Miss Survivor

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Miss Survivor

Post autor: Jack »

Znamy już finałową piątkę oraz pozostałe miejsca.

http://robhasawebsite.com/survivor-voting-results.html

Tyson na 26tym miejscu :D

Awatar użytkownika
Stach
4th jury member
Kontakt:

Post autor: Stach »

nie mogę się doczekać wywiadu z Courtney

a tak subiektywnie to wolałbym kogoś innego niż Andrea w TOP5, nie przepadam z nią, myślę, że znalazło by się sporo ciekawszych i IMO ładniejszych dziewczyn ;], np. Stephanie

póki co wszystkie trzy wywiady spoko, Amanda zaskoczyła z gitarą a Parvati ze śpiewaniem :wink:

Wydaje się, że między Amandą i Parvati nie są na najlepsze relacje.

Awatar użytkownika
Mikki
4th jury member
Kontakt:

Post autor: Mikki »

Stach pisze: póki co wszystkie trzy wywiady spoko, Amanda zaskoczyła z gitarą a Parvati ze śpiewaniem :wink: .
Parvati nie śpiewała no chyba że tego nie widziałam , Amanda grała na gitarze i śpiewała piosenką "Mean". ;D

Stach pisze: Wydaje się, że między Amandą i Parvati nie są na najlepsze relacje .
Nie dziwię się jeśli Amanda powiedziała że nie zasługuję na wygraną.
Obrazek
Australian Survivor: BRIAN / FENELLA / SHANE

Awatar użytkownika
Stach
4th jury member
Kontakt:

AddisonMikkiDra pisze:
Stach pisze: póki co wszystkie trzy wywiady spoko, Amanda zaskoczyła z gitarą a Parvati ze śpiewaniem :wink: .
Parvati nie śpiewała no chyba że tego nie widziałam
no może lepiej by to nazwać rapowaniem :P (6:20)

AddisonMikkiDra pisze:
Stach pisze: Wydaje się, że między Amandą i Parvati nie są na najlepsze relacje .
Nie dziwię się jeśli Amanda powiedziała że nie zasługuję na wygraną.
Nie tyle, że nie zasługuję, tylko z trójki Todd, Sandra, Parvati, najmniej zasłużyła sobie.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Winners at War: Natalie
Survivor AU All Stars: Shonee
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

A ja kibicuję Andrei. Wprawdzie najbardziej lubię Courtney, ale Andrea jest po prostu śliczna i słodka :) Z 3 opublikowanych wywiadów najbardziej podobał mi się ten z Parvati. Na jej plus idzie to, że jak na razie jako jedyna odpowiedziała na pytanie "dlaczego powinna wygrać". Wywiad z Jenną też spoko i miło było zobaczyć ją z Ethan'em. Natomiast jak dla mnie wywiad z Amandą to jakaś klapa. Była jakaś taka drętwa i bez energii. Aczkolwiek zaskoczyła mnie tym, że tak ładnie śpiewa. Apropos pytania powyżej - Parvati też śpiewała w swoim wywiadzie :) Podobno Parvati i Amanda się nie przyjaźniły po zakończeniu gry, bo Amanda jest zazdrosna o to, że przegrała z nią w finale, a potem doszło do tego to, jak Parvati ograła Amandę w HvV.

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Ja kibicuję Courtney - jedyna osoba, na którą głosowałem i która znalazła się w F5

Zaskoczyła mnie wysoka pozycja Cirie :D

Awatar użytkownika
Roxy
sole survivor
Winners at War: Parvati
Kontakt:

Post autor: Roxy »

ja oczywiście wiadomo komu kibicuję :lol: z resztą sama ją podałam i chyba andreę też podawałam, nie pamiętam :wink:

Malinowa
7th voted out
Kontakt:

Post autor: Malinowa »

dla mnie Brenda powinna być w top5. ogólnie w takim razie kibicuję Andrei i Courtney. :wink:

Sophie i 20 miejsce? ;o wow. ;d

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Jest już wywiad z Courtney, jak dla mnie mocno rozczarowujący. Nie miała prawie żadnej dobrej odpowiedzi. Na plus tylko idzie odpowiedź, że chce zostać Miss Survivor, bo inne kandydatki chcą tego bardziej, więc fajnie byłoby zniszczyć ich marzenie :wink: i to, że jej zdaniem powinien wygrać Tyson :P. Jeśli chodzi o wywiady, to w kolejności od najlepiej do najgorzej na razie zaprezentowały się Parvati, Jenna, Amanda i Courtney. Zobaczymy, jak pójdzie Andrei :)

Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Obejrzałem wywiad z Andreą i mój głos powędrował na nią. Zdecydowanie najlepszy wywiad. Warto jest obejrzeć chociaż jej odpowiedź na pytanie o talenty. Najpierw te dźwięki przez nią wydawane hahaha no myślałem, że padnę. Potem jak robiła te swoje akrobacje na podłodze i parę minut później w trakcie wywiadu do jej mieszkania przyszedł sąsiad z dołu i jej zwrócił uwagę, że sufit mu się wali i że ma się uspokoić hahahaha no masakra. W ogóle Andrea jest niesamowicie słodka, śliczna no i spontaniczna i naturalna. Oby wygrała :)

Awatar użytkownika
Stach
4th jury member
Kontakt:

Pod względem wywiadu, Andrea, zdecydowanie najlepiej wypadła, widać, że się przygotowała i zależy jej.

Courtney w zupełności odwrotnie, wywiad z nią mnie trochę rozczarował, ale i tak mi się fajnie oglądało i było śmiesznie, jednak widać, że jej jakoś specjalnie nie zależy :P

Głos oddałem na Amandę, jakoś tak za całokształt, jednak życzę Andreii wszystkiego najlepszego, zdecydowanie zaskoczyła mnie na plus.

majkel21
7th voted out
Kontakt:

Post autor: majkel21 »

Oni chyba wygladu nie biora pod uwage w ogole bo u mnie to by sie moze w top 5 znalazla tylko Amanada .

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Jeśli o mnie chodzi to tylko Andrea by się z wyglądu znalazła. Parvati i Amanda ostatecznie mogą być. Natomiast Jenna i Courtney mi się w ogóle nie podobają (za chude).

Bartosh
4th jury member
Kontakt:

Post autor: Bartosh »

Gdzie można zagłosować?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Wszystko o wszystkim, ale o Survivor”