X Factor
- tombak90
- sole survivor
- Winners at War: Tony
- Survivor AU All Stars: David
- Kontakt:
-
Kasia
- 5th voted out
- Kontakt:
- Gienek
- 6th jury member
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Ktoś ogląda?:) Macie już jakichś faworytów? Niestety moja, Magda Adamiak została złączona w zespół z dwiema innymi uczestniczkami. No, ale lepiej tak, niż jakby miało w ogóle jej nie być.
Z indywidualnych chyba Iza Mytnik (ta wysoka, androgeniczna). Świetny głos.
Z indywidualnych chyba Iza Mytnik (ta wysoka, androgeniczna). Świetny głos.
"Dziś prawdziwych villainów już nie ma..."
-
Vogue.
- 6th jury member
- Kontakt:
Ja oglądam :)).
W tym momencie moim faworytem jest cała grupa 25+, a szczególnie Marcin i ta dziewczyna z dredami, z zespołów podobają mi się te dwa połączone (szczególnie trio dziewczyn). Natomias grupa najmłodsza w tym sezonie jest dość słaba. Jedynie Dawid i Kulka są świetni, a np. co Klaudia tam robi to ja nie wiem. Oszaleję jak wezmą ją do finału i będzie wzdychała w każdej piosence.
W tym momencie moim faworytem jest cała grupa 25+, a szczególnie Marcin i ta dziewczyna z dredami, z zespołów podobają mi się te dwa połączone (szczególnie trio dziewczyn). Natomias grupa najmłodsza w tym sezonie jest dość słaba. Jedynie Dawid i Kulka są świetni, a np. co Klaudia tam robi to ja nie wiem. Oszaleję jak wezmą ją do finału i będzie wzdychała w każdej piosence.
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
Moi faworyci do odcinków na żywo:
grupa Czesława - Che Donne, Soul City, The Chance
grupa Tatiany - Klaudia Szafrańska, Ewelina Lisowska, Anna Antonik
grupa Kuby - Joanna Kwaśnik, Izabela Mytnik, Marcin Spenner
Nie podoba mi się ten zespół połączonych 3 chłopaków. Natomiast Tatiana zamiast tego chłopaka do swojej grupy powinna była wziąć tego blondyna, co rok temu też odpadł na boot campie. Natomiast zamiast Biby u Kuby widziałbym kobietę od syrenki Ariel
grupa Czesława - Che Donne, Soul City, The Chance
grupa Tatiany - Klaudia Szafrańska, Ewelina Lisowska, Anna Antonik
grupa Kuby - Joanna Kwaśnik, Izabela Mytnik, Marcin Spenner
Nie podoba mi się ten zespół połączonych 3 chłopaków. Natomiast Tatiana zamiast tego chłopaka do swojej grupy powinna była wziąć tego blondyna, co rok temu też odpadł na boot campie. Natomiast zamiast Biby u Kuby widziałbym kobietę od syrenki Ariel
-
Vogue.
- 6th jury member
- Kontakt:
to u mnie jest tak:
Czesław - Soul City, The Chance, De Facto
Tatiana - Anna Antonik, Dawid Podsiadło, Ewelina Lisowska
Kuba - Joanna Kwaśnik, Marcin Spenner (mój faworyt!), Paweł Binkiewicz/Thomas Grotto (zależy jak sobie poradzą)
ciriefan, co do tego blondyna to moim zdaniem był świetny, ale nawet nie dane nam było zobaczyć jego występu, który podobno zawalił... a szkoda, bo widziałam go przynajmniej w domach jurorskich, jak nie w odcinkach na żywo:)
Czesław - Soul City, The Chance, De Facto
Tatiana - Anna Antonik, Dawid Podsiadło, Ewelina Lisowska
Kuba - Joanna Kwaśnik, Marcin Spenner (mój faworyt!), Paweł Binkiewicz/Thomas Grotto (zależy jak sobie poradzą)
ciriefan, co do tego blondyna to moim zdaniem był świetny, ale nawet nie dane nam było zobaczyć jego występu, który podobno zawalił... a szkoda, bo widziałam go przynajmniej w domach jurorskich, jak nie w odcinkach na żywo:)
- ciriefan
- sole survivor
- Winners at War: Natalie
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
No Lisowska to ta z gwiazdką, jest naprawdę niezła i przypuszczam, że nie będzie miała problemów z przejściem (choć w domach jurorskich niestety trafiają się niespodzianki).
Klaudia to dla mnie druga Ada Szulc i to w porywach, czyli na razie do mnie nie przemawia;)
Klaudia to dla mnie druga Ada Szulc i to w porywach, czyli na razie do mnie nie przemawia;)
-
RaffEmm
- runner up
- Kontakt:
Tylko że Ewelina L. wystąpiła w poprzedniej edycji programu Mam Talent...
Ostatnio przesłuchałem występ Klaudii Szafrańskiej i przeczytałem taki komentarz:
Mój wymarzony skład:
Czesław: Che Donne, Soul City, the Chance
Tatiana: Anna Antonik, Klaudia Szafrańska, Ewelina Lisowska
Kuba: Thomas Grotto, Joanna Kwaśnik, Izabela Mytnik
Strasznie szkoda, że Magda Adamiak została dołączona do zespołu, ponieważ NIE ma on wg mnie szans na zwycięstwo tego programu, a Magda będąc solo na pewno miałaby i to dość ogromne.
Ostatnio przesłuchałem występ Klaudii Szafrańskiej i przeczytałem taki komentarz:
Ja osobiście się z tym nie mogę zgodzić, ponieważ Klaudia w przeciwieństwie do Ellie NIE ŚPIEWA sopranu..Dlaczego kopiuje Ellie Goulding??????!!!!!!!
Mój wymarzony skład:
Czesław: Che Donne, Soul City, the Chance
Tatiana: Anna Antonik, Klaudia Szafrańska, Ewelina Lisowska
Kuba: Thomas Grotto, Joanna Kwaśnik, Izabela Mytnik
Strasznie szkoda, że Magda Adamiak została dołączona do zespołu, ponieważ NIE ma on wg mnie szans na zwycięstwo tego programu, a Magda będąc solo na pewno miałaby i to dość ogromne.
- tombak90
- sole survivor
- Kontakt:
Dokładnie. Osobna grupa dla zespołów w tym programie to pomyłka. Mają najmniejsze szanse, a ludzi interesują najmniej, jak pokazała choćby wcześniejsza edycja. A Magda solo była moim zdaniem bezkonkurencyjna spośród wszystkich uczestników tej edycji.AussieRaf pisze: