The Traitors Polska 2
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Dyskusja na temat drugiej edycji programu, która realizowana będzie w 2024 roku.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Stacja TVN wraz z głównym producentem programu, firmą Jake Vision ogłosiła castingi do 2 edycji programu.
Zgłaszać można się poprzez poniższy formularz:
https://jake-vision.pl/pl_PL/the-traito ... 2-casting/
Zgłaszać można się poprzez poniższy formularz:
https://jake-vision.pl/pl_PL/the-traito ... 2-casting/
- joeytribbiani
- 4th jury member
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
- Prus
- 7th jury member
- Winners at War: Michele
- Survivor AU All Stars: Flick
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Traitorzy chyba kręceni są około dwóch tygodni, więc z wzięciem wolnego w pracy nie byłoby chyba jakiegoś większego problemu (jak na przykład w przypadku Survivor ).
Przed startem pierwszego sezonu myślałem czy aby nie zgłosić się w przypadku gdyby powstawał sezon 2, ale chyba przez kamery i presje wywartą przez fakt, że byłbym emitowany w TV sprawiłoby, że grałbym jak Monika, czy Dorota XD. Chociaż jak kilka miesięcy temu grałem w barze z jakimiś randomami w Mafię, to udało mi się kilka razy wygrać (po obu stronach) XD.
Ale aplikację mógłbym wysłać, bo jestem ciekaw czy odezwaliby się do mnie
Przed startem pierwszego sezonu myślałem czy aby nie zgłosić się w przypadku gdyby powstawał sezon 2, ale chyba przez kamery i presje wywartą przez fakt, że byłbym emitowany w TV sprawiłoby, że grałbym jak Monika, czy Dorota XD. Chociaż jak kilka miesięcy temu grałem w barze z jakimiś randomami w Mafię, to udało mi się kilka razy wygrać (po obu stronach) XD.
Ale aplikację mógłbym wysłać, bo jestem ciekaw czy odezwaliby się do mnie
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Raz się żyje, kolego, wjeżdżaj w to! . Ja też im posłałem sowę i niech się dzieje. Jeżeli moje nietefałenowe aktywności na różnych społecznych polach będą dla nich do przełknięcia, to niech się dzieje wola nieba. Dwutygodniowe urlopicho brzmi znośnie.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- jonek95
- 3rd jury member
- Kontakt:
- Fenistil
- 2nd jury member
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Rozwalają mnie te reklamy rekrutacji do drugiego sezonu, zaskakująco mocno w to poszli. Widziałem już z Piotrem, Dominiką i Aleksem. Ależ bym chciał zobaczyć z Moniką!
- joeytribbiani
- 4th jury member
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Z Olgą też jest Pamiętam jak ktoś wrzucał "making of" z kręcenia tych reklam i niestety nie zaangażowali w to Moniki, tylko tę czwórkę Zdrajców
-
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Cześć,
Chciałbym się zapytać , czy ktoś z was brał udział w 2 edycji programu " The Traitors.Zdrajcy"?
Chciałbym się zapytać , czy ktoś z was brał udział w 2 edycji programu " The Traitors.Zdrajcy"?
Ostatnio zmieniony 03 lis 2024, 20:12 przez Tymbark2, łącznie zmieniany 1 raz.
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Stay tuned
Nie, dobra, trolluję, mi się nie udało. A co, Ty wystąpiłeś i badasz, czy ludzie, którzy Cię wycyckali są na forum?
Nie, dobra, trolluję, mi się nie udało. A co, Ty wystąpiłeś i badasz, czy ludzie, którzy Cię wycyckali są na forum?
-
- Kontakt:
- Prus
- 7th jury member
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Raczej publicznie nikt nie napisze tutaj (oczywiście jeśli ktoś wziął faktycznie udział), bo pewnie kontrakt uniemożliwia to (przynajmniej do momentu oficjalnego ogłoszenia obsady).
Ja miałem się zgłosić dla beki, ale zapomniałem XD.
Ja miałem się zgłosić dla beki, ale zapomniałem XD.
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
A bo ja wiem? Jesteśmy tu anonami i nikt nie wie, kto to jest Prus, czy inny Tombak. Nie mógłbyś raczej kusić znajomych na fejsiaku, ale tutaj to myślę hulaj dusza.
- Prus
- 7th jury member
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Znaczy chodziło mi o to, że gdyby ktoś publicznie na forum napisał, że wziął udział, to gdyby ktoś z produkcji/TVN zobaczył to, to mogliby robić dymy. Ale z drugiej strony w sumie zupełnie każda randomowa osoba mogłaby coś takiego napisać sobie i nie mieliby chyba nawet możliwości tego zweryfikować
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
The Traitors Polska 2
Ofc mogłyby być dymy z tego powodu. Uczestnicy (mówię tutaj ogólnie o reality produkowanych dla TVN) podpisują odpowiednie klauzule do umów i są tam zapisy o karach finansowych.