Top model. Zostań modelką

ODPOWIEDZ
Arti
2nd jury member
Kontakt:

Post autor: Arti »

słonko pisze:w ogóle Artuś pewnie się ze mną zgodzi, ale zadanie na wybiegu w następnym odcinku z ANTM, tylko tam bez wybiegu było, i zdaje się, że dziewczyny będą biegać po budynku gdzie na każdym piętrze inna stacja z ubraniami, to też w ANTM było xd
Przegapiłem zapowiedź w całości, ale napisz, co to za zadanie na wybiegu, bo jestem ciekaw, co znowu zgapili i z jakiej edycji ANTM.
To z bieganiem po piętrach też na pewno było, ale nie wiem już w jakiej serii(ale stawiałbym na 10).

Ehh. Ten sezon póki co mi się marnie podoba. Jak w jednym odcinku jakąś dziewczynę polubię, tak w drugim już jej nie lubię xD Nie mam jednej zdecydowanej faworytki(a to bardzo dziwne).

Dorota mnie denerwuje i ciało ma mało modelkowe, ale jej twarz nadal mi się podoba :d
Ania haha omg, ja nie wiem, czy ja mam płakać, czy się śmiać, jak ją widzę. Ona przy kamerach mówi swoje 'solówki', jakby występowała w jakimś przedstawieniu <3
Joanna mnie rozczarowała, ale cieszę się, że nie odpadła.
Natalia jest tragiczna ;o omg To, że ją wzięli do 13 było wielką pomyłką. W mojej opinii powinna odpaść następna.
Viktorię bardzo lubię, ale tylko tyle, jako modelka nie ma szansy na karierę. Twarz ma świetną, ale jest niska, niestety. Jak się nie mylę, to mierzy tyle samo, co Pacholarz.
Po Oldze spodziewałem się więcej na sesjach, na razie mnie rozczarowuje.
Odpadła Gabrycha <juhuhu> kolejna pomyłka castingowa. Według mnie w ogóle nie powinna przejść nawet pierwszego etapu. Nic ze sobą nie wnosiła(oprócz szumu) .
Zaczynam bardziej doceniać Oliwię, ale tylko jeśli chodzi o sesje i pracę na wybiegu, bo ogólnie, to wydaje mi się strasznie nudna. ; o
Michalina, eh niestety, ale według mnie modelka z niej żadna. Boję się, że wzięli ją dalej tylko dla tego całego szumu związanego z jej płcią. Według mnie ona jest bardzo męska, nadal : o W swojej poprzedniej fryzurze wygląda, tak bardziej dziewczęco, te włosy odejmują jej tej kobiecości i bez ułożenia wyglądają strasznie. ; o Jak dla mnie kolejna do odpadnięcia po Natalii.
Vera mi się podoba, nawet jest zabawna(śpiewająca hymn Ukrainy <3) i fajnie wychodzi na zdjęciach i ma chyba najlepsze ciało.
Honoraty nie lubię, ale zdecydowanie umie pozować.
Magda ma w twarzy coś intrygującego, przyciąga uwagę. Twarz, to chyba jej największa zaleta, bo wg mnie ma trochę &#8216;masywne&#8217; ciało ; o Ogólnie wydaję mi się taka swojska <3 o Wróżę, że zajdzie daleko.

Jak już się tak rozpisałem, to podam swoje dwie kolejności odpadania.

Jak bym chciał:
11. Natalia
10. Michalina
9. Ania
8. Dorota
7. Magda
6. Honorata
___(Paryż XD)___
5. Viktoria
4. Joanna
_____Finał______
3. Olga
2. Vera
1. Oliwia

Jak przypuszczam, że będzie:
11. Natalia
10. Michalina
9. Dorota
8. Viktoria
7. Joanna
6. Vera
___(Paryż XD)___
5. Magdalena
4. Oliwia
_____Finał______
3. Honorata
2. Ania
1. Olga

Sesja wyszła tragicznie, tak biednie jakoś : O
Tak samo ten wybieg ; o

W ogóle mam taki jakby spojler, więc zrobię na biało:

Gdzieś czytałem wypowiedź Korwin-Piotrowskiej, która mówiła, że już są po nagraniach i jest wybrana już finałowa piątka i w tej samej wypowiedzi mówiła: 'Mamy jedną prawdziwą foch lady.'
Ostatnio na stronie modelek(po sesji z nagim modelem, btw. podobno osobistym kochankiem Wolińskiego) wrzucili video z Piotrowską, która mówiła o Oldze: '"Mamy królewnę, ale nie wiedziałam, że aż taką. Relacje ludzi pracujących z nią na planie są miażdżące."
Można wywnioskować, że Olga będzie w F5.

Znalazłem też spojler o rzekomym F3, ale tutaj źródło niepewne:
Ania, Olga, Oliwia
Ale wiadomo, jak to jest ze spojlerami Xd wg ostatniego spojlera Jacka miała odpaśc inna dziewczyna, nie Gabrycha.

:twisted:

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Ten spoiler to był taki, że ktoś widział gdzieś dziewczyny i nie było tam Michaliny.
Mam też inne spoilery (nie takie dokładne)
W najbliższym czasie odpadną Michalina i Natalia.
Odnośnie F5:
Na 100% w F5 jest Ania. Ponoć nawet w F3... W F5 chyba (podkreślam chyba) są także Olga i Joanna.

