S14E08 "I Want His Pants"

Premiera: 23 lutego 2026
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Jack
sole survivor
Kontakt:

Post autor: Jack »

Premiera: 10 marca 2026

Awatar użytkownika
Umbastyczny
sole survivor
Survivor 50: Cirie
Survivor 49: Sage
Kontakt:

Post autor: Umbastyczny »

OK odcinek.

W Barren mieliśmy głównie Blanche i Brooke. Ta pierwsza bardzo chce się pozbyć tej drugiej i pilnuje ją cały czas w trakcie poszukiwań HI, a ta druga i tak go znajduje i nie daje się przyłapać - surprise surprise. Jakoś od początku domyślałem się, że do tego to zmierza. Lubię Brooke więc na plus, ale w sumie jakoś byłem ciekawy Blanche i jej planu ataku na Brooke, a HI może to mocno skomplikować.

Bounty

Mark był trochę wkurzony, ale pogodził się z dziewczynami. Faith gra ciekawie, bo w rozmowie z Markiem w sumie zrzuciła całą winę za ten ruch na Keeley.

Mieliśmy też tę grę Marka i Richa, która finalnie obróciła się przeciwko Richowi i Lyndl. Oboje poczuli się dość pewnie w nowym układzie i nie podejrzewali, że są w ogóle zagrożeni. Lyndl dało się lubić, ale jako gracz nic nie pokazała.

Za to Tez pokazał - dawno nie widziałem tak zagubionego gracza. On kompletnie nie wie co się dzieje, nie potrafi nawet wbić się w rozmowę i każdy go ignoruje. Nawet mi go szkoda trochę było, że inni go tak traktują. Ale no, nie jest on materiałem na gracza i trochę mnie nie dziwi, że ma aż tak kiepską pozycję w plemieniu. Trochę to było wręcz takie komiczne i przerysowane, jak pokazywano jak on bardzo nie ma pojęcia jak grać i rozmawiać z ludźmi o strategii.

Awatar użytkownika
ciriefan
sole survivor
Kontakt:

Post autor: ciriefan »

Kolejny dobry odcinek. W sumie nie mam za dużo czasu napisanie, więc tylko skomentuje to tekstem z końca rady: Tez is useless XD Co za koleś. Serio chciałbym zobaczyć nagranie z jego castingu, żeby odkryć, czym przekonał produkcję do wybrania go do obsady XD Ten kolo to żart. Odpadla Lyndl, która była ok, ale bez szału.

Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Australian Survivor: Redemption”