MasterChef Polska
-
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
Fajno, będzie beczka śmiechu jak jakiś kilkulatek poleje się wrzątkiem, a zanim dopuszczą pomoc, Magda Gessler wparaduje z kamerą i zapyta "co czujesz?". Czego się nie robi dla szoł.
Pewnie w najbliższej przyszłości powstanie też Tap Madl Kids z rozbieranymi sesjami pod czujnym okiem Woli i Tysio. Nie wiem w jaką stronę idzie telewizja, ale stanowczo powinno się jej podstawić haka zanim dojdzie...
Pewnie w najbliższej przyszłości powstanie też Tap Madl Kids z rozbieranymi sesjami pod czujnym okiem Woli i Tysio. Nie wiem w jaką stronę idzie telewizja, ale stanowczo powinno się jej podstawić haka zanim dojdzie...
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
1. Nie wiem czy Magda Gessler nie jest za "straszna" na jurorowanie w MasterChef Junior. Ja mając 9 czy 10 lat przestraszyłbym się tej pani i pewnie już nic nie ugotował. Tak samo Michel. Czy jakieś dziecko zrozumie o co mu chodzi i co on mówi?tombak90 pisze:Fajno, będzie beczka śmiechu jak jakiś kilkulatek poleje się wrzątkiem, a zanim dopuszczą pomoc, Magda Gessler wparaduje z kamerą i zapyta "co czujesz?". Czego się nie robi dla szoł.
2. Nie idzie to w dobrym kierunku. Ale było już Top Model dla psów. Także wszystko przed nami. Na Filipnach (i chyba w Indiach) były familijne Big Brothery z dziećmi.
-
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
"Gwiazdy w karetce" to jeszcze nic. Ciekawe co powiedzielibyście na polską wersję programu "Nagi instynkt przetrwania"? W USA (i Europie Zachodniej) w stacjach kablowych nadawane są programy typu: "Adam looking for Eve" (czy jakieś tam inne "Nagie randki" a nawet "Sex Box", gdzie pary robią "to" w zamkniętym boksie na scenie, a w okół nich jest prowadząca i publiczność (Ten program jakoś niedawno oglądany był przez uczestników polskiego "Gogglebox" :D)frasiek pisze:Ja dzisiaj na autobusie widziałem reklamę programu "Gwiazdy w karetce", więc chyba jest już za późno.tombak90 pisze: Nie wiem w jaką stronę idzie telewizja, ale stanowczo powinno się jej podstawić haka zanim dojdzie...
A co do programów z gwiazdami to było chyba coś takiego "Dolphins with the stars", gdzie gwiazdy pływają z delfinami... (Licencję na ten program ma chyba ta sama firma, która sprzedała TVNowi "Aplauz Aplauz" i "Mali Giganci", więc może niedługo zobaczymy polską wersję delfinów).
-
- sole survivor
- Kontakt:
Skoro to ma być licytacja to przebijam ;P
"Born in the Wild"
"Born in the Wild"
A co do tych wszystkich rozbieranych programów to tylko kwestia tego jak zostaliśmy wychowani. Szczerze mówiąc , gdyby miał wybór "nago czuć się swobodnie" i "nago czuć się skrępowany" to wybrałbym opcję numer 1.Arguably the most irresponsible reality show ever made, "Born in the Wild" documents couples who want to have a more "natural" birthing experience by delivering a baby in the great outdoors—unassisted by modern medicine. The show was slammed by medical experts, as a premodern birth process is associated with vastly higher infant mortality rates. The actual show plays a bit like a miracle-of-birth version of "The Blair Witch Project"—and when a show's suspense is generated from viewers wondering if a mother and her newborn are going to die, you've got to wonder how this ever got a green light.
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
No i dobrze, fajnie, klasku-klask, jak dla mnie, to dorośli ludzie albo gffiassy mogą się nawet rżnąć w pokrzywach, rodzić w krzaku agrestu i okładać się maczugami w keczupie Pudliszki, ale od wciągania w to dojrzewającej dziatwy wara, nasza dziatwa nie powinna mieć bardziej zniszczonej psychiki, niż musi :D Jak mawia Tommy Terlikowski, dziatwa to nasze jedyne zabezpieczenie przed szariatem i burkami, tak więc chrońmy ją, pielęgnujmy i płódźmy na potęgę, to wszystko, dziękuję.
https://www.youtube.com/watch?v=fUspLVStPbk
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
-
- sole survivor
- Kontakt:
Połączenie dzieci, Kościoła Katolickie to dobre paliwo dla komedii... no ,ale może nie idźmy tą drogą :Dtombak90 pisze: Jak mawia Tommy Terlikowski, dziatwa to nasze jedyne zabezpieczenie przed szariatem i burkami, tak więc chrońmy ją, pielęgnujmy i płódźmy na potęgę, to wszystko, dziękuję.
