Dancing With The Stars. Taniec z Gwiazdami

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Wydaje mi się, że Karpiel zajmie coś ok. 6-go miejsca :) Kuszewski dojdzie do trójki, czwórki. Obstawiam, że wygra Zielińska/Wendzikowska.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

Nie miał tak dużo głosów, był w połowie stawki :wink: Kuszewski dostał najwięcej, w 1 odcinku miał chyba koło 30%. W głosach 1 miejsce miała Pakosińska, a drugie Zielińska. Mi się wydaje, że Kuszewski i Zielińska zajmą miejsce 3 i 4. Często taki mocny faworyt odpadał przed finałem: patrz Edyta Górniak, Patrycja Kazadi, Marta Żmuda Trzebiotowska, Alan Andersz itp.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Haha wczorajszy odcinek był okropny :P Prawie wszyscy byli słabi, chyba nigdy nie było tyle 1 i 2. Józefowicz i Urbańska to oficjalnie najgorszy duet w tym programie. Ona już się nawet nie myli, pozbyła się tego idiotycznego chichotu, ale jest po prostu sztuczna. A on - porażka do potęgi entej. Kompletnie się nie zna, mówi profesjonalistom, że źle oceniają i daje im wskazówki. Dochodzi już między nimi do kłótni, a Galiński czasami miał minę, jakby chciał mu dać w zęby. Józefowicz to po prostu pseudo profesjonalista, nie ma pojęcia o czym mówi i drażni mnie niemiłosiernie. I to śmieszne, że gdy oni dają 9 i 10, on daje po 5 i 6 pkt, a gdy oni dają 1, to on daje 10 lol. I zaskoczył mnie rozkład procentowy w głosach. Szpak i Marczuk strasznie prowadzą, Zielińska i Pakosińska dopiero w drugiej połowie stawki, ciekawe.

Szkoda, że odpadł Kazik. Wolałbym wywalenie Weroniki i Szpaka, jednak jako że byli 1 u widzów ze znaczną przewagą, to pewnie nie prędko to nastąpi :/

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Winners at War: Tony
Survivor AU All Stars: David
Kontakt:

Post autor: tombak90 »

Omg, ciekaw jestem kiedy dojdzie do jakichś ostrzejszych słów w jury:) Przecież oni nie wytrzymają ze sobą tych kilkanaście odcinków, jadą się coraz częściej i coraz śmielej. Przez to ogląda się ciekawie, dawno się tak nie uśmiałem. Np:

Pavlovic po wypowiedzi Józefowicza "A ja dla odmiany powiem o technice..."

Bil bez krępacji do Nataszy "Widziałem twoje video jak tańczyłaś tak śmiesznie w takim klubie" (mowa o nieudanym występie w LA, z którego antyfani Nataszy drą sobie łacha)

Gąsowski: "Zastanawiam się, co ja tutaj robię..."
Józefowicz: "I to jest dobre pytanie".

Kisio: "Pozdrawiam mój rodzinny Szczecin i chłopaków ze Spójni" (Spójnia to koszykarski zespół ze STARGARDU, skąd pochodzi Kisio a nie ze Szczecina xD)

Józefowicz oraz Pavlowic wspomagana przez Galińskiego jadący się przy każdej okazji że długo by te ich "perełki" wypisywać:)

Na ile odróżniam dobry taniec od złego, na tyle wydaje mi się, że najlepiej zatańczyła Zielińska. Chociaż mogłaby w końcu ubrać się jak kobieta;)

Teraz widzę już, że Karpiel do finału nie dojdzie. Za to może się to udać Bilowi, bo oceniany jest przyzwoicie, a ludzie go lubią, mimo że ewidentnie gra. Następna poleci Jagna lub Kisio.

Fraszyńską chyba ktoś opierdzielił za zachowanie w pierwszych dwóch odcinkach i teraz dawała już bardziej zróżnicowane oceny.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Haha zapomniałem o Bilu. Kocham go :D Ja wiem, że on udaje głupiego, ale dobrze mu to wychodzi i jest mega zabawny. Ten tekst z Urbańską to najmocniejszy tekst odcinka hahahaha :D Pewnie teraz Józefowicz mu będzie 1 dawał.