Zdecydowanie kolejne powinna być Natalia, Michalina, Ania i Dorota oraz blondynka której imienia nie znam (Magda albo Honorata)

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Post autor: bobaas »

A co wy od tej Anki chcecie? xD Jest dziwna osobka, ale no ma potencjal na modelke i warunki przede wszystkim.
Obrazek

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: Roxy »

Chuda szkapa z jakby wyuczonymi tekstami przed kamerę... to było takie sztuczne, że aż strach

Arti
2nd jury member
Kontakt:

Wygląd ma, nie powiem, że nie, ale osobowość i psychika straszna, ten okrutny świat mody by ją zjadł, przeżuł i wypluł <3

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

chyba przestane czytać pudla...
spoiler dotyczący Paryża
http://www.pudelek.pl/artykul/35700/ucz ... dniu_mody/
koniec spoileru

RaffEmm
runner up
Kontakt:

Post autor: RaffEmm »

SpoilerAnia w F5... nie dziwi mnie to zbytnio, bo ma predyspozycje do stania się Top Model...
Tylko wada jest, ze mozemy miec druga Pauline Papierska a to mnie niestety martwi :(

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

photoshop i wyglądają zajebiście nago :lol:
jak słucham Anki to mam odruch wymiotny, nie chce robić za mazgaja tej edycji, a zachowuje się jak dziecko, którym z resztą jest xd śmiać mi się chciało jak gadała z Anją o tym, ze ona obiecuje przynieść 'książke' jutro xd

co do tego że magda odpadła bo nie wzięła udziału w sesji to w sumie ni to mnie grzeje ni to ziębi bo jej nie lubiłam... ostatnio też nie chciała brać udziału w sesjo bo ma lęk wysokości...

Arti
2nd jury member
Kontakt:

OMG jaki słaby odcinek ; o W ogóle, jak sobie przypominam, to poprzednia polska edycja robiła na mnie większe wrażenie, teraz po obejrzeniu jestem bardziej zirytowany, niż podekscytowany, czy zabawiony. Zero rozrywki dla mnie. OMG Ania dzisiaj mnie jednym tekstem rozwaliła: &#8216;Jaram się tym, że teraz jestem taka ładna.&#8217;<3
Na castingu z Anją była zajebista. <3 Tylko czekałem, aż uklęknie i będzie błagała, by ta zgodziła się na obejrzenie książki jutro XD <3

Jak już pisałem, ona się nie nadaje do świata mody. Jest strasznie niedojrzała, co chyba wszyscy widzą. Z zapowiedzi pamiętam tekst mojej idolki, Ewy Minge(projektantki znanej z władania pięknym, biegłym językiem angielskim <3): &#8216;Lolitko dorośnij <33333&#8217;

Na zadaniu wyszedłem sobie zrobić kolację, bo zgłodniałem, a sesja bez pomysłu, nic nie wnosiła oprócz kilku nagich udek i piersi <3

Romanowej żałuję, bo było kilka gorszych od niej. W ANTM była sytuacja w 10 sezonie, gdzie Fatima załatwiała jakieś dokumenty i na sesji też nie była, nie miała zdjęcia, a mimo to dostała szansę, szkoda, że akurat tego nie ściągnęli z oryginału. <33

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

załatwiała paszport żeby wyjechać z kraju i żałuję że nie odpadła, bo zdaje się, że wtedy albo odpadłą polka, albo opadła jakaś dziewczyna którą lubiłam xd

bobaas
5th jury member
Kontakt:

Uwielbiam ja. Bez niej ta edycja bylaby beznadziejnie nudna xD A tak przynajmniej jak tylko zaczęła cos mowic to mialem niezly ubaw. Chyba sobie obejrze drugi raz same jej wypowiedzi, bo normalnie padam <lol2>
Obrazek

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Anka jest normalnie królową programu. Miała ostatnio najwięcej wypowiedzi, chociaż do powiedzenia nic nie ma xd
-Ale proszę panią.
-Wyjdź
- Ale proszę...
:D
No i Honorata miała chyba ze 3 wypowiedzi. Nieźle, bo chyba dotychczas miała tylko jedną, albo 2.
No i Vera powiedziała aż 2 słowa o ile dobrze naliczyłem "Dzień Dobry" xd

Nie mogę się doczekać następnego odcinka: Magda Gessler no i pojawi się też wspomniana przez Artiego pani Ewa 'wery ekolodży kolor' Minge :)

I w tej edycji nie ma chyba dziewczyny, która ma potencjał by stać się celebrytką jak np. Kasia, Weronika czy chociażby Polina P.

I w ogóle nie wiem czy pisałem, ale Weronika miała tylko kontrakt na castingi. Nie sprawdziła się i już jej nie będzie...

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Kontakt:

i wyjaśniła się zagadka zniknięcia Weroniki :lol:
powinna Kasia być na castingach, dałaby sobie świetnie radę xd

bobaas
5th jury member
Kontakt:

A skad wiesz? ;p Wg mnie ona jest zbyt gruboskorna i szorstka. Na takich castingach potrzeba osoby cieplej i otwartej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

A skąd wiem? Z jakiejś strony internetowej. Teraz nie pamiętam skąd :)

A Kasia była na castingach i chyba w kolejnych etapach też. Przeprowadzała wywiady dla tvn.pl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”