Dlaczego “przetrwasz” Survivor?
Mam nadzieję, że zyskałem wystarczająco dużo doświadczenia w dwóch poprzednich, nieudanych próbach, że mogę wyciągnąć z tego wnioski i zaaplikować zmiany. Wiem, że cały czas muszę dostosowywać się i polegać na mojej wiedzy, jak wchodzić w interakcje z innymi żeby stworzyć pozytywne rezultaty. Po prostu grać “mądrzej, nie mocniej”.
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
-
- sole survivor
- Kontakt:
Joe Anglim
Kto lub co inspiruje cię w życiu?
Sierra Dawn Thomas. Nigdy wcześniej nie byłem bardziej zainspirowany przez tak ciężko pracującą, piękną i troskliwą kobietę.
Tombak, czy ty to widzisz?
Ten sezon jest "skonstruowany" pod niego. Także no... Jeśli nie sole survivor to przynajmniej fan favourite po raz trzeci.
- MD
- 4th jury member
- Kontakt:
Joe Anglim
Wgl on ma jakiś klasyczny typ osobowości zależnej. Każdy nowy związek zmienia jego zainteresowania i pasje w życiu. Teraz Sierra, największa inspiracja w życiu, terapie z końmi.Kobra pisze: ↑22 lut 2019, 00:09Kto lub co inspiruje cię w życiu?
Sierra Dawn Thomas. Nigdy wcześniej nie byłem bardziej zainspirowany przez tak ciężko pracującą, piękną i troskliwą kobietę.
Tombak, czy ty to widzisz?
Ten sezon jest "skonstruowany" pod niego. Także no... Jeśli nie sole survivor to przynajmniej fan favourite po raz trzeci.
W sumie i tak chyba lepiej niż jego ex, chyba:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Joe Anglim
Ciriefanie, trochę dziwne pytanie. Wiadomo, że Żyrafa mogłaby brać udział w każdym sezonie. Drewniany Joe już się nagrał. Niech próbuje swoich sił w innych programach.Chcielibyście ich zobaczyć w Survivor po raz kolejny?
-
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor
- Kontakt:
- ciriefan
- sole survivor