A Fraszyńska mówiła w DD TVN, że chciała wejść w program z dziesiątką, potem w 2 odcinku jakby obniżyła oceny to by było nie w porządku wobec pań, dlatego dopiero teraz zaczęła dawać niżej.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Yeah, "Spójnia Szczecin" wreszcie poleciała. Bila jest zabawny, ale ostatnio mniej widzę jego szanse. W tym programie nie występuje on, tylko postać, którą kreuje u Majewskiego. Pewnie finał to mimo wszystko będzie Zielina vs Kuszewski. Pakosińską lubię, ale chyba trochę za wysoko ją oceniają. Szpak pewnie zostanie przepchnięty przez widzów do 3 miejsca jak większość takich underdogów. Jury już się nie kłóci, więc jest nudniej:)

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

No ale Jolka ostatnio dała 8 a profesjonaliści po 10 :P No to, że Bill spada w głosowaniu, a Szpak wciąż króluje jest przykre.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

I odpadła Kisio. Nie spodziewałem się, że odpadnie tak szybko. Myślałem, że jeszcze kilka odcinków pobędzie w dolnej dwójce. Dziwią mnie wyniki głosowania widzów, ale cóż :)

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Ja przeciwnie, myślałem, że Kisio odpadnie jakiś czas temu:D Nie jest przesadnie znana i zgarniała najgorsze noty. Sama uroda nie wystarczy. A i miejsce underdoga jest już w tej edycji obsadzone, dwóch underdogów nigdy nie ma, jak jest, to po pewnym czasie publiczność się na któregoś decyduje, a drugiego odrzuca.

Dziwi mnie rozpiętość punktów Jagny. Wcześniej przez pewien czas nie oglądałem, ale widziałem, że była pierwsza we wcześniejszym odcinku, a tu nagle zagrożenie.

Dokładnie, przykre jest to, że Szpak przechodzi bez względu na wszystko, już bym wolał, żeby underdogiem na trzecie miejsce była Jagna. Taka miła i swojska babka. Tańczyła do muzyki z "Morderstwa w Orient Expressie", był fajny nastrój, dobrze pojechała aktorsko jak na sportsmenkę, a poza tym jestem fanatykiem powieści kryminalnych, zwłaszcza tej:) W przypadku Szpaka głosowanie jest odzwierciedleniem publicznej debaty "tolerujemy czy nie?" i obie strony usiłują sobie coś udowodnić, a taniec schodzi niestety na dalszy plan.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Wyniki głosowania są zaskakujące. Kisio zawsze w "5" a ostatnio najmniej smsów. Wydaje mi się, że Szpak nie wygra. Zajmie pewnie 3/4 miejsce. Obstawiam, że w najbliższym odcinku odpadnie Jagna lub Bill.

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

Jack pisze:Wyniki głosowania są zaskakujące. Kisio zawsze w "5" a ostatnio najmniej smsów. Wydaje mi się, że Szpak nie wygra. Zajmie pewnie 3/4 miejsce. Obstawiam, że w najbliższym odcinku odpadnie Jagna lub Bill.
Też tak obstawiam. Chociaż... nie czułbym się też już teraz pewnie na miejscu Marczuk. Są osoby, które ją w tej edycji tanecznie przyćmiły, a publiczność chyba za nią nie szaleje i raczej odpadnie wcześniej niż powinna. Może być niespodzianka.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

No i Jack pewnie się cieszysz, bo Twoja antyfaworytka Jagna odpadła :) A szkoda, ale w sumie lepiej Jagna niż zagrożona Pakosia. Jak zawsze powinien wylecieć Szpak, aczkolwiek spadł w głosowaniu widzów na dalszą pozycję :) Marczuk z kolei nagle ostatnia u widzów, co też jest plusem. A Bill musi wygrać! :wink:

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Strasznie się cieszę. Kiedyś byłem fanem Jagny (z 8 lat temu :D) Mam nadzieję, że wyleci Zielińska, której nie znoszę, albo Marczuk - Pazura, która jest mi obojętna. Szpak jest zabawny i tyle :D

Awatar użytkownika
tombak90
sole survivor
Kontakt:

A jednak Jagna? No to teraz został jeden underdog, więc niestety chyba Szpaka jeszcze zostawią.

Zielina jest kontrowersyjna, ale chyba jest jedną z lepszych na parkiecie w tej edycji. Chociaż ja tam się nie znam:D

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Był to najsłabszy odcinek edycji, a eliminacja Pakosi to skandal. Ogólnie nikt nie zatańczył dobrze, każdy poszedł w robienie elementów show przez co wszyscy się mylili, chwiali, a Marczuk nawet się wywaliła. Na dodatek to jury jest żałosne i Piotr schodzi do poziomu Joli. Nie wiem, jak mógł dać Kacprowi dychę, skoro cały czas się chwiał i tracił równowagę. To był jeden z najgorszych tańców wieczoru. A tłumaczenie, że to była trudna choreografia, jest nie do przyjęcia. Jeśli trudne figury nie wychodzą, to niech dadzą łatwiejsze, ale niech wykonają je dobrze. Głosowania na Szpaka to juz w ogóle nie skomentuję, jego wczorajszy jive to najgorszy taniec w historii, o czym świadczą też chyba najniższe oceny w historii. No ale ludzie na niego głosują. Paso Pakosińskiej było jednym z lepszych tańców wczoraj i wyniki głosowania są żałosne. Myślałem, że odpadnie Marczuk, bo ostatnio była ostatnia u widzów, a tu nagle miała najwięcej. No i jeśli Bill odpadnie następny to ta edycja będzie największą porażką w historii.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne reality show i programy tv”