Skończyłem ten sezon. Zadania może nie tak ciekawe jak i widowiskowe jak w poprzednich edycjach, ale fajne pary i nadal super program :)
TK i Rachel - mogą być, ale bez szału. Trochę przypominają Krisa i Johh z 6, którzy też w ogóle się nie kłócili. Ale jak dla mnie byli trochę bez wyrazu i im nie kibicowałem
Ron i Christina - moja ulubiona para w drugiej połowie wyścigu. Na początku nie mogłem znieść Ron'a. Ale mieli super historię, on się zmienił i widać, że mimo wszystko bardzo się kochają. Zasłużyli na zwycięstwo najbardziej po tym co przeszli. Christina dla mnie była heroe tej edycji.
Nicolas i Donald - nie lubiłem ich, fajną mieli relację i w ogóle, ale nie byli jacyś mega sympatyczni
Nathan i Jennifer - nie znosiłem ich. Ciągle się kłócili. Nathan na początku w ogóle nie okazywał jej szacunku. A ona mi przypominała Flo - królową narzekania. Wprawdzie mimo wszystko do Flo jej daleko, ale w tym sezonie narzekała najwięcej. No i na ich ostatnim etapie zachowywała się tak, że jak ma urodziny, to powinni od razu ją zawieść na pit stop bez robienia zadań.
Kynt i Vyxsin - byli bardzo sympatyczni, lubiłem ich, ale drażnił mnie ten róż i makijaże, plus głupia decyzja o nie spowolnieniu Nathan'a i Jennifer
Azaria i Hendekea - moja ulubiona para w 1 połowie wyścigu, silni, sprytni, wygrywali większość etapów, odpadli przez głupią babę na lotnisku co im wcisnęła biznes klasę
Shana i Jennifer - blondzie były okropne, nieudana podróbka Dustin i Kandace, aczkolwiek jak o mało nie wjechał w nie autobus było przerażające
Lorena i Jason - nie polubiłem ich, niby byli spoko, ale jakoś nie czułem do nich sympatii
Mariana i Julia - są dowodem na to, że na zbytnie uprzejmości nie ma miejsca w tym wyścigu, podpowiedziały Lorenie z wielbłądem i przez to odpadły, a były na przedostatniej pozycji, więc po co pomagały jedynej drużynie, która ich mogła prześcignąć
Kate i Pat - typowa słaba, kobieca, stara para, ciekawe że kapłanki są lesbijkami, wydawały się być miłe
Ari i Staella - nie znosiłem ich od 1 minuty, dobrze, że pierwsi odpadli