Big Brother 14
- Roxy
- sole survivor
- Winners at War: Parvati
- Survivor AU All Stars: Shonee
- Kontakt:
- Mikki
- 4th jury member
- Kontakt:
-
- 5th jury member
- Kontakt:
-
- 7th voted out
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
-
- 5th jury member
- Kontakt:
Już widzę, że nie do końca ten program polubię ;p Manipulacje są tam na porządku dziennym i nawet się nie starają tego ukryć. Czemu nie było eviction? Co ma do rzeczy wejście do gry trenerów z tym, ze nie zostalo zupelnie nagrodzone to, ze Shane wygral HoH, PoV a Jannelle Coaches Competiton. Cały tydzień można wziąć, zgnieść jak kartke i wyjebać na śmieci. I wgl co to za szansa na odrzucenie? Hahahhaah. Trenerzy weszli do gry na takich samych zasadach, powinno być, że wystarczy jeden trener, który nie wciśnie tego guziczka i wtedy zostają na starych zasadach, a nie odwrót. Żenada.
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
Zgadzam się z tobą. Żenada. Tutaj ktoś przeszedł samego siebie wymyślając ten genialny "twist", który tak właściwie poszerzał się o tydzień o coś nowego. O immunitet dla 1 osoby, potem o możliwość wymiany zawodników pomiędzy drużynami, aż do wejścia trenerów, którzy weszli do gry. Mają znacznie większe szanse na zwycięstwo + pewnie większość (o ile nie wszyscy) zajdzie co najmniej do jury. Wgl "pomysł" na ten sezon to jedna wielka pomyłka, tak samo jak cast - gorszego chyba nigdy nie mieliśmy.
Edit: I wgl jak ogląda się jeszcze raz głosowanie przy Britney to można usłyszeć, że oprócz Julie i Brtiney ktoś jeszcze coś mówi...
Edit: I wgl jak ogląda się jeszcze raz głosowanie przy Britney to można usłyszeć, że oprócz Julie i Brtiney ktoś jeszcze coś mówi...
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
- Mikki
- 4th jury member
- Kontakt:
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
14x11
hahaha jak mi się chciało śmiać z Boogiego i Franka jak się dowiedzieli, że Frank miał odpaść
tylko po jakiego diabła Dan to im powiedział... matko o ile strasznie się cieszę że Danielle wygrała i że Shane i Britney są bezpieczni to Dan w tym sojuszu mi nie pasuje w ogóle, no ale co wybrzydzać xd ważne że Britney, Danielle i Shane, którym kibicuję są bezpieczni xd
hahaha jak mi się chciało śmiać z Boogiego i Franka jak się dowiedzieli, że Frank miał odpaść

- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
14x11
I Danielle w końcu coś wygrała. Dobrze, że nominowała Franka i Wil'a. Mam nadzieję, że veto zostanie mądrze użyte i Danielle będzie miała okazję nominować Boogiego i że wreszcie on odpadnie.
Britney, Danielle i Shane - trójka, która ma najwięcej szczęścia i tyle xd
Z tego całego "sojuszu" to tylko Dan gra i jeżeli taka miałaby być F4 to życzę Danowi wygranej.
I Danielle w końcu coś wygrała. Dobrze, że nominowała Franka i Wil'a. Mam nadzieję, że veto zostanie mądrze użyte i Danielle będzie miała okazję nominować Boogiego i że wreszcie on odpadnie.
Britney, Danielle i Shane - trójka, która ma najwięcej szczęścia i tyle xd
Z tego całego "sojuszu" to tylko Dan gra i jeżeli taka miałaby być F4 to życzę Danowi wygranej.
- Roxy
- sole survivor
- Kontakt:
14x12
Janelle nominowana? Nie no... ja nie wiem co siedzi w głowach tych ludzi, ale oni nie oglądali sezonu 2 i 7? Nie wiedzą jaki Boogie jest? Nie zdziwię się, jak w kolejnym HoH wygra Frank/Boogie i ktoś z czwórki będzie nominowany... i jeszcze do tego Frank i Boogie próbują zrobić coś a'la Boggie i Will w sezonie 7... ale to jest raczej żałosne :D choć boggie+frank+ian w pokoju zwierzeń akurat śmieszne to było
jedno dobre to zadanie :D lubię takie PoV, kiedy gdy ktoś odpada wygrywa coś :D:D
Janelle nominowana? Nie no... ja nie wiem co siedzi w głowach tych ludzi, ale oni nie oglądali sezonu 2 i 7? Nie wiedzą jaki Boogie jest? Nie zdziwię się, jak w kolejnym HoH wygra Frank/Boogie i ktoś z czwórki będzie nominowany... i jeszcze do tego Frank i Boogie próbują zrobić coś a'la Boggie i Will w sezonie 7... ale to jest raczej żałosne :D choć boggie+frank+ian w pokoju zwierzeń akurat śmieszne to było

jedno dobre to zadanie :D lubię takie PoV, kiedy gdy ktoś odpada wygrywa coś :D:D
- Jack
- sole survivor
- Kontakt:
14x12
Słonko, wiem, że masz inne zdanie, ale Britney to dwuluicowa idiotka
Janelle mówi, że z nią trzyma, a w Diary Room mówi zupełnie co innego. Tak samo ten cały sojusz szóstki z Boogiem - "sojusz" z Boogiem! Nie rozumiem jej zupełnie. Teraz pewnie ten ich cały sojuszu pozbędzie się Janelle, a potem HoH zdobędzie ktoś od Mike'a i Brit wyleci. Mogę się założyć xd
Zadanie o PoV fajne. Tylko dlaczego zawsze pierwsza osoba ma w pudełku veto, a ostatnia unitard...
Ian jako pies - genialne :D
W sumie teraz rozum mi mówi, że odpadnie Janelle. Ale z drugiej strony zawsze odpadają ci, którzy mają unitard, więc jest nadzieja.
Słonko, wiem, że masz inne zdanie, ale Britney to dwuluicowa idiotka
Zadanie o PoV fajne. Tylko dlaczego zawsze pierwsza osoba ma w pudełku veto, a ostatnia unitard...
Ian jako pies - genialne :D
W sumie teraz rozum mi mówi, że odpadnie Janelle. Ale z drugiej strony zawsze odpadają ci, którzy mają unitard, więc jest nadzieja.