Plemię: Salani
Zawód: Nauczycielka w liceum
Powód do dumy: Jestem założycielką organizacji charytatywnej, która w 3 lata zdobyła mnóstwo członków.
Życiowa inspiracja: Mój brat. Jest ode mnie 3 lata starszy i zawsze brałam z niego przykład. To on zapoznał mnie z hip hopem, sportem i dobrą etyką pracy. To świetny autorytet, mąż i ojciec dla swojej rodziny.
Hobby: podróże, fotografia i malarstwo
Irytuje mnie: Ludzie, którzy kontrolują swoje dzieci. Ludzie, którzy wchodzą do metra i windy, zanim pozostali wyjdą. Ludzie, którzy plują. Faceci, którzy drapią się po genitaliach.
3 słowa, którymi się opisze: ostra, wszechstronna i wysportowana.
Zawodnik, do którego się porówna: Sandra Diaz Twine, to prawdziwa bestia! Jest sympatyczna, ale na pewno była tu po pieniądze. Doceniam jej ostry styl.
Powód bycia w grze: To wyzwanie. Wiele rzeczy przyszło mi z łatwością, więc chcę zobaczyć, jak sobie poradzę.
Dlaczego przetrwa: Mam zdolności najlepszego doradcy, bo pracowałam jako osoba dobierająca gości do programów talk show. Umiem dostosowywać się do różnych osobowości, bo pracuję jako nauczycielka na Brooklynie. Poza tym jestem wysportowana i mam idealne zdolności komunikacyjne.
Dlaczego wygra: Mam super połączenie silnej woli, wysportowania i socjalnej charyzmy. Wiem, jak trafiać w ego innych i sprawiać, by robili to, czego chcę. Potem ich zamorduję w momencie, kiedy będą się tego najmniej spodziewać.
Sabrina mówi: Jestem nauczycielką liceum w jednym z najtrudniejszych sąsiedztw na Brooklynie. Stąd pochodzi Mike Tyson. Moje mocne strony to również moje słabości. Muszę siedzieć cicho, bo nikt nie chce, aby mu rozkazywano. Po prostu mam opinię na każdy temat.
Jeff mówi: Ona świetnie poradzi sobie w zadaniach. Ma fantastyczną osobowość potrafiącą motywować innych. Mam nadzieję, że zajdzie daleko. Jedyna rzecz, która może jej zaszkodzić, to wybranie nie właściwego sojuszu.