- Meciek
- sole survivor
- Winners at War: Sophie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
W USA MasterChef z dziećmi jest bardzo, bardzo luźną wersją tego prawdziwego. Nie ma stresu, a nawet eliminują po dwie osoby naraz, żeby nie było "odizolowania", że jedna osoba sama opuszcza studio. A prowadzący też mówią wszystko łagodnie, nie są tak ostrzy, a same dzieci miały tam okazje na np. oblanie jurorów różnymi rzeczami etc, więc jeżeli i tutaj jurorzy obiorą taką samą postawę to będzie dobrze.1. Nie wiem czy Magda Gessler nie jest za "straszna" na jurorowanie w MasterChef Junior. Ja mając 9 czy 10 lat przestraszyłbym się tej pani i pewnie już nic nie ugotował. Tak samo Michel. Czy jakieś dziecko zrozumie o co mu chodzi i co on mówi?
-
- sole survivor
- Kontakt:
https://www.youtube.com/watch?v=IRoRKmELj-c
https://www.youtube.com/watch?v=4ZG4fL1Ty_Y&index=15
Uroczyście ślubuję, że jeżeli powstanie polska edycja z dziećmi to nauczę się montować
https://www.youtube.com/watch?v=4ZG4fL1Ty_Y&index=15
Uroczyście ślubuję, że jeżeli powstanie polska edycja z dziećmi to nauczę się montować
- Meciek
- sole survivor
- Winners at War: Sophie
- Kontakt:
MasterChef Polska
^ Jak tam nauka?
6x01
Całkiem ciekawy początek, cieszę się, że pozbyli się starej formy castingów na rzecz czegoś, co przypomina tę amerykańską (chociaż i tak czeka nas druga runda, która wybierze finałową czternastkę, której w USA nie ma).
Sam odcinek miał swoje śmieszniejsze momenty, jak np. Ślązak. Trochę dziwne były konkurencje, na przykład Włoch mówiący, że uwielbia makarony, a potem dostaje zadanie z makaronem. No tak średnio sprawiedliwie, ale okej.
Nowe studio wygląda bardzo dobrze, nie jest to drastyczna zmiana, ale odświeżenie się przydało.
6x01
Całkiem ciekawy początek, cieszę się, że pozbyli się starej formy castingów na rzecz czegoś, co przypomina tę amerykańską (chociaż i tak czeka nas druga runda, która wybierze finałową czternastkę, której w USA nie ma).
Sam odcinek miał swoje śmieszniejsze momenty, jak np. Ślązak. Trochę dziwne były konkurencje, na przykład Włoch mówiący, że uwielbia makarony, a potem dostaje zadanie z makaronem. No tak średnio sprawiedliwie, ale okej.
Nowe studio wygląda bardzo dobrze, nie jest to drastyczna zmiana, ale odświeżenie się przydało.
-
- sole survivor
- Kontakt:
MasterChef Polska
Nie ruszyła, bo nikt na forum nie napisał, że powstała polska edycja, a będzie musiała zaczekać, bo mam napięty harmonogram jeżeli chodzi o rzeczy do nauczenia się, na jakieś 2 lata do przodu.
No i liczyłem, że będzie Geslerowa...
- Kamel
- 5th jury member
- Winners at War: Parvati
- Kontakt:
MasterChef Polska
6x01
Ogromny plus to zmiana formy castingu, teraz jest o wiele ciekawiej, bo poprzednie wjezdzanie z wózkiem bylo troche nudne. Już w pierwszym odcinku objawilo się nam kto bedzie błaznem w tej edycji, nie pamietam jego imienia, ale niech odpada jak najszybciej.
Odcinek oceniam na plus, byly smieszne momenty, fajne dania...zwlaszcza to takie jedno co przypominalo wiadomo co xD Gessler <3
Ogromny plus to zmiana formy castingu, teraz jest o wiele ciekawiej, bo poprzednie wjezdzanie z wózkiem bylo troche nudne. Już w pierwszym odcinku objawilo się nam kto bedzie błaznem w tej edycji, nie pamietam jego imienia, ale niech odpada jak najszybciej.
Odcinek oceniam na plus, byly smieszne momenty, fajne dania...zwlaszcza to takie jedno co przypominalo wiadomo co xD Gessler <3
nie ma edycji nie ma podpisu
- jonek95
- 3rd jury member
- Kontakt:
MasterChef Polska
Hahaha podobno Michelowi wypadł giebis tj sztuczna szczęka w ostatnim odcinku xd Nie widzialem, brat mi opowiadał, także jak by ktoś znalazł i podzielił się linkiem