Premiera jesienią 2025.
Ogłoszono oficjalnie obsadę - ja znam w sumie tylko dwie osoby (Palomę Faith i Toma Daley), ale czego się spodziewać - to ich lokalne gwiazdeczki
Clare Balding 54 Broadcaster and Author
Lucy Beaumont 41 Comedian
Mark Bonnar 56 Actor
Alan Carr 48 Comedian
Ruth Codd 28 Actress
Charlotte Church 39 Singer/Activist
Tom Daley 30 Olympian
Tameka Empson 48 Actress and Comedian
Paloma Faith 43 Singer/Songwriter and Actress
Stephen Fry 67 Actor / Writer / Presenter
Kate Garraway 58 Broadcaster
Celia Imrie 72 Actress
Joe Marler 34 Former England Rugby Player
Nick Mohammed 44 Actor and Comedian
David Olusoga 55 Historian and Filmmaker
Niko Omilana 27 Content Creator
Jonathan Ross 64 Presenter
Joe Wilkinson 50 Comedian
The Celebrity Traitors UK 1
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
- Umbastyczny
- sole survivor
- Winners at War: Yul
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
The Celebrity Traitors UK 1
Premiera: 8 października 2025
Tydzień 1 (Odcinki 1-2)
Po pierwsze, nie sprawdzałem wcześniej castu, a kojarzę kilka osób, zaskoczyło mnie to, bo zazwyczaj nikogo nie kojarzę.
Tak najbardziej to:
Paloma Faith
Celia Imrie
Niko Omilana
Ale też kojarzę:
Stephen Fry
Jonathan Ross
Podejrzewam, że dla widza z UK cast jest całkiem gwiezdny.
W sumie otwarcie ciekawe, od razu mieliśmy twist z morderstwem na widoku, potem zadanie z trumnami itd.
Jak na celebrytów to ludzie też zaczęli grać i kombinować - doceniam, tym bardziej, że hajs idzie na cele charytatywne.
ZDRAJCY:
Alan - najbardziej roztrzepany i chaotyczny. Przy czym tu może być trochę jak z Carolyn w US S3 i jakieś wpadki i dziwne zachowania ludzie mogą traktować jako coś naturalnego dla niego. Doceniam, że wziął na siebie pierwszą eliminację i pozbył się Palomy, z którą był blisko.
Cat - polubiłem ją, podoba mi się jej entuzjam.
Jonathan - moim zdaniem póki co jakoś najrozsądniej gra, aktorsko też daje radę, rzuca dobre komentarze w dobrych momentach.
LOJALNI (niektórzy)
Paloma - wydawała się sympatyczna, ale ktoś musi być pierwszą ofiarą.
Clare - dała ciała na zadaniu, nie wiem jak mogła nie ogarnąć, że uwali
Celia - mega pocieszna, uwielbiam ją, mam nadzieję, że w pewnym momencie zostanie Zdrajcą, bo chciałbym ją zobaczyć w tej odsłonie
Kate - rzeczywiście jej zachowanie często wydaje się przerysowane
Tom - dobry w zadaniu, aktywny, póki co na plus
Jak na taki sezon specjalny jest całkiem przyjemnie, ogląda się spoko, jest lepiej niż się spodziewałem.
Tydzień 1 (Odcinki 1-2)
Po pierwsze, nie sprawdzałem wcześniej castu, a kojarzę kilka osób, zaskoczyło mnie to, bo zazwyczaj nikogo nie kojarzę.
Tak najbardziej to:
Paloma Faith
Celia Imrie
Niko Omilana
Ale też kojarzę:
Stephen Fry
Jonathan Ross
Podejrzewam, że dla widza z UK cast jest całkiem gwiezdny.
W sumie otwarcie ciekawe, od razu mieliśmy twist z morderstwem na widoku, potem zadanie z trumnami itd.
Jak na celebrytów to ludzie też zaczęli grać i kombinować - doceniam, tym bardziej, że hajs idzie na cele charytatywne.
ZDRAJCY:
Alan - najbardziej roztrzepany i chaotyczny. Przy czym tu może być trochę jak z Carolyn w US S3 i jakieś wpadki i dziwne zachowania ludzie mogą traktować jako coś naturalnego dla niego. Doceniam, że wziął na siebie pierwszą eliminację i pozbył się Palomy, z którą był blisko.
Cat - polubiłem ją, podoba mi się jej entuzjam.
Jonathan - moim zdaniem póki co jakoś najrozsądniej gra, aktorsko też daje radę, rzuca dobre komentarze w dobrych momentach.
LOJALNI (niektórzy)
Paloma - wydawała się sympatyczna, ale ktoś musi być pierwszą ofiarą.
Clare - dała ciała na zadaniu, nie wiem jak mogła nie ogarnąć, że uwali
Celia - mega pocieszna, uwielbiam ją, mam nadzieję, że w pewnym momencie zostanie Zdrajcą, bo chciałbym ją zobaczyć w tej odsłonie
Kate - rzeczywiście jej zachowanie często wydaje się przerysowane
Tom - dobry w zadaniu, aktywny, póki co na plus
Jak na taki sezon specjalny jest całkiem przyjemnie, ogląda się spoko, jest lepiej niż się spodziewałem.